Het verlies van een dierbare is een diep ingrijpende gebeurtenis, een tijd waarin het lijkt alsof de wereld even stilstaat. Wij, bij Noach Uitvaartzorg, begrijpen dit verdriet vanuit onze eigen ervaringen en staan klaar om u te begeleiden met compassie en professionaliteit.

Begrafenisondernemer Lelystad - Erwin Livestro

Onze uitvaartverzorgers helpen bij uw uitvaart in Lelystad

Linda, Erwin en Ronald, onze toegewijde uitvaartverzorgers, werken vanuit hun persoonlijke ervaringen met verlies. Zij bieden niet alleen ondersteuning, maar vormen een unieke band met de nabestaanden en zorgen voor een respectvolle en persoonlijke uitvaartzorg. In Lelystad en omgeving verzorgen wij elke uitvaart met de grootste zorg, of het nu gaat om een begrafenis of crematie.

Ronald Tiemes

Overlijden melden: Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar in regio Lelystad

Het melden van een overlijden bij de begrafenisondernemer Lelystad kan op elk moment noodzakelijk zijn. Wij zijn 24 uur per dag, dag en nacht bereikbaar om u te assisteren in deze moeilijke tijd. U kunt ons altijd bellen, en wij zorgen voor een waardige afhandeling van de uitvaart in Lelystad, van de opbaring tot de ceremonie in het crematorium of uitvaartcentrum.

Linda van Altena

Kosten van een uitvaart: crematie en begrafenis in Lelystad

Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen wij dat u zich wellicht zorgen maakt over de kosten van een uitvaart. Wij adviseren u helder en duidelijk over alle kosten en mogelijkheden. Of het nu gaat om een intieme plechtigheid bij de Oostranddreef of een grotere dienst bij crematorium Lelystad, begrafenisondernemer Lelystad ontzorgt u volledig. De Oostranddreef is met openbaar vervoer te bereiken. Kiest u voor crematie, reken er dan op dat het as minimaal een maand in depot moet blijven, daarna kunt u het as laten bijzetten in de algemene nis. Deze maand geeft u voldoende tijd om te bepalen wat u met de as wilt doen.

Conny Fikse

Vrijblijvende kennismaking met onze begrafenisondernemer

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Wij bieden een vrijblijvende kennismaking aan om uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag met het vormgeven van een persoonlijk afscheid dat eer doet aan uw overleden dierbare. 

Verschil tussen een uitvaartcentrum en een uitvaartonderneming

Het belangrijkste verschil is de benadering en persoonlijke aandacht. Waar een uitvaartcentrum vooral de locatie en faciliteiten biedt, zorgt een uitvaartonderneming zoals de onze voor een totaalpakket waarbij elke uitvaart uniek is. Wij verzorgen de aula, de rouwkaarten, de kist, maar bovenal zorgen wij dat elk aspect van de uitvaart past bij de wensen van de nabestaanden.

Team Noach Uitvaartzorg Dronten

Locaties: Crematorium Lelystad en uitvaartzorg bij uitvaartcentrum de Wissel Dronten

Wij werken nauw samen met alle locaties in en rond Lelystad, waaronder het crematorium en diverse begraafplaatsen zoals uitvaartcentrum de Wissel in Dronten. Wij adviseren u graag over de keuze voor een graf of urnenmuur, over het vastleggen van grafrechten en over alle andere zaken die komen kijken bij het kiezen van de juiste plek voor uw dierbare.

Elke uitvaart verdient de zorgvuldigheid en aandacht alsof het voor onze eigen familie is. Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen we de waarde van een vertrouwd gezicht en een luisterend oor. Bekijk onze website of neem vrijblijvend contact met ons op; wij zijn er om u te assisteren en te ontzorgen in deze hectische tijd. Bent u op zoek naar een locatie voor uitvaart Lelystad, of in de buurt, dan is het ook mogelijk om bij de Wissel een een afscheid vorm te geven. Daarover vertellen wij u graag meer.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de uitvaart van mijn dierbare laten verzorgen?

Het verzorgen van de uitvaart van uw overledene is een belangrijke taak die wij met de grootste zorgvuldigheid en respect benaderen. Bij ons crematorium en uitvaartcentrum bieden wij volledige uitvaartverzorging aan, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Of u nu een traditionele dienst wenst of een meer gepersonaliseerde ceremonie, wij staan 7 dagen per week voor u klaar om samen met u de uitvaart in Lelystad te verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de opties voor een grafmonument of gedenkteken?

De keuze van een grafmonument is een persoonlijke beslissing die een sfeervolle en blijvende herinnering biedt aan uw dierbare. Wij bieden vele mogelijkheden en werken samen met gerenommeerde leveranciers om een plekje te geven dat past bij waar de overledene voor stond. U kunt kiezen uit diverse materialen en ontwerpen, en we adviseren u graag met u mee om een definitieve keuze te maken die past binnen de kaders van het crematorium en uitvaartcentrum.

Is er ondersteuning voor rouwen na de uitvaart?

Rouwen is een zeer persoonlijk proces en wij begrijpen dat nabestaanden na de uitvaart ondersteuning nodig kunnen hebben. Onze uitvaartverzorging stopt niet bij de ceremonie; wij bieden nazorg om u te helpen met het rouwproces. Onze begrafenisondernemer kan u informeren over zelfhulpgroepen en professionele hulpverlening, zodat u alle ruimte krijgt om te rouwen op een manier die voor u het beste werkt.

Kan ik mijn uitvaartwensen van tevoren vastleggen?

Bij ons kunt u uw uitvaartwensen kosteloos en vrijblijvend vastleggen, zodat u verzekerd bent van een persoonlijke uitvaart in Lelystad. Wij bieden de mogelijkheid om één vast aanspreekpunt te hebben die uw wensen opneemt en bewaart tot het moment daar is. Dit geeft u en uw naasten de zekerheid dat de uitvaart precies wordt vormgegeven zoals u voor ogen heeft. Het wijzigen van uw wensen behoort ook tot de mogelijkheden, u kunt een bericht versturen naar ons e-mailadres en de wijziging wordt direct verwerkt.

Hoe snel moet ik een uitvaart regelen na het overlijden?

In de meeste gevallen heeft u een dag of 5 werkdagen tijd om de uitvaart te regelen. Wij adviseren u graag over het tijdsbestek en helpen met het reserveren van locaties en diverse faciliteiten. Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en kunnen in veel gevallen dezelfde dag nog assistentie bieden. 

ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader