Home / Over ons

Over ons

In de schaduw van het verlies weet u soms niet waar u moet beginnen. Het intense verdriet en de chaos van emoties kunnen overweldigend zijn. Wij begrijpen dat maar al te goed; het verlies van een dierbare heeft ons pad naar uitvaartverzorging bepaald. Het is die persoonlijke ervaring met rouw en verdriet die ons drijft om naast u te staan, om u te steunen op de momenten dat woorden tekortschieten.

Vanaf het eerste contactmoment tot aan het laatste afscheid, zijn we er voor u. Ons team werkt vanuit eigen ervaringen met verlies. Wij begrijpen de behoefte aan een luisterend oor, aan iemand die er gewoon is. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen, denken met u mee, en staan open voor alle religies en culturen. Elk afscheid is uniek, en het is onze missie om dit zo persoonlijk en respectvol mogelijk te maken. Geen wens is te groot of te klein; we zijn hier om die voor u te realiseren.

Maar onze zorg gaat verder dan alleen de ceremonie. De periode na de uitvaart is vaak minstens zo uitdagend. Daarom bieden we u ook de mogelijkheid voor nazorg. We willen graag van u horen hoe u terugkijkt op het afscheid en hoe u zich voelt. En als er praktische vragen zijn, zijn we er ook om die te beantwoorden.
Begrafenisondernemer Almere

Onze uitvaartleiders staan dag en nacht voor u klaar. Bel ons gerust, u krijgt altijd één van ons aan de telefoon.

Vrijblijvend & gratis het gesprek aangaan

Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen we hoe belangrijk het is om voorbereid te zijn op het onvermijdelijke. Een moment van afscheid is intiem en persoonlijk. Daarom bieden we u de kans om in alle rust en in uw vertrouwde omgeving uw wensen en ideeën met ons te bespreken.

Erwin Livestro

Ik ben Erwin Livestro, directeur van Noach Uitvaartzorg. Mijn motivatie om nabestaanden te helpen bij het regelen van de uitvaart van hun geliefde is voortgekomen uit een diepe waardering voor het leven en de noodzaak om respect en waardigheid te tonen bij het afscheid. Elk leven is uniek, en elk persoon heeft een eigen verhaal. Het is onze taak om dat verhaal te eren en te weerspiegelen in de uitvaart.

Linda van Altena

Hallo, mijn naam is Linda en ik werk als uitvaartleider bij Noach Uitvaartzorg. In mijn rol help ik families tijdens een van de moeilijkste tijden in hun leven – het verlies van een geliefde. Ik werk nauw samen met de families om ervoor te zorgen dat de uitvaartdienst een ware reflectie is van het leven van de overledene, en een gedenkwaardige gebeurtenis voor allen die erbij aanwezig zijn.

Ronald Tiemes

Het verlenen van ontlastende diensten voelt als een natuurlijk onderdeel van mijn bestaan. Ik beschouw het als uitzonderlijk en eervol om een gezin te begeleiden en in nauwe samenwerking een afscheidsdienst te ontwerpen die niet alleen recht doet aan het leven van de overledene, maar ook troost biedt aan de rouwenden. In deze cruciale periode krijg je maar één kans om het goed te doen.

7

Jaar ervaring

9,8/10

Op basis van 167 reviews

24/7

Bereikbaar

500

Tevreden families