Wij zijn dag en nacht bereikbaar

In de schilderachtige omgeving van Epe, waar de rust en de natuurlijke schoonheid troost bieden, begrijpen we bij Begrafenisondernemer Epe hoe belangrijk een waardig en persoonlijk afscheid is bij het verlies van een dierbare. Als jouw uitvaartverzorger in Epe en omgeving staan wij klaar om jou en je nabestaanden bij te staan tijdens deze moeilijke periode.

98% raadt onze diensten aan

Begrafenisondernemer epe neemt de zware last over van het organiseren van een uitvaart in een kort tijdsbestek

Het verlies en de last van het organiseren van een uitvaart in Epe

Het overlijden van een dierbare brengt een storm van emoties met zich mee, en tegelijkertijd de zware last van het moeten regelen van een uitvaart. Of je nu kiest voor een begrafenis of crematie, in Epe of in de regio, het plannen van een uitvaart brengt vele beslissingen met zich mee. Van de keuze van de locatie tot de catering, van de kist tot de plechtigheid, elke keuze is belangrijk voor een persoonlijk afscheid.

De uitdaging van het maken van keuzes rondom een begrafenis of crematie

Het maken van deze keuzes kan overweldigend zijn, zeker in een tijd van rouw. Je wilt ervoor zorgen dat het afscheid recht doet aan het leven en de wensen van de overledene, maar waar begin je? Hoe zorg je ervoor dat de uitvaart niet alleen aan de standaard voldoet, maar ook persoonlijk en betekenisvol is?
Samen met de uitvaartverzorger organiseer je de crematie of begrafenis in Epe
Uitvaartverzorgers Linda en Ronald zorgen voor de uitvaartbegeleiding in epe, samen voor een betere uitvaart ervaring

De rol van de uitvaartverzorgers van Begrafenisondernemer Epe: Persoonlijke ondersteuning en zorg

Bij Begrafenisondernemer Epe zijn we 24 uur per dag, dag en nacht bereikbaar om je te ondersteunen. Met een toegewijde uitvaartverzorger aan je zijde, nemen wij de tijd om jouw wensen en die van de overledene zorgvuldig te bespreken en samen de beste mogelijkheden voor de uitvaart te verkennen. Van de eerste voorbereidingen tot het laatste vaarwel, wij begeleiden je bij elke stap.

Een uitvaart in epe en omgeving die bij jou past

Elke uitvaart die wij verzorgen, is uniek. Wij geloven in het creëren van een afscheid dat niet alleen waardig is, maar ook een persoonlijke reflectie van het leven van jouw dierbare. Of het nu gaat om een traditionele begrafenis, een intieme crematieplechtigheid, of een speciale condoleance, wij staan klaar om alles tot in de puntjes te verzorgen, rekening houdend met jouw wensen en budget.
Elk mens is anders, elke uitvaart is anders, vraag advies aan onze uitvaartondernemer
Voor een persoonlijke en unieke uitvaart ervaring ga je vrijblijvend het gesprek aan met 1 van onze uitvaartverzorgers

Neem na overlijden vrijblijvend contact op om de uitvaart te bespreken (dag en nacht)

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Epe of heb je behoefte aan een vrijblijvend gesprek? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag met je in contact om samen de mogelijkheden te verkennen en te zorgen voor een mooi en respectvol afscheid van jouw dierbare.

In Epe en omgeving zijn wij er voor jou, om te zorgen voor een uitvaart die recht doet aan het leven en de herinneringen van jouw overledene. Met persoonlijke aandacht, professionaliteit en diepgewortelde zorg, helpen wij jou en je nabestaanden door deze emotioneel uitdagende tijd heen.

Een greep uit onze recencies

Wat een fijn, warm en Liefdevol contact hebben we gehad met Erwin, voor en na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!

Louise Verdult

Beste Erwin, ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die je ons hebt gegeven, in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat je ons op een manier toch de rust kon laten voelen.

Catharina de Vos

Onwijs dankbaar voor de fantastische zorg, persoonlijk advies en begeleiding van Erwin na het overlijden van onze vader. Bespreekt echt alle mogelijkheden en zelfs meer dan dat. Jouw steun en woorden hebben ons enorm geholpen om dit verlies te dragen. Super bedankt voor alles. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in ons hart.

Claudia Wals

Voor de 2e maal hebben wij, tot onze volle tevredenheid, gebruik moeten maken van Noach Uitvaartzorg. De 1e keer voor onze moeder en de 2e keer voor mijn vrouw. Beide keren zijn wij op zeer liefdevolle wijze en betrokkenheid begeleid door Noach Uitvaartzorg. Noach Uitvaartzorg maakt ten volle waar wat zij op haar website belooft. Wij zijn Erwin en voorheen ook Gertrude dan ook zeer dankbaar voor de respect- en liefdevolle wijze waarop zij beide uitvaarten voor ons hebben geregeld en uitgevoerd en kunnen dan ook Noach Uitvaartzorg van harte aanbevelen.Familie Visser

Dirk Visser

Wij hebben kort geleden onze dochter een heenloopt afscheid gegeven bin Noach en ondanks de verdrietige situatie ben ik blij dat wij goed verzorgd zijn. Er werd met ons meegedacht en we kregen goed advies. Linda, was zo warm en behulpzaam van begin tot eind en verder. Het was alsof zij mee hielp onze pijn te dragen. Tijdens de afscheid had ik ook heel veel last van fysieke klachten en de extra zorg vanuit Linda is zo gewaardeerd. Nogmaals, ondanks het oneindige verdriet ben ik blij dat Linda er was/ er is.

