Welkom bij Noach Uitvaartzorg, waar wij begrijpen dat u ons bezoekt op een moment dat het leven ongekend kwetsbaar voelt. Het verlies van een dierbare is een onbeschrijfelijk keerpunt, een ervaring die wij, als uw betrokken uitvaartleiders in Dronten en omgeving, uit eigen ervaring kennen. Linda, Erwin en Ronald staan klaar om u met alle aandacht te ondersteunen, te begeleiden en uw wensen voor een waardig afscheid te vervullen.

Begrafenisondernemer Dronten: Erwin Livestro

Dé begrafenisondernemer voor een uitvaart in Dronten & regio: Noach Uitvaartzorg

Onze uitvaartonderneming onderscheidt zich door een persoonlijke benadering, waarbij ieder afscheid respectvol en conform de wensen van de overledene en nabestaanden wordt vormgegeven. In Dronten staan we bekend om onze zorgvuldige en waardige uitvaartverzorging. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 0321 745 067. Wilt u liever niet bellen, maak dan gebruik van WhatsApp of dien een terugbelverzoek in.

Ronald Tiemes

Onze uitvaartondernemer kan in deze plaatsen uw uitvaart verzorgen

Wij arrangeren uitvaarten in Dronten en de regio, altijd met voldoende aandacht en groot respect voor alle wensen en die van de overledene. Of u nu in het centrum woont, in de nabijgelegen buurten, of in één van de dorpen rondom Dronten, wij zijn er voor u om u deze zorg uit handen te nemen. Onze diensten stoppen niet in Dronten, ook in Lelystad, Biddinghuizen, Kampen, Harderwijk en nog veel meer plaatsen, kunt u bij ons terecht.

Linda van Altena

Direct een uitvaart regelen in Dronten en omgeving

Indien u direct een uitvaart moet regelen in Dronten, zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Met één telefoontje kunt u een melding van overlijden doen, en wij zorgen dat er snel een gesprek plaatsvindt om de uitvaart te arrangeren zoals u dat voor ogen hebt. Sinds kort kunt u ook terecht bij ons eigen uitvaartcentrum in Dronten, waar u de nodige persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.

Conny Fikse

Vragen? Vrijblijvend en gratis informatie tijdens een voorbespreking

U hebt ongetwijfeld veel vragen en wellicht zorgen over de organisatie en kosten. Wij bieden u een gratis gesprek aan, waarin wij al uw vragen beantwoorden en samen met u de mogelijkheden en wensen doorlopen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor financiële verrassingen achteraf. Een gratis voorbespreking kunt u online aanvragen.

Deze betrokken uitvaartverzorgers verzorgen uitvaarten bij u in de buurt

Linda, Erwin en Ronald, onze uitvaartleiders, bieden een unieke combinatie van ervaring en professionele betrokkenheid. Ze zijn ervaren in het arrangeren van uitvaarten en bieden een luisterend oor en een helpende hand in deze moeilijke periode. Ze bespreken met u hoe de uitvaart eruit moet komen te zien en verzorgen in Dronten het afscheid dat u voor ogen heeft.

Team Noach Uitvaartzorg Dronten

Verschil tussen een crematie en begrafenis in Dronten

Of uw dierbare nu kiest voor een begrafenis bij Begraafplaats De Wissel of een crematie, in Dronten verzorgen wij een waardig afscheid dat recht doet aan hun leven. We bespreken graag de vele mogelijkheden en zorgen ervoor dat het afscheid past binnen het beschikbare budget. Cremeren is doorgaans goedkoper dan begraven. Dat heeft onder meer te maken met de grafrechten.

Bij Noach Uitvaartzorg staan wij voor u klaar om iedere uitvaart met waardigheid en respect te verzorgen. Wij begrijpen dat het meer is dan het arrangeren van een dienst; het is het eren van een leven en het ondersteunen van degenen die achterblijven. Neem contact met ons op en vindt in ons een partner die zorgt voor een passend en waardig afscheid.

Veelgestelde vragen

Wilt u weten hoe u financiële verrassingen achteraf kunt vermijden bij het regelen van een afscheid in Dronten?

Bij onze uitvaartonderneming begrijpen wij hoe belangrijk transparantie is voor de nabestaanden. Wanneer u de uitvaart in Dronten dient te regelen, zorgen wij ervoor dat u een duidelijk overzicht ontvangt van alle kosten. U kunt hierbij een vrijblijvende prijsopgave aanvragen, zodat u weet wat de uitvaart gaat kosten en wat u kunt verwachten. Lees meer over onze werkwijze en hoe wij u hierbij begeleiden op onze website, of neem direct contact met ons op voor een uittreksel van de kosten.

Wat kost het regelen van een uitvaart bij een begrafenisondernemer in Dronten?

De kosten voor het plannen van een uitvaart Dronten zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de keuzes die u maakt voor de uitvaart. Ons bedrijf biedt verschillende pakketten en diensten aan die variëren in prijs. De tarieven voor een uitvaart verzorgen beginnen meestal tussen de € 5000 en € 7000, wat afdoende is voor de gemiddelde persoon / mens. Voor een specifiek overzicht van wat een uitvaart zou kunnen kosten, kunt u gemakkelijk een gespecificeerde kostenopgave bij ons aanvragen. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart eruit komt te zien zoals u voor ogen heeft, binnen het door u gestelde budget.

Hoe krijg ik een overzicht van wat een begrafenisondernemer Dronten mij kan bieden?

Om een compleet overzicht te krijgen van wat onze uitvaartonderneming kan bieden, nodigen wij u graag uit om onze website te bezoeken. Hier vindt u uitgebreide informatie over de diensten van onze ervaren uitvaartleiders. Daarnaast staat ons team altijd klaar om u persoonlijk te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden. Wilt u meer weten of een persoonlijke afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op; wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om het melden van een overlijden te ontvangen en om al uw wensen te bespreken.

Wat moet ik doen als ik direct een uitvaartverzorger in Dronten nodig heb na een overlijden?

Bij een overlijden kunt u ons direct bellen op 0321 745 067. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u te ondersteunen. Het doel van begrafenisondernemer Dronten is om het proces van het regelen van een uitvaart zo gemakkelijk mogelijk te maken voor u in deze moeilijke tijd. Wanneer u ons belt, nemen wij de tijd om naar u te luisteren en om stap voor stap door te nemen wat er moet gebeuren. Wij nemen de organisatorische zorgen van u over, zodat u zich kunt richten op het afscheid en het verwerken van uw verdriet. Onze uitvaart verzorger zal dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u maken om de uitvaart te bespreken en te regelen volgens uw wensen.

ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader