In de stilte van afscheid nemen, waar woorden tekortschieten en het leven plotseling stilstaat, is er behoefte aan een baken van zorg en vertrouwen. Bij het overlijden van een dierbare betreden wij van Noach Uitvaartzorg een persoonlijk pad met u; een weg die wij zelf kennen door eigen ervaringen van verlies. We begrijpen dat elke emotie, elke herinnering en elk afscheid uniek is.

Onze uitvaartverzorgers – Linda, Erwin en Ronald – bieden met oprechte betrokkenheid een helpende hand. Vanuit hun eigen ervaringen met verlies, vormen zij de unieke band en ondersteuning die zo cruciaal is voor wie rouwt.

Wij staan klaar om samen met u een uitvaart in Zwolle te regelen die recht doet aan wie uw dierbare was. Noach Uitvaartzorg onderscheidt zich door elk afscheid zo persoonlijk en respectvol mogelijk te maken, met aandacht voor de kleinste details en uw persoonlijke wensen.

Begrafenisondernemer Zwolle - Erwin Livestro

Onze uitvaartverzorgers helpen bij een begrafenis of crematie in Zwolle

Elk afscheid verdient persoonlijke aandacht. Onze uitvaartverzorgers begrijpen de noodzaak van een liefdevolle en passende uitvaart. Met onze kennis van lokale tradities en moderne mogelijkheden, zorgen wij ervoor dat elke uitvaart in Zwolle een bijzondere herinnering wordt. Wij nemen de tijd om uw verhalen te horen, uw verdriet te delen en de uitvaartwensen vast te leggen.

Ronald Tiemes

Crematie Zwolle of begrafenis Zwolle regelen?

De keuze tussen een begrafenis of crematie in Zwolle is een diep persoonlijke. In deze moeilijke tijd regelen wij ervoor dat u vrijblijvend alle mogelijkheden kunt overwegen, afgestemd op uw wensen en het budget. Of het nu gaat om een dienst in het uitvaartcentrum Kranenburg in Zwolle of een andere locatie, wij regelen een waardig afscheid waarbij de nagedachtenis van de overledene centraal staat.

Linda van Altena

Verschil tussen een uitvaartonderneming en een begrafenisondernemer

Noach Uitvaartzorg in Zwolle combineert de persoonlijke benadering van een kleinschalige uitvaartonderneming met de uitgebreide dienstverlening van een begrafenisondernemer. Wij staan 24-uurs voor u klaar om elke stap te ondersteunen, van de opbaring tot de plechtigheid. Uw wensen worden bij ons vakbekwaam en met inzicht in uw behoeften verzorgd.

Conny Fikse

Uitvaart Zwolle: Uw wensen & budget, ons advies

Een uitvaart in Zwolle regelen is een proces waar wij u bijstaan met advies en ondersteuning. Samen verkennen wij de opties die passen bij uw budget en zorgen wij ervoor dat er geen financiële verrassingen achteraf plaatsvinden. Uw persoonlijke wensen staan hierbij centraal, terwijl wij ons vakmanschap inzetten om een waardig afscheid te arrangeren.

Uitvaart regelen bij een uitvaartcentrum naar keuze: de juiste zorg

Ongeacht welke locatie u kiest, wij staan klaar om de juiste zorg te bieden. Onze samenwerking met onder andere Crematorium Kranenburg in Zwolle garandeert dat uw wensen respectvol worden vervuld. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u een locatie in gedachten die u gewenst vindt voor de uitvaart? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Team Noach Uitvaartzorg Dronten

Overlijden melden: Onze uitvaartzorg is 24/7 bereikbaar

Het moment van overlijden komt vaak onverwacht. In deze moeilijke tijd staan wij 24/7 voor u klaar om het overlijden te ontvangen en om samen met u de uitvaart te arrangeren. Door onze directe bereikbaarheid en onze ervaren uitvaartverzorgers zorgen wij ervoor dat u de ondersteuning krijgt die nodig is om waardig afscheid te nemen.

Veelgestelde vragen

Hoe kiest u een begrafenisondernemer die een verzorgde en respectvolle uitvaart garandeert?

Bij het kiezen van een begrafenisondernemer is het essentieel dat u kijkt naar de expertise en de diensten die zij aanbieden in uw regio. Zoek naar een onderneming die transparante informatie biedt en bereid is om een afspraak te maken waarin uw wensen en de mogelijkheden worden besproken. Bij onze uitvaartverzorging in Zwolle en omstreken staan wij klaar om u gerust te stellen dat de uitvaart eruit komt te zien zoals u voor ogen heeft. Wij werken nauw samen met nabestaanden om ervoor te zorgen dat alle details vastgelegd worden en dat de dienstverlening passend en verzorgd is. U kunt online eenvoudig een aanvraag indienen om een afspraak te plannen. Samen met onze uitvaartleider bepaalt u hoe de uitvaart eruit moet komen te zien. Bij begrafenisondernemer Zwolle wordt alles van A t/m Z geregeld.

Welke stappen moet ik ondernemen om een uitvaart te laten verzorgen die aan mijn wensen voldoet?

Om te verzekeren dat een uitvaart aan al uw wensen voldoet, raden wij aan de volgende stappen te nemen:

  1. Vraag informatie aan bij begrafenisondernemer Zwolle om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden.
  2. Maak een afspraak om uw persoonlijke wensen en voorkeuren voor de uitvaart te bespreken en vast te leggen.
  3. Samen met de uitvaartverzorger kiest u een bijzondere locatie die past bij het afscheid dat u voor ogen heeft.
  4. Wij nemen de organisatorische zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen.
  5. Door onze expertise zorgen wij ervoor dat de uitvaart verzorgd en waardig verloopt, precies zoals u het wenst. Wij staan voor u klaar om ieder mens een passend en liefdevol afscheid te geven.

Waarom zou ik kiezen voor uw begrafenisonderneming voor het regelen van een uitvaart?

U kiest voor begrafenisonderneming Zwolle omdat wij inzetten op persoonlijke aandacht en maatwerk. In de regio Zwolle en ver daarbuiten staan onze uitvaartverzorging Zwolle bekend om onze betrokken en liefdevolle aanpak. Wij werken samen met u om alle wensen voor de uitvaart vast te leggen en laten verzorgen, zodat u gerust kunt zijn dat de plechtigheid passend en verzorgd zal zijn. Door onze ervaring en lokale kennis kunnen wij u ondersteunen bij het kiezen van de juiste kist, locatie en alle andere aspecten van de uitvaart. Met onze online tools kunt u gemakkelijk informatie aanvragen en een afspraak maken. Kortom, wij zorgen ervoor dat de organisatie van de uitvaart onnodige lasten wegneemt en de dag zelf waardig en respectvol verloopt.

ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader