Home / Ervaringen

Ervaringen

Op deze pagina treft u de woorden aan van families voor wie wij de eer hadden de uitvaart te mogen verzorgen. Hun ervaringen en gevoelens zijn voor ons een constante bron van inspiratie en toewijding.

We begrijpen dat het kiezen van een uitvaartverzorger een diep persoonlijke beslissing is, en het is onze oprechte wens dat deze recensies u inzicht geven in de zorg en empathie waarmee wij elke dienst benaderen.

Uw vertrouwen is ons dierbaar en wij streven ernaar om elke familie de steun en het respect te bieden dat ze verdienen tijdens zo’n cruciaal moment in hun leven.
Uitvaartverzorgers Urk - Linda en Ronald

163 families beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8/10

Beste Erwin,Ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die jij ons hebt gegeven in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat jij ons op een manier toch de rust kon laten voelen.M.v.g. Rina Wals
Dita Komduur
Dita Komduur
1708259129
Vol dankbaarheid kijken wij terug op de dagen rondom het overlijden van onze vader. Wij zijn als familie heel erg blij met Erwin en zijn team. Wat een lieve mensen!Erwin heeft zich vol liefde en toewijding ingezet om alles te regelen en mee te denken.Je merkt dat hij een oprecht hart heeft voor de mensen en hun verdriet.Dankzij Erwin hebben we een mooi en waardig afscheid gehad van onze vader en man.Ineke en Dita en onze moeder Wolly
judet spek
judet spek
1707924769
Het afscheid van mijn moeder had ik al tijdje voor haar overlijden met Erwin besproken en ook met mijn moeder. Ondanks dat mijn moeder 90 jaar was wilde zij geen traditionele uitvaart. Een warm afscheid vanuit huis met haar kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, neven en nichten was veel meer haar stijl. Aan het eind van een prachtig leven uitgezwaaid worden door haar familie waar ze heel veel van houdt en die heel veel van haar houden. Geen probleem voor Erwin! Ik regel het komt goed zei hij. Wat een prachtig afscheid! Helemaal zoals besproken. Met wat een liefde en aandacht heeft Erwin en zijn collega’s deze dag onvergetelijk gemaakt. Nogmaals super bedankt Erwin♥️
Jacintha Obers
Jacintha Obers
1707837281
Gewoon heel prettig, heel duidelijk, denken fijn mee. Kortom precies wat je nodig hebt in dit soort tijden.Bedankt mannen.
L W
L W
1704403002
Geweldige organisatie ; zij hebben de uitvaart van mijn vader uitermate respectvol en ordentelijk verzorgd - G.H. van Gent
Wat een topper onze Linda!Na het overlijden van mijn vader, had ik wel duizend vragen hoe nu verder. Vragen die niet allemaal direct beantwoordt konden worden. Best lastig voor iemand die van een strakke planning en overzicht houdt. Op de dag van het rouwbezoek, kregen wij Linda die ons begeleidde. Zij gaf aan dat zij alleen het bezoek deed, maar niet onze uitvaartleidster zou worden. Ze wist nog niet wie dan wel, maar zij had zelf al heel wat dagen gewerkt en zou na vandaag eindelijk even vrij zijn. Ze zou voor ons gaan informeren wie dan wel de uitvaart zou gaan leiden, toen mijn moeder (meerdere keren) luidkeels riep dat zij Linda echt, echt, ECHT bij de uitvaart wou hebben. Diezelfde avond kreeg ik een berichtje van Linda dat zij toch de uitvaart zou gaan doen voor ons.Zij heeft haar vrije dagen volledig opgeofferd, want sindsdien is ze constant over en weer aan het regelen geweest met mij voor de uitvaart. Ik heb haar tot in de late uurtjes nog ge-bericht als mij weer eens iets te binnen schoot. Linda bleef altijd beleefd en kwam zelf ook met ideeën, suggesties en verrassingen voor en op de uitvaart zelf.Ik heb meerdere uitvaarten meegemaakt, maar nog nooit iemand mogen meemaken die zo meelevend, lief, warm, vriendelijk, gek en tegelijkertijd ook professioneel is. Dat is toch wat je wilt tijdens één van de moeilijkste periodes in je leven. Alle voorgaande uitvaartleiders kan ik me niet eens meer heugen, maar Linda en hoe zij alles opgepakt heeft, zelfs nog weken NA het afscheid, dat zal me voor altijd bijblijven.Lieve Linda, bedankt voor alles!
Zeer begaan en bekwame mensen
We hebben een fijne en flexibele begeleiding gehad. Alles verliep zoals besproken.We zijn zeer tevreden. Nogmaals bedankt voor het meedenken en de goede zorgen.
Tini Flantua
Tini Flantua
1692343410
Hartverwarmend!Wat ontzettend fijn om te ervaren dat Erwin met zoveel liefde, toewijding en respect je bijstaat in een voor ons zo'n verdrietige tijd.Mijn schoonmoeder heeft Erwin gelukkig nog mogen ontmoeten en heeft haar wensen met hem en ons kunnen bespreken. Dat is heel veel waard want uiteindelijk wil je haar afscheid op de manier doen die zij wilde. En dat is gelukt. Erwin heeft goed geluisterd. Met respect voor haar en de familie is het een mooi afscheid geworden. Met een goed gevoel kijken we daar op terug. Vanaf het begin voelde het contact met Erwin goed, korte lijntjes, goede communicatie, meedenken, omkijken naar de familie. Erwin je bent een warm mens en je doet je werk met passie en toewijding. Ook je medewerkers, Ronald en Marian, die we hebben mogen ontmoeten willen we bedanken voor hun aandeel in het afscheid van mijn schoonmoeder. Erwin blijf op deze manier je werk invullen, je doet het geweldig.Een lieve groet van ons.
