Wij zijn dag en nacht bereikbaar

In het hart van Putten begrijpen wij bij begrafenisondernemer Putten, Noach Uitvaartzorg, hoe moeilijk het is om afscheid te nemen van een dierbare. Het overlijden van een naaste is een diepgaande ervaring die veel verdriet en onzekerheid met zich meebrengt. In deze moeilijke periode staan wij 24 uur per dag voor je klaar om je bij te staan met compassie, professionaliteit en een persoonlijke benadering.

Begrafenisondernemer Putten helpt  mij het organiseren van de uitvaart en bij het maken van de juiste keuzes rondom de uitvaart

Het verlies en de uitdaging van organisatie

Het regelen van een uitvaart in Putten, of het nu gaat om een begrafenis of crematie, vereist zorgvuldige planning en besluitvorming. In deze emotionele tijd kan het vinden van de juiste ondersteuning en advies overweldigend lijken. Belangrijke keuzes zoals het kiezen van de juiste begraafplaatsen, het regelen van de uitvaartverzekering, en het bepalen van de wilsbeschikking, zijn essentieel voor een respectvol afscheid.

Diensten van Noach Uitvaartzorg: Met zorg en aandacht voor jouw wensen

Onze uitvaartverzorgers in Putten bieden niet alleen ondersteuning bij het organiseren van de uitvaart, maar ook de empathie en het begrip dat nodig is in deze tijd. Ongeacht je geloofsovertuiging of persoonlijke voorkeuren, wij staan klaar om een waardig afscheid te verzorgen dat past bij de wensen van de overledene en troost biedt aan de nabestaanden. Van het eerste moment van overlijden tot het moment van de uitvaart, en alles daartussenin, verzorgen wij alle aspecten van de uitvaartzorg.

Onze uitvaartondernemer zorgt niet alleen voor praktische adviezen, maar ook voor het organiseren van de uitvaart en het er gewoon zijn, met een luisterend oor
Bij elke crematie of begrafenis in Putten zorgen wij ervoor dat alle onderdelen van de uitvaart voldoen aan jouw uitvaartwensen

Een uitvaart in Putten en omgeving die past bij jou en jouw dierbare

In Putten en omgeving werken we nauw met jou samen om een uitvaart te regelen die eer doet aan het leven van jouw dierbare. Of je nu kiest voor een traditionele begrafenis of een moderne crematie, wij helpen je bij het maken van de keuzes die het beste passen bij jouw wensen en die van je overledene. Wij begeleiden je door het proces, bieden advies en ondersteuning bij het opbaren, de rouwdienst, en de uiteindelijke keuze voor een graf of urn.

Neem gerust contact op met onze uitvaartverzorgers

Wil je meer weten over onze uitvaartzorg in Putten of heb je behoefte aan een vrijblijvend voorgesprek? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden en om je te begeleiden in deze moeilijke tijd. Samen zorgen we voor een mooi en waardig afscheid van jouw geliefde in Putten en omgeving.

De uitvaartverzorgers van begrafenisondernemer Putten, Ronald Tiemes en Linda van Altena, staan 24 uur per dag voor je klaar om je te adviseren bij het regelen van een uitvaart
Bij Noach Uitvaartzorg, begrafenisondernemer Putten gaan we altijd voor de betere uitvaart ervaring, alles naar wens, alles goed, zoals op de foto met een luxe zwarte staatiewagen

Gewoon goede uitvaartzorg met begrafenisondernemer Putten, Noach Uitvaartzorg

Bij Uitvaartzorg Putten staat jouw persoonlijke wens centraal. Met onze ervaring en toewijding begeleiden wij jou van begin tot eind, zodat je in alle rust afscheid kunt nemen van je dierbare. Samen zorgen we voor een afscheid dat recht doet aan het leven van de overledene en troost biedt aan de nabestaanden.

Een greep uit onze recencies

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben we gehad met Erwin, voor en na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!

Louise Verdult

Beste Erwin, ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven, in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat je ons op een manier toch de rust kon laten voelen.

Catharina de Vos

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser

Dirk Visser

Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is.

Dieudonnee Ostiana

Noach Uitvaartzorg… Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld….. En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak… Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren…Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Fam de Vries - Biesbroek

Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn.

Casper Duijzer

Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.

Richard Wagner

Wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan.

Marjan Visser

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.

Jessica Broeders

Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken.

Marion Vree

Veelgestelde vragen

Wat is het eerste dat ik moet doen na een overlijden?

Na een overlijden bel je direct naar begrafenisondernemer Putten, Noach Uitvaartzorg op 0321 745 067 . Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om je bij te staan in deze moeilijke periode en helpen je met het regelen van de uitvaart.

Wat zijn de voordelen van het kiezen voor Noach Uitvaartzorg Putten?

Noach Uitvaartzorg, actief in de regio Putten, zorgt voor een uitstekende uitvaartverzorging met aandacht voor persoonlijke wensen. Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor je klaar en helpen bij het creëren van een mooi afscheid dat telt.

Hoe snel na het overlijden moet de begrafenis of crematie plaatsvinden?

Volgens de wet moet de begrafenis of crematie minimaal 36 uur en maximaal 6 werkdagen na het overlijden plaatsvinden. Noach Uitvaartzorg adviseert en helpt je graag bij het plannen en voorbereiden van de uitvaart binnen deze periode.

Kan begrafenisondernemer Putten, Noach Uitvaartzorg, helpen bij het kiezen van een uitvaartkist?

Ja, begrafenisondernemer Putten, Noach Uitvaartzorg biedt een ruime keuze aan uitvaartkisten. Van eenvoudige modellen tot exclusieve ontwerpen, wij adviseren je graag en helpen je bij het kiezen van de kist die past bij de uitvaart zoals jij die voor ogen hebt.

Wat zijn de mogelijkheden voor opbaren in Putten?

In Putten kun je kiezen voor thuis opbaren of opbaren in een uitvaartcentrum. Noach Uitvaartzorg regelt een passende locatie voor opbaring, waarbij we rekening houden met jouw wensen en de mogelijkheden in de regio.

Hoe worden nabestaanden betrokken bij het regelen van de uitvaart?

Onze uitvaartverzorgers staan erop om nauw samen te werken met de nabestaanden bij het regelen van de uitvaart. We informeren je over alle mogelijkheden, nemen praktische zaken uit handen en zorgen dat elke stap wordt genomen in overleg, om zo een persoonlijke en respectvolle uitvaart te garanderen.

Is het mogelijk om vooraf een uitvaart bij begrafenisondernemer Putten, Noach Uitvaartzorg, te regelen?

Ja, het is zeker mogelijk om je uitvaart vooraf te regelen bij begrafenisondernemer Putten., Noach Uitvaartzorg. Dit kan veel rust geven, omdat je zelf alles naar wens kunt organiseren en je nabestaanden niet achterlaat met onverwachte beslissingsdruk en kosten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe zit het met de uitvaartverzekering bij het regelen van een uitvaart?

Noach Uitvaartzorg helpt je graag bij het inzichtelijk maken van je uitvaartverzekering en hoe deze kan worden ingezet voor de kosten van de uitvaart. Wij informeren en adviseren over de dekking en hoe deze het beste aansluit bij jouw uitvaartwensen. Een telefoontje naar 0321 745 067 is voldoende om dit proces te starten.