Dieudonnee Ostiana

Noach Uitvaartzorg… Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld….. En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak… Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.

Karin Hein

Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren…Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.

Renske Evertsen

Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.

Henriette Langeveld

Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af.

Fam de Vries - Biesbroek

Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn.

Casper Duijzer

Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.

Richard Wagner

Wij hebben een fijne mooie uitvaart gehad kan hem echt aanbevelen alles was met respect en warmte gedaan.

Marjan Visser

Noach uitvaart heeft een prachtig en waardig afscheid voor Ymke kunnen realiseren. Met bijzondere dank aan Linda, Ronald en Marian, die naast de professionaliteit, ook rust en vertrouwen uitstraalde.Korte communicatielijnen, enorm fijn contact. Zij gaven in deze verdrietige hectische periode de juiste dosis steun en zorg.Menselijkheid is hier eigenlijk het toverwoord. Waar je vaak bij grote uitvaartverzorger tegen zakelijkheid aanloopt, was hier van alles mogelijk en dachten ook goed mee op financieel vlak.Je hoopt het niet nodig te hebben, maar bij een verlies en het daarmee gepaarde verdriet, zal Noach uitvaart je zeker goed helpen.

Jojo Johanna

Linda is een bekend gezicht voor ons in Dronten, ik vind dat zij warmte rust en liefde uitstraalt. Voor ons was meteen duidelijk wij willen dat Linda de crematie van ma verzorgd. En wat heeft ze dat mooi gedaan! Laagdrempelig, steunend absoluut niet opdringerig, en heel mooi dat ze meteen een band met de kinderen creëert. Wij zelf en de kinderen voelde zich vrij om alles te vragen. Linda voelde aan wanneer ze nodig was maar ook wanneer ze ons even mocht laten.Bedankt Linda dat jij ons in deze moeilijke tijd zo hebt bijgestaan. Onze dank gaat ook uit naar de lieve chauffeur en de verzorgende die ons ook alle tijd en ruimte hebben gegeven om het op “onze” manier te doen.

Jessica Broeders

Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken.

Marion Vree

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een uitvaart in Epe regelen bij begrafenisondernemer Epe?

Je kunt een uitvaart in Epe aanvragen door direct contact op te nemen met onze uitvaartondernemer in de regio. De meeste uitvaartondernemers zijn net zoals Noach Uitvaartzorg dag en nacht bereikbaar voor het melden van een overlijden en het starten van de uitvaartverzorging.

Wat zijn de kosten van een uitvaart bij Begrafenisondernemer Epe?

De kosten van een uitvaart in Epe variëren sterk, afhankelijk van je wensen en de keuzes die je maakt voor bijvoorbeeld de uitvaartkist, de locatie voor de opbaring en de keuze van uitvaartcentrum. Ongeacht of het nu een begrafenis of crematie wordt. Onze uitvaartondernemer kan een offerte op maat maken om je een duidelijk overzicht te geven.

Kan ik mijn eigen wensen voor de uitvaart vooraf bespreken met Noach Uitvaartzorg in Epe?

Ja, het is mogelijk en zelfs aan te raden om je wensen vooraf te bespreken met onze uitvaartondernemer. Zo’n voorbespreking kan helpen om je uitvaart persoonlijk en volgens jouw wensen te laten verlopen. Dit gesprek kan plaatsvinden tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Wat is er mogelijk qua locaties voor een uitvaart in Epe?

In Epe en omgeving zijn er diverse locaties beschikbaar voor een uitvaart, zoals verschillende begraafplaatsen, een crematorium, aula’s voor de plechtigheid, en uitvaartcentra. Onze uitvaartondernemer kan je hierin adviseren en de mogelijkheden met je bespreken.

Hoe weet ik wat er allemaal geregeld moet worden bij een uitvaart?

Onze uitvaartondernemer kan je een checklist bij overlijden geven, waarop alle praktische zaken staan die geregeld moeten worden rondom een uitvaart. Deze checklist helpt je om niets te vergeten en zorgt voor een waardig afscheid van je dierbare.

Is het verplicht om een uitvaartverzekering te hebben voor het regelen van een uitvaart in Epe?

Een uitvaartverzekering is niet verplicht, maar kan wel helpen om de kosten van een uitvaart te dekken. Wanneer je een verzekering hebt, is het goed om dit bij het eerste gesprek met onze uitvaartondernemer te bespreken, zodat ze hiermee rekening kunnen houden bij het plannen van de uitvaart.

Biedt een uitvaartondernemer in Epe ook nazorg na de uitvaart?

Veel uitvaartondernemers bieden naast de uitvaartverzorging ook nazorg. Dit kan variëren van hulp bij het verwerken van het verlies tot assistentie bij praktische zaken na de uitvaart. Vraag hierover bij de uitvaartondernemer naar de mogelijkheden.

Hoe zit het met het opbaren van een overledene bij Begrafenisondernemer Epe?

Voor het opbaren van een overledene in Epe zijn er bij Begrafenisondernemer Epe verschillende mogelijkheden, zoals thuisopbaring of opbaring in het uitvaartcentrum. De keuze hangt af van je persoonlijke voorkeur en de mogelijkheden van de uitvaartlocatie. Onze uitvaartondernemer kan je helpen bij het maken van deze keuze.