Jojo Johanna
Jojo Johanna
1691403524
Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.
Toen mijn lieve oma overleed zijn wij opzoek gegaan naar een christelijke organisatie om de uitvaart te begeleiden.Zo kwamen wij uit bij Noach en meteen was er een goede klik.Linda en Erwin kwamen naar ons toe voor het eerste gesprek en dit was heel fijn. Ze luisterde enorm goed naar de verhalen over onze lieve oma. Los van het luisteren over oma, was het ook heel persoonlijk en vroegen ze ook naar onze gevoelens. De wensen van de uitvaart kwam op een later moment. Zij wilde eerst kennismaken met ons en weten wie onze lieve oma was.Naar aanleiding van een persoonlijk verhaal over mijn angsten voor de dood en nare ervaringen met begrafenissen zijn we met elkaar gaan bidden en hebben we om rust en genezing gevraagd en ik kan met heel mijn hart zeggen dat ik dat tot op de dag van vandaag rust voel. Ik heb rust gevonden en ben genezen van mijn angst voor begrafenissen, hier heb ik bijna 10 jaar mee gelopen en mag echt ervan getuigen dat dit over is.Los van het feit dat ik mijn lieve oma nog elke dag mis en dat ik haar nog jaren bij mij had willen houden, kan ik nu terug kijken op een mooie en hele persoonlijke uitvaart. Dit kregen wij ook terug direct na de uitvaart van mensen die daar waren.Doordat Linda en Erwin echt hebben geluisterd naar ons en de tijd voor ons hebben genomen hebben wij een waardig afscheid gekregen en ook zoals mijn lieve oma het had gewenst.
D.R.
D.R.
1690489831
Na het plotselinge overlijden van mijn moeder heb ik Erwin gebeld van Noah uitvaartzorg. Hij stond een half uur later bij ons op de stoep. Hij heeft meteen en heel eerlijk en oprecht ons verteld wat wij van Noah uitvaartzorg konden verwachten. Wij hebben vanaf minuut 1 tot de dag van de begravenis zo een goede zorg gehad als gezin en de zorg voor mijn moeder was tot in de puntjes goed geregeld en wij werden overal in betrokken en er werd goed gekeken naar onze wensen maar ook onze angsten verdriet en zorg. Dat werd allemaal goed opgepakt en meteen naar gehandeld. Je voelt je hier echt mens en in mijn geval de dochter van. Ik ben ze nu een jaar later nog steeds zo dankbaar dat ze zoveel mogelijk gemaakt hebben. Van de verzoring voor mijn moeder tot het afscheid. Alles is precies gelopen zoals mijn moeder het gewild had. Liefde, zorg en respect is waar ze voor staan en wat ze waarmaken.
Claudia Wals
Claudia Wals
1690479241
Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.
Dirk Visser
Dirk Visser
1690306806
Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser
Rosario Samuel
Rosario Samuel
1690275688
Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.
K. Jansen
K. Jansen
1689803536
De vervelendste periode van ons leven wisten ze toch heel bijzonder en uniek voor ons te maken. Wij zijn Noach Uitvaartzorg erg dankbaar voor de betrokkenheid en specialisme!
Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is. 🌸🙏🏾
Marjan Visser
Marjan Visser
1689758336
wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan
Cobi Overeem
Cobi Overeem
1689596798
Beste lezers,Ik schrijf deze review met een hart vol dankbaarheid en waardering voor Noach Uitvaartzorg. Helaas heb ik onlangs mijn man verloren door een plotseling en onverwacht overlijden. Aangezien we nog niet hadden voorzien dat hij zou komen te overlijden, waren er veel dingen die nog geregeld moesten worden. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik Noach Uitvaartzorg tegen, en vanaf het eerste moment voelde het direct goed.Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor Linda, die ons gedurende het hele proces heeft bijgestaan. Haar eerste opmerking was dat we de tijd konden nemen en dat de uitvaart niet per se tijdens de paasdagen hoefde plaats te vinden. Dit gaf mij, als vrouw, en onze kinderen de broodnodige rust om alles op onze eigen manier te regelen, passend bij mijn man en als vader voor onze kinderen.Linda heeft ons met veel empathie en begrip begeleid tijdens deze moeilijke periode. Ze luisterde naar onze wensen, gaf waardevolle suggesties en nam de tijd om ons te helpen bij het maken van belangrijke beslissingen. Ze begreep dat het voor ons belangrijk was om een uitvaart te organiseren die echt recht deed aan de persoon die mijn man was. Haar betrokkenheid en