Wij zijn dag en nacht bereikbaar

In Marknesse en de hele regio weten wij bij, begrafenisondernemer Marknesse, Noach Uitvaartzorg, hoe ingrijpend het overlijden van een geliefde kan zijn. In deze emotionele periode staan wij klaar om jou en je familie met zorg, aandacht en respect te begeleiden bij het organiseren van een waardige uitvaart die past bij de laatste wensen van de overledene.

Begrafenisondernemer Marknesse regelt de uitvaart op een professionele wijze en zal je altijd adviseren bij het vormgeven van de uitvaart

Het verlies en de noodzaak van persoonlijke aandacht

Het moment van overlijden is een tijd van verdriet en reflectie. Het regelen van een begrafenis of uitvaart brengt veel met zich mee en kan overweldigend zijn. Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen we het belang van persoonlijke aandacht en de behoefte aan professioneel advies om deze moeilijke dagen door te komen.

Diensten van onze uitvaartverzorger: Met alle zorg en aandacht

Onze ervaren uitvaartverzorgers staan 24 uur per dag voor je klaar om alle zorgen rondom het regelen van een uitvaart uit handen te nemen. Van het eerste contact tot na de uitvaart, wij bieden persoonlijke begeleiding en luisteren naar jouw wensen en die van je familie. Wij adviseren over alle mogelijkheden en komen samen tot een uitvaart die recht doet aan het leven van jouw dierbare.
Onze uitvaartondernemer in Marknesse zorgt voor de juiste uitvaartbegeleiding en neemt alle uitvaartwensen mee bij het organiseren van de crematie of begrafenis
Het afscheid zal altijd conform wens worden verzorgd zoals in dit geval met een luxe rouwauto

Een waardige uitvaart in Marknesse die bij je past

Elke persoon is uniek en verdient een uitvaart die daarbij past. In Marknesse en omgeving bieden wij maatwerk en flexibiliteit om een uitvaart te verzorgen die aansluit bij jullie wensen. Of het nu gaat om de keuze van de begraafplaats, de aula, de uitvaartkist of de invulling van de dag zelf, wij helpen bij het maken van deze belangrijke keuzes met respect voor ieders voorkeuren.

Neem gerust contact op voor het regelen van een begrafenis of crematie

Wil je meer weten over onze uitvaartverzorging in Marknesse of heb je behoefte aan een gesprek? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden, advies te geven of een gesprek te plannen. Wij bieden een luisterend oor en professionele ondersteuning in deze moeilijke tijd.
Uitvaartverzorger Ronald Tiemes en Linda van Altena van begrafenisondernemer Marknesse, Noach Uitvaartzorg, helpen met raad en daad bij het organiseren van de uitvaart
De aanpak van begrafenisondernemer Marknesse heeft ervoor gezorgd dat 98 procent van de klanten onze diensten aanbevelen

Wij gaan altijd voor het tevreden klanten, goede ervaringen

Bij Noach Uitvaartzorg in Marknesse zetten wij ons in om een waardig en respectvol afscheid mogelijk te maken voor iedereen. Met onze ervaring, persoonlijke aandacht en professionele begeleiding zorgen wij ervoor dat het afscheid van jouw dierbare op een waardige manier plaatsvindt, precies zoals jullie dat wensen.

Een greep uit onze recencies

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben we gehad met Erwin, voor en na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!

Louise Verdult

Beste Erwin, ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven, in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat je ons op een manier toch de rust kon laten voelen.

Catharina de Vos

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser

Dirk Visser

Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is.

Dieudonnee Ostiana

Noach Uitvaartzorg… Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld….. En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak… Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren…Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Fam de Vries - Biesbroek

Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn.

Casper Duijzer

Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.

Richard Wagner

Wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan.

Marjan Visser

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.

Jessica Broeders

Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken.

Marion Vree

Veelgestelde vragen

Wat zijn de diensten aangeboden door begrafenisondernemer Marknesse, Noach Uitvaartzorg?

Noach Uitvaartzorg, begrafenisondernemer Marknesse biedt een scala aan diensten, waaronder het organiseren van zowel begrafenissen als crematies. Dit omvat alles van het helpen plannen van de ceremonie tot het verzorgen van de dag van de uitvaart, het regelen van de laatste rustplaats, en het bieden van ondersteuning bij het opstellen van een dankbetuiging. Onze uitvaartverzorgers staan klaar om je bij elke stap te ondersteunen.

Hoe kan ik contact opnemen met Noach Uitvaartzorg in Noordoostpolder?

Je kunt contact opnemen met een uitvaartverzorgster of uitvaartverzorger van Noach Uitvaartzorg, begrafenisondernemer Marknesse in de Noordoostpolder door te bellen of een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Wij staan altijd klaar om je in deze moeilijke tijden bij te staan en te begeleiden met zorgvuldigheid en deskundigheid.

Wat maakt uitvaartverzorging in Marknesse uniek in hun service?

Noach Uitvaartverzorging in Marknesse onderscheidt zich door de persoonlijke benadering en de zorgvuldigheid waarmee elk aspect van de uitvaart wordt behandeld. Onze uitvaartverzorgers hebben jarenlange ervaring en bieden een luisterend oor, waarbij ieder zijn of haar wensen kan uiten, zodat de uitvaart echt persoonlijk en passend wordt vormgegeven.

Wat zijn enkele voorbeelden van speciale wensen die kunnen worden vervuld tijdens de uitvaart?

Enkele voorbeelden van speciale wensen die onze uitvaartverzorging kan vervullen, zijn het organiseren van een dienst op een unieke locatie, het verzorgen van een bijzondere muzikale omlijsting, of het personaliseren van de ceremonie. Het vormgeven van de ceremonie met persoonlijke herinneringen en elementen die belangrijk zijn voor de overledene of de familie is een vaak gevraagde wens. Wij staan open voor allerlei ideeën en helpen graag om deze te realiseren.

Hoe gaat de planning van de dag van de uitvaart in zijn werk bij begrafenisondernemer Marknesse?

De planning van de dag van de uitvaart wordt door begrafenisondernemer Marknesse, Noach Uitvaartzorg, met grote zorgvuldigheid en in nauwe samenwerking met de familie uitgevoerd. Wij bespreken uitvoerig je wensen en zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt, van de aankomst tot het laatste afscheid. Ons team zorgt voor een waardige en respectvolle uitvoering van de uitvaart.

Zijn er gratis diensten beschikbaar bij de uitvaartverzorging in Marknesse?

Ja, er zijn diverse diensten die gratis aangeboden kunnen worden, zoals een eerste kennismakingsgesprek waarin we gezamenlijk je wensen en de mogelijkheden doornemen. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het opstellen van een persoonlijke dankbetuiging. Neem contact op om te kijken welke services we gratis aanbieden.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn uitvaart persoonlijk en uniek wordt?

Om je uitvaart persoonlijk en uniek te maken, is het belangrijk om je wensen en die van de overledene duidelijk kenbaar te maken aan begrafenisondernemer Marknesse, Noach Uitvaartzorg. Samen kunnen we dan kijken naar de diverse mogelijkheden om de ceremonie persoonlijke elementen te geven, zoals specifieke muziekkeuzes, locaties, en persoonlijke herinneringen of symbolen die tijdens de ceremonie een plaats kunnen krijgen.

Wat te doen in geval van een overlijden bij mij thuis in Marknesse of de Noordoostpolder?

In het geval van een overlijden thuis in Marknesse of elders in de Noordoostpolder, kun je direct bellen met onze uitvaartverzorger. Wij zijn dag en nacht bereikbaar om je te ondersteunen. We zullen je begeleiden bij de eerste stappen, zoals het verzorgen van de overledene en het in gang zetten van de uitvaartplanning, om deze moeilijke periode zo goed mogelijk te overbruggen.