Wij zijn dag en nacht bereikbaar

In Huizen en omgeving, waar de gemeenschap nauw met elkaar verbonden is, begrijpen we hoe belangrijk het is om op een respectvolle en betekenisvolle manier afscheid te nemen van een dierbare. Het overlijden van een naaste brengt veel verdriet met zich mee, maar ook de behoefte om een waardig afscheid te organiseren dat recht doet aan het leven van de overledene. Begrafenisondernemer Huizen, Noach Uitvaartzorg, staat 24 uur per dag voor je klaar om je bij te staan in deze emotionele tijd.

Begrafenisondernemer Huizen helpt je in een overweldigende tijd met het organiseren van de uitvaart

Het verdriet en de last van organisatie

Het overlijden van een naaste brengt niet alleen een golf van verdriet met zich mee, maar ook de zware taak om een uitvaart te regelen. Of je nu kiest voor een begrafenis of crematie, het maken van keuzes over de uitvaartdienst, de begraafplaatsen, de uitvaartkist, en zelfs de catering kan overweldigend zijn. Wij begrijpen dat je in deze moeilijke periode behoefte hebt aan ondersteuning en advies om deze beslissingen te kunnen maken.

Jouw wensen en behoeften staan voorop bij het regelen van een uitvaart in Huizen

Bij het regelen van een uitvaart in Huizen en omgeving, staan jouw wensen en die van je dierbare centraal. Onze ervaren uitvaartverzorgers bieden een luisterend oor en adviseren je graag over de mogelijkheden. Van het kiezen van de juiste uitvaartkist tot aan het regelen van een persoonlijke uitvaartdienst, wij zorgen ervoor dat het afscheid past bij de wensen van de overledene en bieden troost aan de nabestaanden.
Samen met de uitvaartverzorger neem je alle uitvaartwensen door een samen geef je de crematie of begrafenis vorm
De uitvaartverzorgers van Begrafenisondernemer Huizen - Noach Uitvaartzorg, Linda van Altena en Ronald Tiemes, zorgen voor de uitvaartbegeleiding

Noach Uitvaartzorg: Persoonlijk en ontzorgend in Huizen en omgeving

Ons team van professionele uitvaartverzorgers in Huizen is er om je te begeleiden en te ontzorgen. Wij nemen de praktische regelzaken uit handen en zorgen ervoor dat elk aspect van de uitvaart zorgvuldig wordt verzorgd. Van het regelen van rouwkaarten tot het verzorgen van de rouwauto, wij staan klaar om een mooi afscheid te realiseren. Ons uitvaartcentrum biedt alle faciliteiten om in alle rust afscheid te nemen van jouw dierbare, inclusief speciale aandacht voor de laatste verzorging en opbaring.

Neem gerust contact op voor een betere uitvaart ervaring

Heb je vragen over het regelen van een uitvaart in Huizen, of wil je meer weten over onze diensten? Neem gerust en vrijblijvend contact met begrafenisondernemer Huizen, Noach Uitvaartzorg, op. Wij zijn altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden en om je te adviseren over de vele keuzes die bij een uitvaart komen kijken. Je bent vrij om je wensen met ons te bespreken, en wij helpen graag om een persoonlijk en waardig afscheid voor jouw overledene te organiseren.

Begrafenisondernemer Huizen, Noach Uitvaartzorg, luistert altijd,  we bespreken je wensen, plannen de uitvaart en zorgen ervoor dat nabestaanden kunnen rouwen in plaats van plannen
Wees gerust, met de hulp van onze uitvaartonderneming krijg je de uitvaart die je voor ogen had

Garantie op een mooie uitvaart in omgeving Huizen en omgeving

In Huizen en omgeving bieden wij een warme en persoonlijke uitvaartzorg die jou en je familie ondersteunt in deze moeilijke tijd. Met onze ervaren uitvaartverzorgers en de professionele organisatie van de uitvaart, zorgen wij ervoor dat je op een respectvolle en persoonlijke manier afscheid kunt nemen van jouw dierbare.

Een greep uit onze recencies

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben we gehad met Erwin, voor en na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!

Louise Verdult

Beste Erwin, ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven, in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat je ons op een manier toch de rust kon laten voelen.

Catharina de Vos

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser

Dirk Visser

Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is.

Dieudonnee Ostiana

Noach Uitvaartzorg… Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld….. En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak… Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren…Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Fam de Vries - Biesbroek

Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn.

Casper Duijzer

Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.

Richard Wagner

Wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan.

Marjan Visser

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.

Jessica Broeders

Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken.

Marion Vree

Veelgestelde vragen

Wat kan het uitvaartcentrum in Huizen voor mij betekenen bij het regelen van een uitvaart?

Het uitvaartcentrum in Huizen biedt complete uitvaartverzorging vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaartdienst. Wij adviseren je over alle aspecten, zoals het opbaren van je overleden dierbare, de keuze van een uitvaartkist, en de locatie in Huizen of omgeving voor de dienst. Ons doel is om je te ontzorgen en samen met jou een persoonlijke en respectvolle uitvaart te organiseren.

Kan ik dag en nacht terecht bij begrafenisondernemer Huizen, Noach Uitvaartzorg?

Ja, begrafenisondernemer Huizen, Noach Uitvaartzorg is dag en nacht bereikbaar voor het melden van een overlijden in Huizen en regio. Je kunt ons 24 uur per dag bellen op 0321 745 067. Wij staan altijd klaar om je te ondersteunen bij het verlies van jouw dierbare.

Hoe kan ik een kennismakingsgesprek aanvragen bij de begrafenisondernemer?

Je kunt ons bellen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we je wensen bespreken en kijken hoe we je het beste kunnen ondersteunen bij de uitvaartverzorging en alles wat daarbij komt kijken.

Is er een groot uitvaartcentrum beschikbaar in de regio Huizen?

Ja, wij werken samen met een groot uitvaartcentrum in Huizen en omstreken, waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor een passende uitvaartceremonie. Van een intieme rouwdienst tot een grotere uitvaartdienst, wij kunnen in al je behoeften voorzien.

Kan begrafenisondernemer Huizen mij adviseren over de verzekeringspolis?

Absoluut, begrafenisondernemer Huizen kijkt samen met je naar de verzekeringspolis van de overledene en adviseren over de mogelijkheden en dekking in relatie tot de gewenste uitvaart. Wij helpen je graag om deze zorgen uit handen te nemen.

Wat zijn de mogelijkheden voor het opbaren van een overledene in Huizen?

Je hebt verschillende mogelijkheden voor het opbaren van je dierbare, zowel thuis in alle rust afscheid nemen als in ons uitvaartcentrum in Huizen. Wij bieden gepaste ruimtes waar vrienden en bekenden op een waardige manier afscheid kunnen nemen.

Kan ik de persoonlijke uitvaartverzorger kiezen bij begrafenisondernemer Huizen?

Zeker, wij bij Noach Uitvaartzorg vinden het belangrijk dat je een vertrouwensband opbouwt met jouw persoonlijke uitvaartverzorger. Bij ons ben je vrij om te kiezen wie deze persoonlijke taak op zich neemt, zodat de uitvaart voldoet aan jouw wensen en die van je dierbare.

Wat moet ik doen direct na het overlijden in Huizen?

Als eerste adviseren wij je om contact met ons op te nemen op 0321 745 067. Wij zullen je stap voor stap begeleiden door wat er moet gebeuren, van de verzorging van de overledene tot aan de praktische zaken rondom de uitvaart. Ons team staat voor je klaar om deze moeilijke tijd zo goed mogelijk te ondersteunen.