Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Begrafenisondernemer Harderwijk

In het hart van Harderwijk en de omliggende regio’s zoals Ermelo, Zeewolde en Putten, begrijpen wij, Begrafenisondernemer Harderwijk, dat het verlies van een dierbare een van de moeilijkste momenten in het leven is. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om jou en je nabestaanden te begeleiden met empathie, respect en zorgvuldigheid.

98% beveelt onze diensten aan

Begrafenisondernemer Harderwijk helpt ook in  Ermelo, Zeewolde, Putten bij het organiseren van een uitvaart

Het verdriet van afscheid nemen

Het overlijden van een naaste brengt een golf van verdriet met zich mee en de taak om een uitvaart te regelen kan overweldigend lijken. Of je nu kiest voor een begrafenis of crematie, in Harderwijk, Ermelo, Zeewolde, Putten of ergens anders in de regio, elke beslissing voelt als een zware last. Hoe zorg je voor een waardig afscheid dat recht doet aan het leven van jouw dierbare?

De last van het organiseren: Met zorg en aandacht

Van het kiezen van het juiste uitvaartcentrum tot het vastleggen van de uitvaartwensen, de organisatie van een uitvaart komt met veel verantwoordelijkheden. Ben je verzekerd voor een uitvaart? Wat zijn de wensen van de overledene? Hoe kunnen we deze wensen respectvol verwerken in een persoonlijk afscheid? Dit zijn vragen die we samen stap voor stap zullen bespreken en vastleggen.
Stap voor stap begeleiden wij de crematie of begrafenis in Harderwijk
Onze uitvaartverzorgers Ronald Tiemes en Linda van Altena zorgen in Harderwijk voor een luisterend oor bij het organiseren van een mooi afscheid

Belofte van Begrafenisondernemer Harderwijk: Liefdevolle ondersteuning

Ons team van ervaren uitvaartverzorgers bij Begrafenisondernemer Harderwijk en omgeving is er om jou te ondersteunen bij elke stap van dit moeilijke proces. We bieden een luisterend oor en nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en je wensen te bespreken. Wij zorgen voor alle regelzaken rondom de uitvaart, zodat je je kunt richten op het afscheid nemen van je overledene in alle rust en met alle ruimte voor jouw emoties.

Een uitvaart in Harderwijk die past bij jou en jouw dierbare

Elke uitvaart is uniek en wij zijn hier om ervoor te zorgen dat het afscheid van jouw dierbare op een waardige en liefdevolle manier plaatsvindt, precies zoals jij en zij het zouden willen. Van de keuze van de begraafplaats of het crematorium tot aan de invulling van de ceremonie, de muziek en de catering, wij begeleiden jou bij het maken van deze persoonlijke keuzes.
Elke uitvaart in Harderwijk kan naar wens worden georganiseerd, zoals in dit geval met een prachtige rouwauto
Linda van Altena en Ronald Tiemes, onze uitvaartverzorgers zorgen voor de juiste uitvaartbegeleiding in Harderwijk

Uitvaartwensen bespreken: Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Harderwijk en omgeving of heb je behoefte aan een vrijblijvend gesprek om je wensen te bespreken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar om jou te helpen en te begeleiden in deze moeilijke tijd. Samen zorgen wij voor een waardig en persoonlijk afscheid dat recht doet aan het leven van jouw dierbare.

In Harderwijk en omstreken staan wij klaar met een warm hart en professionele zorg om jou en je nabestaanden bij te staan. Met onze uitvaartzorg verzorgen wij een afscheid dat niet alleen aan alle wensen voldoet, maar ook een troostende herinnering achterlaat voor iedereen die de overledene liefhad.

Een greep uit onze recencies

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben we gehad met Erwin, voor en na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!

Louise Verdult

Beste Erwin, ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven, in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat je ons op een manier toch de rust kon laten voelen.

Catharina de Vos

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser

Dirk Visser

Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is.

Dieudonnee Ostiana

Noach Uitvaartzorg… Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld….. En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak… Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren…Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Fam de Vries - Biesbroek

Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn.

Casper Duijzer

Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.

Richard Wagner

Wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan.

Marjan Visser

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.

Jessica Broeders

Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken.

Marion Vree

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een overlijden melden bij Begrafenisondernemer Harderwijk, Noach Uitvaartzorg?

Het melden van een overlijden bij Begrafenisondernemer Harderwijk kan 24 uur per dag. Onze ervaren uitvaartverzorgers zijn 7 dagen per week bereikbaar om je liefdevol door de eerste stappen van het regelen van een uitvaart te leiden.

Wat zijn de eerste stappen na het overlijden van een dierbare in Harderwijk?

Na het overlijden melden bij onze uitvaartverzorgers, zullen wij je assisteren bij de zorg en aandacht voor het nemen van je overleden dierbare. Vervolgens bespreken en vastleggen we samen je uitvaartwensen voor een waardige manier van afscheid nemen.

Hoe gaat het bespreken en vastleggen van uitvaartwensen in zijn werk?

In een persoonlijk gesprek met één van onze uitvaartverzorgers kun je je uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Dit draaiboek zorgt ervoor dat de uitvaart volgens jouw persoonlijke wensen en de wensen van je dierbare wordt vormgegeven.

Is het uitvaartcentrum van Noach Uitvaartzorg bereikbaar voor iedereen in de regio Harderwijk?

Ja, ons uitvaartcentrum is gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in Harderwijk en de wijde regio daaromheen, zoals Hierden. We bieden een waardige plaats voor het afscheid, ongeacht waar je verzekerd bent.

Kunnen uitvaartwensen vooraf vastgelegd worden bij Begrafenisondernemer Harderwijk?

Absoluut, het vooraf bespreken en vastleggen van je uitvaartwensen bij Begrafenisondernemer Harderwijk, Noach Uitvaartzorg is mogelijk en aan te raden. Zo kunnen we zorgen voor een afscheid dat precies zo is als jij of jouw dierbare zich heeft voorgesteld.

Wat gebeurt er als ik nog geen uitvaartverzekering heb?

Ook wanneer je niet verzekerd bent, kun je bij Noach Uitvaartzorg terecht. Wij helpen je de kosten van een uitvaart inzichtelijk te maken en zoeken samen naar een passende oplossing voor een mooie uitvaart.

Biedt Noach Uitvaartzorg zowel begrafenis als crematie diensten in Harderwijk?

Ja, Noach Uitvaartzorg biedt professionele zorg en aandacht voor zowel begrafenis- als crematiediensten in Harderwijk en regio. Elke dienst wordt liefdevol en respectvol afgestemd op de uitvaartwensen van de overledene en nabestaanden.

Hoe kan ik mijn persoonlijke uitvaartwensen met Noach Uitvaartzorg bespreken en vastleggen?

Je kunt een afspraak maken met een van onze uitvaartverzorgers om je persoonlijke uitvaartwensen te bespreken. Wij zorgen voor één vast aanspreekpunt die je begeleidt bij het vastleggen en uiteindelijk realiseren van deze wensen.