Welkom bij Noach Uitvaartzorg in Harderwijk, waar we begrijpen dat u een geliefde verliezen één van de moeilijkste ervaringen is die iemand kan doorstaan. Het is een periode waarin emoties overheersen en beslissingen overweldigend kunnen zijn. Wij zijn hier om u met respect en compassie te begeleiden in het regelen van een persoonlijk afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare.

Begrafenisondernemer Harderwijk - Erwin Livestro

Onze uitvaartverzorgers helpen bij een uitvaart in regio Harderwijk

Linda, Erwin, en Ronald vormen ons team van uitvaartverzorgers. Zij weten uit eigen ervaring hoe het is om een dierbare te verliezen en hoe belangrijk een liefdevol afscheid is. Hun persoonlijke benadering en empathische begeleiding zorgen voor een vertrouwde sfeer waarin uw uitvaartwensen bespreekbaar zijn en met zorg worden gerespecteerd.

Ronald Tiemes

Vrijblijvend uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen

Een uitvaart regelen in Harderwijk vraagt om aandacht voor lokale gebruiken en mogelijkheden. Tijdens een kosteloze en vrijblijvende kennismaking bespreken wij uw uitvaartwensen en adviseren wij u over de mogelijkheden. Dit kan bij u thuis, in ons uitvaartcentrum, of op een plek in Harderwijk die voor u belangrijk is.

Linda van Altena

Uitvaart in Harderwijk: Verschil tussen het regelen van een begrafenis en crematie

Of het nu gaat om een begrafenis of crematie, elk type uitvaart vraagt om een andere benadering. Wij zorgen ervoor dat alle regelzaken rondom de uitvaart zorgvuldig en respectvol worden verzorgd, of het nu is op een begraafplaats of in een crematorium in de regio Harderwijk. Neem gerust contact op met onze begrafenisondernemer Harderwijk. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op 0321 745 067, u kunt ook gratis en vrijblijvend een voorbespreking voeren met een uitvaartleider.

Conny Fikse

Overlijden melden: Onze begrafenisondernemer is 24 uur per dag bereikbaar

Het moment van overlijden komt vaak onverwacht. Bij begrafenisondernemer Harderwijk weten we dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week een beroep kunt doen op onze uitvaartverzorgers biedt een stukje geruststelling. In Harderwijk en omstreken, waaronder Ermelo, Zeewolde, en Putten, zijn wij altijd bereikbaar om de eerste stappen te zetten in het regelproces van een waardig afscheid. Vanaf het begin krijgt u één vast aanspreekpunt, u kunt hem of haar 7 dagen per week bereiken.

Professionele en praktische zorg en aandacht

Onze professionele zorg voor zowel de overledene als de nabestaanden staat centraal in onze dienstverlening. Van het versturen van de rouwkaart tot de keuze van het grafmonument, wij begeleiden u stap voor stap. Uw persoonlijke wensen zijn leidend, en met onze ervaring en lokale kennis uit Harderwijk verzekeren wij u van een waardige uitvaart, geregeld met zorg en aandacht.

In de kern van onze service staat het bieden van een liefdevolle en waardige manier om afscheid te nemen van uw overleden dierbare, ondersteund door onze uitvaartverzorgers die elk detail met persoonlijke zorg en aandacht verzorgen. Hierbij zijn uw wensen altijd onze gids, terwijl wij de praktische zaken discreet en respectvol regelen.

Team Noach Uitvaartzorg Dronten

Verschil tussen een uitvaartonderneming, uitvaartcentrum en uitvaartzorg

Bij Noach Uitvaartzorg onderscheiden wij ons door niet alleen de praktische kant van een uitvaart te verzorgen, maar ook door ons te richten op de emotionele en persoonlijke aspecten die bij een afscheid komen kijken. Ons uitvaartcentrum biedt een serene omgeving waarin we samen met u de uitvaart kunnen bespreken, regelen en uitvoeren.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een overlijden melden en is jullie begrafenisondernemer altijd bereikbaar voor dit moeilijke moment?

Natuurlijk nemen wij de zorg uit handen vanaf het eerste moment. Bij het melden van een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week. U kunt ons altijd bereiken om de nodige stappen te zetten voor een persoonlijke uitvaart.

Wat houdt nazorg in na een uitvaart en hoe wordt deze verzorgd door uw begrafenisondernemer?

Nazorg is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Onze ervaren medewerkers staan dag voor u klaar om u te ondersteunen bij het verwerken van uw verlies. Wilt u meer weten over onze nazorgservices, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Kan ik mijn uitvaartwensen vastleggen bij uw uitvaartverzorgers en hoe persoonlijk is deze service?

Bij onze begrafenisondernemer kunt u uw uitvaartwensen vastleggen in een persoonlijk draaiboek. We nemen samen met u door wat uw wensen zijn, en leggen deze vast, zodat de uitvaart precies zoals gewenst verloopt. Onze begeleiding is erg persoonlijk; wij worden vaak gezien als een vertrouwd gezicht voor de nabestaanden. Het vastleggen van uw uitvaartwensen neemt zorg bij uw naasten weg, daarvoor zullen ze u erg dankbaar zijn.

Hoe zorgen jullie voor een liefdevolle herinnering aan de dierbare?

Een liefdevolle herinnering creëren we door een persoonlijke aanpak. Van de keuze van de kist tot suggesties voor rituelen die passen bij uw dierbare; wij helpen u om een hartverwarmende ceremonie samen te stellen die vrienden en bekenden zullen herinneren.

Is het mogelijk om een unieke rouwkaart te ontwerpen en kan ik deze downloaden?

Ja, het is mogelijk om samen met ons een unieke rouwkaart te ontwerpen die de essentie van uw dierbare vangt. Zodra het ontwerp klaar is, bieden we de mogelijkheid om de rouwkaart te downloaden of we kunnen deze voor u versturen.

Hoe wordt de kostprijs van een uitvaart bepaald en wat als ik verzekerd ben?

De kosten van een uitvaart worden bepaald door verschillende factoren, waaronder de keuze tussen begraven of cremeren, de gekozen rituelen en de extra diensten zoals een rouwauto of bloemarrangementen. Als u verzekerd bent, kan uw uitvaartverzekering een groot deel van deze kosten dekken. Wij helpen u graag bij het begrijpen van uw polis en kunnen één en ander direct met uw verzekeraar bespreken.

Bieden jullie ondersteuning bij het kiezen van een kist en andere benodigdheden voor de uitvaart?

Absoluut, wij nemen deze zorg op ons. Onze medewerkers zullen u adviseren over de verschillende soorten kisten en alle andere benodigdheden die nodig zijn voor een waardig afscheid, rekening houdend met uw wensen en budget.

ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader