Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Het verlies van een dierbare is een van de zwaarste momenten in het leven. In deze periode van verdriet en onzekerheid voelt alles misschien harder en onoverkomelijker. Wij, Noach,  begrafenisondernemer ‘t Harde, begrijpen de complexiteit en de diepte van je gevoelens bij het overlijden van een naaste. Het is een tijd waarin je geconfronteerd wordt met veel beslissingen, terwijl je eigenlijk wilt rouwen en herinneringen wilt koesteren.

98% raadt onze diensten aan

Een waardige begrafenis of crematie regelen na overlijden van een dierbare

Een waardige begrafenis of crematie regelen na overlijden van een dierbare

De zorg voor een waardige uitvaart kan overweldigend zijn. Er zijn zoveel zaken die geregeld moeten worden – van de keuze tussen een begrafenis of crematie tot aan de locatie voor het laatste afscheid. En dat allemaal binnen een korte tijd. Deze druk kan het rouwproces extra verzwaren, terwijl je juist nu behoefte hebt aan rust en ruimte om te gedenken.

Wij van Noach Uitvaartzorg helpen je bij het regelen van een uitvaart in 't Harde

Hier staan wij voor je klaar. Als bekend bedrijf in uitvaartzorg, gevestigd in ‘t Harde en werkzaam in de regio Elburg, Harderwijk, en verder in Gelderland, bieden wij persoonlijke ondersteuning en professionele verzorging in deze moeilijke tijd. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar om je te helpen met alle vragen en zorgen. Of het nu gaat om het melden van een overlijden, het kiezen van een geschikte locatie zoals Rouwcentrum Schaftenaar of een andere waardige plek, wij zijn er om je bij te staan.

Wij van Noach Uitvaartzorg helpen je bij het regelen van een uitvaart in 't Harde
Wij geloven in een persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij jouw wensen en die van de overledene centraal staan. Of je nu een traditionele begrafenis in een van de lokale kerken wenst, een crematie in een serene omgeving, of een afscheid thuis of op een bijzondere locatie; samen maken we het passend en mooi. Onze ervaren professionals verzorgen alle werkzaamheden met respect en toewijding, zodat je in alle rust afscheid kunt nemen.

Overlijden melden of vragen? Neem direct contact op - gratis en vrijblijvend

Bij ons staat de deur altijd open voor een vrijblijvend gesprek. Wil je meer informatie vinden, jouw eigen wensen bespreken, of direct contact over de mogelijkheden? Wij zijn hier om je te helpen en ondersteunen in deze zware tijd. Samen zorgen we voor een waardige afsluiting, een laatste afscheid dat recht doet aan het leven en de herinneringen van jouw dierbare.
Overlijden melden of vragen? Neem direct contact op - gratis en vrijblijvend

Wij zijn dag en nacht bereikbaar, bel ons gerust

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn hier voor je, dag en nacht, in ‘t Harde en de hele regio. Jouw zorgen zijn onze zorgen, en samen zorgen we voor een waardig afscheid.

Een greep uit onze recencies

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben we gehad met Erwin, voor en na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!

Louise Verdult

Beste Erwin, ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven, in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat je ons op een manier toch de rust kon laten voelen.

Catharina de Vos

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser

Dirk Visser

Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is.

Dieudonnee Ostiana

Noach Uitvaartzorg… Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld….. En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak… Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren…Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Fam de Vries - Biesbroek

Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn.

Casper Duijzer

Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.

Richard Wagner

Wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan.

Marjan Visser

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.

Jessica Broeders

Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken.

Marion Vree