Wij zijn dag en nacht bereikbaar

In Wezep, Oldebroek, en de wijde omstreken weten we bij begrafenisondernemer Wezep, Noach Uitvaartzorg, hoe belangrijk het is om op een respectvolle manier afscheid te nemen van een overledene. Het verlies van een dierbare is een emotioneel en uitdagend moment. Bij onze uitvaartzorg in Wezep begrijpen we dat en bieden we ondersteuning, zodat je in alle rust afscheid kunt nemen.

Begrafenisondernemer Wezep luistert niet alleen naar jouw wensen, wij adviseren ook en zorgen daarnaast voor de hele organisatie van de uitvaart

De uitdaging: Een uitvaart regelen in Wezep en omgeving

Het regelen van een uitvaart brengt veel met zich mee. Van het kiezen tussen een begrafenis of crematie tot het regelen van rouwkaarten en het vinden van geschikte begraafplaatsen – het kan overweldigend zijn. Daarnaast wil je dat de uitvaart recht doet aan de wensen van de overledene en steun biedt aan de nabestaanden.

Onze oplossing: Persoonlijke begeleiding en zorg van onze uitvaartverzorgers

Bij onze uitvaartverzorging in Wezep en omgeving staat een team van ervaren uitvaartverzorgers klaar om je te begeleiden. Vanaf het eerste moment bieden wij een luisterend oor, staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar, en zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wij adviseren en ondersteunen je bij elke stap in het proces, zodat de uitvaart een waardig afscheid wordt dat past bij de wensen van jou en de overledene.
De uitvaartondernemer in Wezep begeleidt de nabestaanden van begin tot eind, precies conform wens
De uitvaartverzorger van begrafenisondernemer Wezep zorgt er altijd voor dat de crematie of begrafenis naar wens is, ongeacht de wensen van de nabestaanden

Wat begrafenisondernemer Wezep, Noach Uitvaartzorg, biedt

  • Persoonlijke begeleiding: Onze uitvaartverzorgers staan bekend om hun persoonlijke benadering. Zij zijn jouw vaste contactpersoon die je begeleidt en adviseert, van begin tot eind.
  • Volledige ontzorging: Wij nemen de organisatie van de uitvaart en alle bijbehorende zaken uit handen. Van het opbaren tot de rouwdienst en de catering, wij zorgen ervoor.
  • Op maat gemaakte diensten: Iedere uitvaart is uniek. Samen bespreken we jouw wensen en die van de overledene om een persoonlijk afscheid vorm te geven dat past bij jullie wensen.
  • Vrijblijvend en kosteloos advies: Wil je meer weten over onze diensten of heb je hulp nodig bij het regelen van een uitvaart in Wezep en omstreken? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte.

Neem contact op voor een betere uitvaart ervaring

Het verlies van een dierbare is een moeilijke tijd. Wij van uitvaartzorg Wezep staan klaar om deze periode iets lichter te maken door je te ondersteunen met respectvolle en liefdevolle uitvaartzorg. Of je nu meer wilt weten over onze diensten, hulp nodig hebt bij het regelen van een uitvaart, of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor, wij zijn er voor jou. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen met een waardig afscheid in Wezep en omstreken.
De uitvaartverzorgers van begragenisondernemer Wezep, Ronald tiemes en Linda van Altena, staan 24 uur per dag klaar om alles voor je te regelen

Een greep uit onze recencies

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben we gehad met Erwin, voor en na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!

Louise Verdult

Beste Erwin, ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven, in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat je ons op een manier toch de rust kon laten voelen.

Catharina de Vos

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser

Dirk Visser

Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is.

Dieudonnee Ostiana

Noach Uitvaartzorg… Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld….. En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak… Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren…Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Fam de Vries - Biesbroek

Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn.

Casper Duijzer

Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.

Richard Wagner

Wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan.

Marjan Visser

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.

Jessica Broeders

Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken.

Marion Vree

Veelgestelde vragen

Wat houdt een persoonlijke uitvaartverzorger in bij begrafenisondernemer Wezep?

Een persoonlijke uitvaartverzorger betekent dat je een vaste uitvaartverzorger van begrafenisondernemer Wezep, Noach Uitvaartzorg, toegewezen krijgt die je door het gehele proces ondersteunt. Deze verzorger staat 24 uur per dag klaar om je te helpen bij het regelen van de uitvaart in Wezep. Ongeacht of het nu gaat om het opstellen van een rouwkaart, het bespreken van jouw wensen, of ondersteuning bij de keuze voor een begraafplaats of crematorium. Het doel is om de uitvaart persoonlijk en dichtbij te maken, geheel volgens jouw wensen.

Kan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen met een uitvaartverzorger in Wezep?

Ja, je kunt altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen met een van onze uitvaartverzorgers in Wezep. Tijdens dit gesprek kun je al je wensen bespreken en vragen stellen over het verloop van een uitvaart. Dit gesprek biedt ook de mogelijkheid om meer te weten te komen over de verschillende services die we aanbieden om je te ontzorgen rondom een uitvaart.

Wat zijn de mogelijkheden voor uitvaartlocaties in de regio Wezep?

In de regio Wezep en omstreken zijn verschillende mogelijkheden voor zowel begrafenissen als crematies. Je bent vrij om te kiezen waar je de uitvaartdienst van jouw dierbare wilt laten plaatsvinden, of dat nu in een kerk, uitvaartcentrum, aan het sportveld of aan het strand is. Onze uitvaartverzorgers kunnen je helpen bij het vinden van de juiste locatie die past bij jouw wensen.

Is er bij begrafenisondernemer Wezep een garantie op een mooie uitvaart in Wezep?

Ja, begrafenisondernemer Wezep biedt de garantie op een mooie uitvaart. Vertrouwen is de basis voor een mooie uitvaart en bij ons staat je wens centraal. Met ons team van ervaren uitvaartverzorgers zorgen wij ervoor dat alles rondom de uitvaart van jouw dierbare met grote zorg en aandacht wordt georganiseerd.

Hoe kan ik mijn rouwkaart persoonlijk maken bij begrafenisondernemer Wezep?

Om je rouwkaart persoonlijk te maken, kun je samen met jouw persoonlijke uitvaartverzorger de mogelijkheden bespreken. Je kunt eigen teksten, foto’s of speciale ontwerpen toevoegen om de rouwkaart een persoonlijk gebaar te geven. Onze kennisbank bevat verschillende voorbeelden en ideeën die als inspiratie kunnen dienen.

Kan ik hulp krijgen bij het controleren van mijn verzekeringspolis voor een uitvaart in Wezep?

Zeker, ons team kan je ondersteunen bij het doornemen en controleren van jouw verzekeringspolis. Het is belangrijk om te weten welke kosten door uw verzekering gedekt worden. Wij kunnen je adviseren en helpen om eventuele onduidelijkheden op te helderen, zodat je weet waar je aan toe bent bij het financieel regelen van de uitvaart.

Wat doe ik als ik buiten kantooruren met een overlijden te maken krijg?

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Je kunt ons op elk moment bereiken op nummer 0321 745 067. Ons team is altijd beschikbaar om je te ondersteunen bij een overlijden, ongeacht het tijdstip. Het is belangrijk om te weten dat je er niet alleen voor staat en dat wij er zijn om je te ontzorgen.

Hoe kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor een uitvaart in Wezep?

Je kunt heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen door contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch of via deze website. Nadat wij je wensen hebben besproken, ontvangt je van ons een duidelijke offerte, zodat je op je gemak alle informatie kunt bekijken en beslissen wat het beste past bij jouw situatie en budget.