Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Begrafenisondernemer Heerde: Uitvaart in Heerde en omgeving persoonlijk en dichtbij

In het sfeervolle Heerde, genesteld in de prachtige natuur van onze regio, begrijpen wij hoe diep het verlies van een dierbare kan ingrijpen in het leven. Bij Begrafenisondernemer Heerde, Noach Uitvaartzorg staan wij met open armen klaar om jou en je nabestaanden bij te staan in deze emotioneel zware tijd. We bieden een luisterend oor, professionele begeleiding en een persoonlijke aanpak voor het regelen van een waardig afscheid.

Bij begrafenisondernemer Heerde kun je terecht voor zowel crematie als begrafenis, samen zorgen we voor een betere uitvaart ervaring

Het verdriet van afscheid nemen in Heerde en omgeving

Het overlijden van een naaste brengt een stortvloed van emoties met zich mee. Tijdens deze periode van rouw sta je voor de uitdaging om een uitvaart te regelen die eer doet aan het leven van de overledene. Of je nu voorkeur geeft aan een begrafenis of crematie, in Heerde of in de omliggende gebieden, het maken van deze beslissingen kan overweldigend zijn. Hoe zorg je voor een afscheid dat zowel persoonlijk als waardig is?

Jouw wensen en behoeften staan voorop bij het regelen van een uitvaart in Heerde

Bij het regelen van een uitvaart in Heerde willen we dat het afscheid zo persoonlijk mogelijk is. Onze uitvaartverzorgers nemen de tijd om jouw wensen en die van de overledene te bespreken en te verwezenlijken. Wij bieden ondersteuning bij het kiezen van de juiste begraafplaatsen of crematorium, het vormgeven van de condoleance, en het selecteren van de juiste rouwkaarten. We zijn bekend met de verschillende aula’s en hebben ervaring met het organiseren van uitvaarten die passen bij ieders voorkeuren.
Onze uitvaartondernemer neemt als je uitvaartwensen met je door en zorgt voor een afscheid waarin alle wensen zijn verwerkt
De medewerkers van Noach Uitvaartzorg nemen alle zorg uit handen en organiseren de gehele uitvaart

Noach Uitvaartzorg in Heerde: Persoonlijk en zorgvuldig

Ons team van ervaren uitvaartverzorgers in Heerde staat 24 uur per dag voor je klaar. Vanaf het eerste moment van contact tot na de uitvaart, zorgen wij voor een liefdevolle en respectvolle begeleiding. Wij nemen het regelwerk uit handen en helpen stap voor stap bij het maken van de juiste keuzes, altijd rekening houdend met jouw persoonlijke wensen en de uitvaartverzekering.

Neem vrijblijvend contact op met onze uitvaartverzorger

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Heerde en omgeving, of heb je vragen over je uitvaartverzekering en de kosten van een uitvaart? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven. Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie downloaden, bezoek dan onze contact pagina. Wij nodigen je uit om vrijblijvend contact op te nemen, zodat we samen de uitvaartwensen kunnen bespreken en vastleggen.
Bij Begrafenisondernemer Heerde werken twee uitvaartverzorgers, Linda van Altena en Ronald Tiemes, zij begeleiden je bij het vormgeven van het afscheid
Plan een kennismakingsgesprek met één van onze uitvaartbegeleiders bij Begrafenisondernemer Heerde, ze helpen je graag en zijn dag en nacht bereikbaar

Vraag een kennismakingsgesprek aan: Bespreek je wensen

In Heerde en omstreken bieden wij een warme, persoonlijke uitvaartzorg die helpt om op een waardige en respectvolle manier afscheid te nemen van je dierbare. Met ons als je uitvaartverzorger ben je verzekerd van een liefdevolle en professionele begeleiding bij het regelen van een uitvaart die past bij jouw wensen en die van de overledene.

Een greep uit onze recencies

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben we gehad met Erwin, voor en na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!

Louise Verdult

Beste Erwin, ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven, in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat je ons op een manier toch de rust kon laten voelen.

Catharina de Vos

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser

Dirk Visser

Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is.

Dieudonnee Ostiana

Noach Uitvaartzorg… Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld….. En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak… Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren…Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Fam de Vries - Biesbroek

Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn.

Casper Duijzer

Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.

Richard Wagner

Wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan.

Marjan Visser

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.

Jessica Broeders

Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken.

Marion Vree

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor uitvaartverzorging bij Begrafenisondernemer Heerde?

In de regio Heerde zijn er diverse mogelijkheden voor uitvaartverzorging, variërend van traditionele begrafenissen tot persoonlijke crematies. Onze ervaren uitvaartondernemers kunnen je begeleiden bij het maken van de juiste keuze die past bij jouw wensen en die van de overledene.

Hoe kan ik een betere uitvaart ervaring garanderen voor mijn dierbare?

Een betere uitvaart ervaring start met persoonlijke aandacht en maatwerk. Wij raden aan om een persoonlijke uitvaartverzorger in de arm te nemen, die luistert naar je wensen en deze vertaalt naar een waardig afscheid. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale gebruiken in en rondom Heerde zorgen we samen voor een gedenkwaardige dienst.

Wat moet er allemaal geregeld worden na het overlijden van een dierbare?

Na het overlijden van een dierbare is er een checklist van zaken die geregeld moeten worden, waaronder het melden van het overlijden bij de gemeente. Zo adviseren we je over het kiezen tussen een begrafenis of crematie, het regelen van de uitvaartdienst, en het versturen van rouwkaarten. Onze uitvaartverzorgers kunnen je ondersteunen bij al deze stappen.

Bieden jullie nazorg na de uitvaart?

Ja, nazorg is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Na de uitvaart staan we klaar om je te ondersteunen bij het verwerken van jouw verlies. Dit kan variëren van het bieden van emotionele steun tot hulp bij administratieve zaken.

Kan ik mijn uitvaartwensen voor een begrafenis of crematie vooraf bespreken en vastleggen?

Absoluut, wij moedigen het aan om je uitvaartwensen vooraf te bespreken en vast te leggen. Dit geeft niet alleen jou, maar ook je nabestaanden duidelijkheid en rust. Samen met je persoonlijke uitvaartverzorger kun je je wensen stap voor stap doorlopen en vastleggen.

Wat zeggen anderen over begrafenisondernemer Heerde, Noach Uitvaartzorg?

Begrafenisondernemer Heerde, Noach Uitvaartzorg, wordt door nabestaanden gewaardeerd om de persoonlijke aandacht, professionaliteit en het vermogen om een waardig afscheid te organiseren dat past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. Wij geloven dat vertrouwen de basis is voor een mooie en respectvolle uitvaart.

Hoe werkt Begrafenisondernemer Heerde samen met verschillende begraafplaatsen en crematoria?

Begrafenisondernemer Heerde onderhoudt goede relaties met verschillende begraafplaatsen en crematoria in en rondom Heerde en zijn bekend met de lokale regelgeving en mogelijkheden. Dankzij deze samenwerking kunnen we een breed scala aan opties bieden en de uitvaart zo soepel mogelijk laten verlopen.

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Heerde bij Begrafenisondernemer Heerde?

De kosten van een uitvaart in Heerde kunnen sterk variëren afhankelijk van jouw wensen. Wil je een eenvoudige dienst of juist iets heel persoonlijks met speciale details? Wij bieden heldere offertes op maat aan waarin alle kosten duidelijk worden gespecificeerd. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.