Home / Ronald Tiemes

Ronald Tiemes

Het verlenen van ontlastende diensten voelt als een natuurlijk onderdeel van mijn bestaan. Ik beschouw het als uitzonderlijk en eervol om een gezin te begeleiden en in nauwe samenwerking een afscheidsdienst te ontwerpen die niet alleen recht doet aan het leven van de overledene, maar ook troost biedt aan de rouwenden. In deze cruciale periode krijg je maar één kans om het goed te doen, en die moet perfect zijn. Het markeert immers het begin van het rouwproces.

Gedurende mijn tijd bij Noach Uitvaartzorg heb ik een schat aan ervaring opgedaan. Mijn perceptie van mijn rol binnen dit bedrijf kan samengevat worden in een handvol kernwaarden: Betrokkenheid – Respect – Aandacht – Warmte – Samenwerking.
Ronald is een ervaren uitvaartleider en gesprekspartner. Hij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden en organiseren van uitvaarten. Met zijn expertise en toewijding helpt hij families om een persoonlijk en betekenisvol afscheid te regelen voor hun dierbaren.
Ronald gelooft dat een persoonlijk afscheid essentieel is voor het verwerken van verlies. Hij helpt u om de uitvaart vorm te geven op een manier die recht doet aan het leven van de overledene. Door samen herinneringen op te halen en bijzondere momenten te delen, creëert Ronald een unieke ceremonie die troost biedt aan de nabestaanden.
Bij het regelen van een uitvaart, krijg je maar één kans, die kans moet in één keer goed zijn.
Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen we hoe belangrijk het is om voorbereid te zijn op het onvermijdelijke. Een moment van afscheid is intiem en persoonlijk. Daarom bieden we u de kans om in alle rust en in uw vertrouwde omgeving uw wensen en ideeën met ons te bespreken.

Ontmoet mijn collega’s

Erwin Livestro

Als eigenaar van Noach Uitvaartzorg treft u mij vaak aan in de hoedanigheid van uitvaartleider.

Linda van Altena

Als uitvaartleider zorg ik ervoor voor de begeleiding bij crematies en begrafenissen met specialisme kinderuitvaarten.

Conny Fikse

Ik ben de stabiele factor achter de schermen, vooral wanneer het gaat om het administratief reilen en zeilen.

Remco Koppedraaijer

Ik zorg voor de vindbaarheid, marketing, drukwerk, onderhoud en design van alle websites van Noach Uitvaartzorg.