Home / Linda van Altena

Linda van Altena

Hallo, mijn naam is Linda en ik werk als uitvaartleider bij Noach Uitvaartzorg. In mijn rol help ik families tijdens een van de moeilijkste tijden in hun leven – het verlies van een geliefde. Ik werk nauw samen met de families om ervoor te zorgen dat de uitvaartdienst een ware reflectie is van het leven van de overledene, en een gedenkwaardige gebeurtenis voor allen die erbij aanwezig zijn.

Ik ben gespecialiseerd in het organiseren van kinder uitvaarten. Hoewel dit ongelooflijk hartverscheurend kan zijn, vind ik het een grote eer om gezinnen te kunnen steunen bij het regelen van een waardig afscheid voor hun kind. Elke uitvaart die ik organiseer, is uniek en persoonlijk. Ik besteed veel aandacht aan het luisteren naar de wensen van de ouders, zodat we samen een uitvaart kunnen creëren die past bij het leven en de herinneringen van hun kind.
Ik begrijp hoe overweldigend deze tijd kan zijn. Daarom ben ik er om praktische zaken uit handen te nemen, zodat u zich kunt concentreren op het rouwen en het steunen van elkaar. Samen zorgen we ervoor dat uw geliefde een mooi en waardig afscheid krijgt.
U kunt op mij rekenen voor begrip, medeleven en professionele begeleiding in deze moeilijke tijd. Het is mijn doel om elke uitvaart die ik leid, met zoveel mogelijk respect, liefde en zorg te behandelen. Het is voor mij belangrijk dat u zich gesteund en begrepen voelt in deze periode van intens verdriet en verlies.
Het is mijn doel om elke uitvaart die ik leid, met zoveel mogelijk respect, liefde en zorg te behandelen.
Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen we hoe belangrijk het is om voorbereid te zijn op het onvermijdelijke. Een moment van afscheid is intiem en persoonlijk. Daarom bieden we u de kans om in alle rust en in uw vertrouwde omgeving uw wensen en ideeën met ons te bespreken.

Ontmoet mijn collega’s

Erwin Livestro

Als eigenaar van Noach Uitvaartzorg treft u mij vaak aan in de hoedanigheid van uitvaartleider.

Conny Fikse

Ik ben de stabiele factor achter de schermen, vooral wanneer het gaat om het administratief reilen en zeilen.

Ronald Tiemes

Ik verzorg als uitvaartleider, samen met mijn team, uitvaarten binnen een straal van 50 kilometer vanaf Dronten.

Remco Koppedraaijer

Ik zorg voor de vindbaarheid, marketing, drukwerk, onderhoud en design van alle websites van Noach Uitvaartzorg.