professionaliteit hebben ons enorm geholpen bij het vormgeven van een waardig afscheid.Noach Uitvaartzorg heeft een team van toegewijde mensen die ervoor zorgen dat je je gesteund voelt in een periode van verdriet en verlies. Ze hebben niet alleen geholpen bij het regelen van de praktische zaken rondom de uitvaart, maar hebben ons ook emotioneel ondersteund. Het voelde alsof we samenwerkten met vrienden die echt om ons gaven.De uitvaart zelf verliep soepel en was precies zoals we hadden gehoopt. Noach Uitvaartzorg heeft ervoor gezorgd dat elk detail klopte en dat alles op rolletjes liep. We hebben veel complimenten gekregen van familie en vrienden over hoe persoonlijk en warm de uitvaart was.Ik kan Noach Uitvaartzorg ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een begrafenisondernemer die met zorg, respect en aandacht te werk gaat. In een tijd van verdriet en onzekerheid hebben zij ons geholpen om een afscheid te creëren dat recht deed aan de persoon die mijn man was. Mijn hartelijke dank gaat uit naar Linda en het hele team van Noach Uitvaartzorg voor hun buitengewone steun en begeleiding.Met vriendelijke groet,Cobi, Ingmar en Dagmar
ria waijerink
ria waijerink
1685622256
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. Lont
Fam. Lont
1672670171
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Faith.
Faith.
1666683708
Richard Wagner
Richard Wagner
1648128361
Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.
John
John
1645622401
Bij deze willen we Erwin bedanken voor de uitvaart van m'n vader..ik had voor deze prijs niet veel verwacht maar wat is alles waardig en super verlopen ..dit zijn echt mensen die hart voor hun vak hebben...Erwin en je team super bedankt man je had het niet beter kunnen doen...hulde👍
Anja van Hagen
Anja van Hagen
1644330986
Marion Vree
Marion Vree
1641742756
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Wij zijn in de moeilijk tijd zo goed geholpen door Linda super aardige mensen daar nogmaals heel erg bedankt voor alles grtjes deborah Joshua Robbie roubos
Casper Duijzer
Casper Duijzer
1634156340
Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn
Laila Ziyech
Laila Ziyech
1634148624
Super fijne ervaring! Super lieve en zorgzame mensen en heel erg huizelijk.
Jan Hofman
Jan Hofman
1634147661
Nico Schilder
Nico Schilder
1634126270
Noach Uitvaartzorg heeft mijn dochter perfect begeid tot het einde toe, en de uitvaart perfect uitgevoerd.
Karin Hein
Karin Hein
1633352063
Noach Uitvaartzorg... Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld..... En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak... Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.
I lost my son in late June 2021,And the support, attention and service that I and my partner received was beyond words.They came to my home despite the distance and was able to arrange a nice funeral arrangements for my prince in a very affordable budget, especially seeing I didn't have uitvaart verzekeringen , Noach Uitvaart made the transition as professional and smooth as possible.We thank Mrs Linda and her team for everything they have done for us.I would recommend Noach Uitvaart to anyone after the experience we have has.
Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af. 😘
Ik heb nog nooit zulke lieve, betrokken mensen ontmoet. Zeer professioneel, empatisch en persoonlijk. Ondanks het verlies, een prachtig afscheid mogen ervaren. Heel erg bedankt daarvoor!
Een hele fijne organisatie die rust brengt bij de nabestaanden in een toch al zo'n heftige tijd. Ze denken met je mee en geven de nabestaanden ook de ruimte om er een mooie uitvaart van te maken!
R
R
1629886984
Als iemand is die je kan helpen bij het verliezen van een geliefde van ben je hier aan het juiste adres. Ik heb alleen maar respect voor hun werk. Echt een top bedrijf. Erwin en zijn vrouw en natuurlijk hun personeel jullie zijn de beste !
simran singh
simran singh
1629789031
Yvonne K.
Yvonne K.
1629751612
Renske Evertsen
Renske Evertsen
1629742919
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
Marion Liewes
Marion Liewes
1626694482
Uitstekende uitvaartzorg! Linda is warm, meelevend, geduldig, meedenkend, en biedt alle hulp en ondersteuning die je nodig hebt. Fijn dat er nog mensen bestaan die vanuit hun hart hun beroep gemaakt hebben. Juist in een uiterst verdrietige periode voelt dit als een warm bad.
Bren Francois
Bren Francois
1626674376
Mieke den Oude
Mieke den Oude
1626344547
Wij hebben deze uitvaartzorg als persoonlijk en zorgvuldig ervaren. Alles is gegaan zoals wij het wilden en is afgesproken. Een steun in een moeilijke tijd.
Rudie
Rudie
1626218717
Petra
Petra
1626209257
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
Mirjam Dekker
Mirjam Dekker
1626172485
js_loader