In deze tijden van verlies en verdriet, waar de realiteit vaak te overweldigend is, biedt Noach Uitvaartzorg een baken van rust en ondersteuning. Het verliezen van een dierbare is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis, iets wat we bij Noach Uitvaartzorg uit eigen ervaring begrijpen. Onze uitvaartleiders, Linda, Erwin en Ronald, dragen een geschiedenis van verlies met zich mee, waardoor zij op een unieke manier verbonden zijn met de emoties van de nabestaanden. Zij bieden niet alleen professionele zorg maar ook een luisterend oor en een hart onder de riem.

In het arrangeren van een passend afscheid onderscheidt Noach Uitvaartzorg zich van andere begrafenisondernemers door een uitzonderlijke aanpak. Bij ons uitvaartcentrum in Emmeloord en omgeving staan wij dag en nacht klaar om samen met u een waardige uitvaart te arrangeren die eer doet aan het leven van uw dierbare.

Begrafenisondernemer Emmeloord - Erwin Livestro

Gratis en vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen

Wij begrijpen dat kosten een belangrijke rol spelen in de keuzes rondom een uitvaart. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend informatie aan te vragen. Hierbij ontvangt u een transparante offerte die rekening houdt met uw budget en wensen. Klik hier om uw gegevens achter te laten; wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vergelijk onze tarieven over 2023 met die van andere uitvaartondernemingen zoals Yarden, zo kunt u zien dat onze tarieven transparant en eerlijk zijn. Bel ons gerust op 0321 745 067 of praat met een uitvaartleider tijdens een vrijblijvende voorbespreking.

Ronald Tiemes

Verschil tussen een begrafenisondernemer, uitvaartondernemer en uitvaartverzorger

Binnen de uitvaartbranche zijn er verschillende benamingen die vaak door elkaar gebruikt worden, maar bij Noach Uitvaartzorg zorgen wij voor duidelijkheid. Een uitvaartverzorger werkt nauw samen met de nabestaanden om het afscheid te verzorgen. Ons team richt zich op de uw wensen en zorgt ervoor dat elke uitvaart in Emmeloord en regio respectvol en waardig is. Als uitvaartonderneming nemen wij de complete organisatie op ons, zodat u zich kunt richten op het rouwproces. Bij de begrafenisonderneming Emmeloord kunt u terecht voor alle zaken rondom de uitvaart.

Linda van Altena

 Uitvaart regelen in Emmeloord en omgeving na overlijden

Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Onze betrokken uitvaartverzorgers staan klaar om de zorg uit handen te nemen en samen met u de uitvaart in Emmeloord te arrangeren. Wij adviseren en begeleiden u door alle keuzes en zorgen ervoor dat uw wensen centraal staan.

Conny Fikse

Kosten van een waardige crematie en begrafenis in Emmeloord en regio

Noach Uitvaartzorg biedt transparante en eerlijke prijzen. Wij informeren u graag over de kosten en de perspectieven van een waardige crematie of begrafenis in Emmeloord en omgeving. Wij staan garant voor een service die past binnen elk budget, zonder in te leveren op de kwaliteit van het afscheid.

Nu alvast regelen: Persoonlijke wensen voor uw afscheid

Het vastleggen van wensen kan rust geven. Het team van begrafenisondernemer Emmeloord helpt u graag bij het vooraf arrangeren van uw uitvaart. Samen kijken we naar de vooruitzichten om uw uitvaart intiem en respectvol te maken. We vertellen u ook over de perspectieven die een uitvaartverzekering biedt.

Bezoek ons uitvaartcentrum, ervaar onze dienstverlening

U bent van harte welkom in ons uitvaartcentrum de Wissel. Maak een afspraak en ervaar onze toegankelijke dienstverlening. Wij laten u de verschillende aula’s en begraafplaatsen zien en bespreken uw wensen in een prettige en rustige omgeving.

Team Noach Uitvaartzorg Dronten

Overlijden melden: Onze uitvaartonderneming is dag en nacht bereikbaar

Op het moment dat u te maken krijgt met een overlijden, zijn wij dag en nacht bereikbaar om u bij te staan. Als uitvaartonderneming verzorgen wij uitvaarten met de grootst mogelijke zorg en betrokkenheid. Wij staan voor u klaar om de lasten van het regelen van een uitvaart in deze moeilijke tijd te verlichten. Neem gerust contact hiervoor op met ons team om de eerste stappen te zetten.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik kiezen voor een begrafenis bij ‘t Westerhuis of de Wissel?

‘t Westerhuis en de Wissel biedt uitvaartverzorging die zich onderscheidt door persoonlijke benadering en maatwerk. Wij begrijpen dat het rouwproces voor iedereen anders is en bieden daarom ondersteuning die aangepast is aan uw behoeften. Dankzij onze ervaring en samenwerking met diverse verzekeraars kunnen wij een begrafenis verzorgen die respectvol en waardig is, rekening houdend met uw financiële mogelijkheden en verzekering.

Hoe kan ik de diensten die jullie bieden vergelijken met andere begrafenisondernemers?

Bij ons staan transparantie en duidelijkheid voorop. U kunt onze diensten gemakkelijk vergelijken met andere aanbieders door onze transparante prijslijsten en gedetailleerde beschrijvingen van onze pakketten. Wij nodigen u uit om contact op te nemen met onze contactpersoon voor advies en om te ontdekken welke diensten het beste bij uw situatie passen.

Op welke manier kan een begrafenisondernemer mij bijstaan tijdens het rouwproces?

Een begrafenisondernemer biedt niet alleen praktische hulp bij het organiseren van een uitvaart, maar staat ook klaar om emotionele steun te bieden. Onze professionals zijn ervaren in het bijstaan van personen die rouwen om een overleden dierbare en kunnen adviseren over verschillende aspecten van het rouwproces. Wij zijn beschikbaar om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd, zowel voor, tijdens als na de uitvaart.

Wat zijn de voordelen van het vooraf arrangeren van een begrafenis met een verzekering?

Het vooraf arrangeren van een begrafenis met een verzekering zorgt voor financiële zekerheid en gemoedsrust. Dankzij een vooraf vastgelegde uitvaartkosten, verzekert u zichzelf ervan dat alle diensten gedekt zijn en voorkomt u onnodige zorgen voor uw nabestaanden. Wij kunnen u adviseren over de verschillende uitvaartverzekeringen en samenwerken met uw verzekeraar om alles naadloos te laten verlopen.

Hoe passen jullie de uitvaartdiensten aan als ik specifieke wensen heb voor het begraven?

Onze uitvaartdiensten zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Van de keuze van de kist tot de invulling van de ceremonie, alles wordt in overleg met u en eventueel uw gemeente geregeld. Wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en vertalen deze in een waardig afscheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wat maakt ‘t Westerhuis en uitvaartdentrum de Wissel uniek in het vak van begrafenisondernemingen?

‘t Westerhuis onderscheidt zich door een persoonlijke benadering waarbij we echt luisteren naar de verhalen en wensen van de nabestaanden. Onze betrokkenheid bij de gemeente en kennis van lokale gebruiken zorgt ervoor dat we een dienst kunnen verzorgen die zowel persoonlijk als respectvol is. Onze passie voor het vak en de wil om echt van betekenis te zijn in de moeilijkste tijden, maakt ons uniek. De begrafenisondernemer Emmeloord kan in beide uitvaartcentra u helpen.

ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader