Wij zijn dag en nacht bereikbaar

In het schilderachtige Hierden, met zijn diepe wortels in de gemeenschap en omgeven door de natuurlijke schoonheid van Gelderland, begrijpen we bij Begrafenisondernemer Hierden, Noach Uitvaartzorg, hoe belangrijk het is om waardig afscheid te nemen van een dierbare. Of je nu uit Hierden zelf komt, uit het nabijgelegen Harderwijk, Nunspeet of ergens anders in de regio, ons bedrijf staat 24 uur per dag voor je klaar om je te helpen bij het regelen van een uitvaart. Wij zorgen er altijd voor dat de uitvaart past bij jouw wensen en die van de overledene.

Begrafenisondernemer Hierden helpt bij het vormgeven van de crematie of begrafenis

Het verlies en de last van het organiseren na overlijden van een dierbare

Het overlijden van een naaste is een diepgaand moment dat naast veel verdriet, ook de last met zich meebrengt van het moeten organiseren van een afscheid. Of je voorkeur nu uitgaat naar een begrafenis of een crematie, het regelen van een uitvaart komt met veel keuzes en beslissingen. Hoe geef je vorm aan een uitvaart die eer doet aan het leven en de persoonlijkheid van de overledene?

Persoonlijke begeleiding bij elke stap in Hierden

Bij het regelen van een uitvaart in Hierden kun je rekenen op onze professionele en empathische ondersteuning. Onze uitvaartverzorgers staan klaar om je te helpen met elke vraag, elk detail en elke stap in het proces. Van het direct melden van het overlijden tot het kiezen van de juiste locatie voor het laatste afscheid, wij bieden persoonlijke begeleiding en hulp.
Met persoonlijke uitvaartbegeleiding zorgen we samen voor een mooie en unieke uitvaart in Hierden
In Hierden kun je terecht bij Linda van Altena en Ronald Tiemes, de uitvaartverzorgers van Begrafenisondernemer Hierden zijn 24 uur per dag bereikbaar

Een uitvaart die past bij jouw wensen: Onze uitvaartverzorgers helpen direct

Wij begrijpen dat iedereen uniek is en dat elk afscheid persoonlijk moet zijn. Daarom nemen we de tijd om jouw wensen en die van de overledene te bespreken en vast te leggen. In ons uitvaartcentrum of op een locatie naar keuze, van de aula tot de catering, elke keuze wordt gemaakt met respect voor jouw voorkeuren en het budget. Bij ons is het mogelijk om een uitvaart te organiseren die echt past bij jou en je dierbare.

Uitvaart regelen? Neem direct contact op voor informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Hierden of heb je direct hulp nodig bij het regelen van een uitvaart? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om je vragen te beantwoorden en te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen, klik op onze website of bel ons direct. In Hierden en omgeving staan wij bekend om onze persoonlijke, professionele en liefdevolle uitvaartzorg.
Bespreek vooraf je uitvaartwensen tijdens een kennismakingsgesprek met Begrafenisondernemer Hierden, zo kunnen wij jouw wensen verwerken in de uitvaart
Wij zorgen voor een persoonlijk laatste afscheid, ongeacht je budget of geloofsovertuiging

Een betere uitvaart ervaring in Gelderland

In deze moeilijke periode zijn wij er voor jou, om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor een waardig en persoonlijk laatste afscheid.

Een greep uit onze recencies

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben we gehad met Erwin, voor en na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!

Louise Verdult

Beste Erwin, ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven, in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat je ons op een manier toch de rust kon laten voelen.

Catharina de Vos

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser

Dirk Visser

Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is.

Dieudonnee Ostiana

Noach Uitvaartzorg… Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld….. En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak… Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren…Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Fam de Vries - Biesbroek

Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn.

Casper Duijzer

Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.

Richard Wagner

Wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan.

Marjan Visser

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.

Jessica Broeders

Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken.

Marion Vree

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een overlijden melden bij Begrafenisondernemer Hierden?

Een overlijden kun je melden bij Begrafenisondernemer Hierden door te bellen naar 0321 745 067. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om je bij te staan in deze moeilijke tijd.

Uitvaart Hierden: Wat zijn de kosten?

De kosten van een uitvaart in Hierden kunnen variëren afhankelijk van je wensen. Gemiddeld liggen de prijzen voor een crematie lager dan voor een begrafenis. Het is mogelijk om gratis en vrijblijvend meerdere offertes van lokale uitvaartondernemers te vergelijken om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijke kosten. Noach wordt door 98% van de klanten aanbevolen.

Kan ik de details van een uitvaart vooraf vastleggen?

Ja, bij veel uitvaartondernemers in Hierden is het mogelijk om wensen voor een uitvaart vooraf vast te leggen. Dit kan erg helpend zijn voor nabestaanden en zorgt ervoor dat de uitvaart verloopt zoals de overledene dit gewenst heeft. Bij Begrafenisondernemer Hierden is het kennismakingsgesprek geheel gratis en vrijblijvend.

Hoe kies ik de juiste uitvaartondernemer in Hierden of Harderwijk?
Het kiezen van de juiste uitvaartondernemer kan een uitdaging zijn. Begin met het vergelijken van verschillende organisaties op basis van hun diensten, prijzen, en beoordelingen. Persoonlijke voorkeur en een goed gevoel bij de uitvaartverzorger zijn ook belangrijke factoren.
Zijn er speciale diensten beschikbaar voor uitvaartverzorging in Hierden?

Ja, veel uitvaartondernemers in Hierden bieden speciale diensten aan zoals Noach Uitvaartzorg die puur professionele uitvaartzorg aanbiedt. Daarnaast zijn er nog andere organisaties in Hierden waar je terecht kunt

Hoe wordt de uitvaartplechtigheid in Hierden meestal georganiseerd door Begrafenisondernemer Hierden?

Uitvaartplechtigheden in Hierden kunnen variëren van traditionele ceremonies in een kerk of uitvaartcentrum tot meer persoonlijke samenkomsten op unieke locaties. Nabestaanden werken nauw samen met de uitvaartondernemer om de plechtigheid zo persoonlijk mogelijk te maken, rekening houdend met de wensen van de overledene. Begrafenisondernemer Hierden, Noach Uitvaartzorg staat voor je klaar om je te helpen.

Is het mogelijk om een uitvaart in Hierden gratis te regelen met Begrafenisondernemer Hierden?

Hoewel de basisdiensten van een uitvaart niet gratis zijn, bieden sommige organisaties gratis ondersteuning bij het regelen van de uitvaart. Dit kan bijvoorbeeld advies zijn over het vastleggen van wensen of hulp bij het vinden van de betaalbaarste mogelijkheden voor de uitvaartverzorging.

Wat moet ik doen als ik de uitvaart niet direct kan betalen?

Als de kosten voor een uitvaart een probleem vormen, zijn er enkele opties. Veel uitvaartondernemers bieden betalingsregelingen aan. Daarnaast kun je je wenden tot sociale fondsen of lokale overheden in Gemeente Harderwijk of de bredere Provincie Gelderland voor ondersteuning bij de financiering van de uitvaart.