Wij zijn dag en nacht bereikbaar

In de warme gemeenschap van Voorthuizen en de omliggende regio’s, zoals Barneveld en verder, begrijpen we bij begrafenisondernemer Voorthuizen, Noach Uitvaartzorg, de diepe impact van het verlies van een dierbare. Het overlijden brengt een tijd van rouw, maar ook de behoefte aan een waardige uitvaart die recht doet aan het leven van de overledene. Onze uitvaartzorg in Voorthuizen staat klaar om je door deze moeilijke periode heen te helpen met compassie, respect en professionaliteit.

Begrafenisondernemer Voorthuizen staat voor, gedurende en na de uitvaart naast je met advies, daarnaast zorgt hij voor de gehele organisatie van de uitvaart

De uitdaging van het regelen van een uitvaart in Voorthuizen en omgeving

Het organiseren van een begrafenis of crematie kan overweldigend zijn, zeker in een tijd van verdriet. Van het kiezen van de juiste uitvaartverzorger tot het regelen van de uitvaartwensen, elke stap vraagt om aandacht en zorg. Dit alles in een periode waarin je het liefst stilstaat bij de mooie herinneringen aan de overledene.

Persoonlijke en respectvolle uitvaartzorg in regio Voorthuizen

Bij onze uitvaartverzorging in Voorthuizen en omgeving bieden we een persoonlijke benadering, geleid door ervaren uitvaartverzorgers die dienen als jouw vertrouwd gezicht door het hele proces. We begrijpen het belang van een persoonlijke aanpak en bieden ondersteuning op maat die past bij uw wensen en die van de overledene. Onze diensten omvatten alles van het opbaren tot aan de uitvaartdienst, met als doel om de uitvaart te laten verlopen op een manier die troost biedt en recht doet aan het leven van jouw dierbare.
Voor persoonlijke uitvaartzorg kom je in Voorthuizen altijd terecht bij Noach, onze uitvaartverzorgers zorgen dat elke uitvaart exact conform wens wordt georganiseerd
Doordat begrafenisondernemer Voorthuizen zo flexibel is, hoeven de nabestaanden zich geen zorgen te maken over de organisatie, wij verzorgen alles heel persoonlijk

Diensten van begrafenisondernemer Voorthiuzen

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar: We staan altijd voor je klaar om ondersteuning te bieden wanneer je ons nodig hebt.
  • Vrijblijvende en kosteloze kennismaking: We komen graag bij je langs om de uitvaartwensen te bespreken en een duidelijk overzicht te geven van wat er geregeld moet worden.
  • Compleet verzorgde uitvaarten: Van het vastleggen van de uitvaartverzekering tot het regelen van de locatie en catering, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.
  • Nazorg: Ook na de uitvaart staan we voor je klaar met advies en ondersteuning om je te helpen bij het rouwproces.

Neem contact op voor een betere uitvaart ervaring

Wil je meer weten over onze uitvaartzorg in Voorthuizen en omgeving of heb je behoefte aan een vrijblijvend gesprek om je uitvaartwensen te bespreken? Bel ons direct. Ons team staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen, van begin tot eind, met de zorg en aandacht die je verdient in deze moeilijke tijd. Samen zorgen we voor een waardig afscheid dat past bij jouw wensen en die van je dierbare, in Voorthuizen en omstreken.
De uitvaartverzorgers van begrafenisondernemer Voorthuizen, Linda van Altena en Ronald Tiemes, zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen heel snel bij je zijn om de uitvaart te regelen

Een greep uit onze recencies

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben we gehad met Erwin, voor en na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!

Louise Verdult

Beste Erwin, ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven, in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat je ons op een manier toch de rust kon laten voelen.

Catharina de Vos

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser

Dirk Visser

Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is.

Dieudonnee Ostiana

Noach Uitvaartzorg… Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld….. En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak… Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren…Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Fam de Vries - Biesbroek

Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn.

Casper Duijzer

Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.

Richard Wagner

Wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan.

Marjan Visser

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.

Jessica Broeders

Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken.

Marion Vree

Veelgestelde vragen

Wat doet een begrafenisondernemer in Voorthuizen precies voor nabestaanden?

Onze uitvaartverzorger in Voorthuizen biedt complete verzorging van de uitvaart, vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaartdienst. Dit omvat het adviseren en organiseren van alles rondom een uitvaart in Voorthuizen. Van de keuze van de uitvaartkist, locatie in Voorthuizen voor de dienst, tot aan de rouwkaarten. Onze missie is om te ontzorgen en alles rondom de uitvaart vorm te geven volgens de wensen van de overleden dierbare en nabestaanden.

Hoe kan ik een persoonlijke uitvaartverzorger bij jullie aanvragen?

Je kunt heel eenvoudig een persoonlijke uitvaartverzorger van Noach aanvragen door ons te contacteren. Bel ons gerust of vraag een kennismakingsgesprek kosteloos en vrijblijvend aan via onze website. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw wensen bespreken en kijken hoe we een mooie uitvaart vorm kunnen geven, geheel volgens jouw voorkeuren.

Wat maakt begrafenisondernemer Voorthuizen, Noach Uitvaartzorg, uniek?

Wat begrafenisondernemer Voorthuizen onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. Elke uitvaart wordt verzorgd door één vaste uitvaartverzorger van Noach, die van begin tot eind betrokken is. Dit geeft rust voor de nabestaanden en zorgt ervoor dat de uitvaart echt persoonlijk wordt. Plus, wij hebben een uitgebreide kennisbank en ervaring in en rondom Voorthuizen, wat ons in staat stelt om een waardig afscheid op elke gewenste locatie te verzorgen.

Hoe snel kunnen jullie na een overlijden ter plaatse zijn in Voorthuizen?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en onze uitvaartverzorger kan snel ter plaatse zijn in Voorthuizen en omstreken. Direct na je telefoontje kunnen we actie ondernemen om de nodige voorbereidingen te treffen en bij te staan in deze moeilijke tijd.

Zijn er via begrafenisondernemer Voorthuizen mogelijkheden voor nazorg na de uitvaart?

Ja, begrafenisondernemer Voorthuizen levert uitgebreide nazorg voor de nabestaanden. Nazorg is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening, omdat rouwen niet ophoudt na de uitvaart. Onze uitvaartverzorger kan je adviseren en doorverwijzen naar professionele hulp om dit proces te ondersteunen.

Kan begrafenisondernemer Voorthuizen een garantie geven op een mooie uitvaart?

Ja, begrafenisondernemer Voorthuizen, Noach Uitvaarzorg, geeft de garantie op een mooie en waardige uitvaart. Ons doel is om samen met jou een persoonlijke uitvaart vorm te geven die recht doet aan de overleden dierbare. Met ons ervaren team, liefde voor het vak en oog voor detail, vertrouwen wij erop dat we aan jouw wensen kunnen voldoen. Vertrouwen is bij ons de basis voor een mooie uitvaart.

Welke rol spelen rouwkaarten in de uitvaartverzorging?

Rouwkaarten spelen een belangrijke rol bij het aankondigen van de uitvaart en het persoonlijk betrekken van familie en vrienden bij het afscheid. Wij adviseren over het ontwerp, de tekst en het versturen van de rouwkaarten. Onze ervaring en kennis dragen bij aan een waardige en persoonlijke aankondiging van de uitvaart.

Is het mogelijk om de verzekering te gebruiken voor een uitvaart in Voorthuizen bij jullie?

Ja, wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. We vertellen je graag meer over hoe je je verzekeringspolis kunt gebruiken bij het regelen van een uitvaart bij ons. Onze uitvaartverzorger kan dit tijdens een persoonlijk gesprek nader toelichten en je hierbij ondersteunen.

Wat als ik speciale wensen heb voor de locatie of thema van de uitvaart?

Je bent vrij om te kiezen waar en hoe u de uitvaart van jouw dierbare wilt laten plaatsvinden. Onze uitvaartverzorger staat open voor al jouw wensen, of het nu gaat om een specifieke locatie in Voorthuizen of een uniek thema. Samen geven we vorm aan een persoonlijk en waardig afscheid dat past bij de overledene.