Het verlies van een dierbare is een aangrijpende en ontwrichtende ervaring, waarbij de wereld even stil lijkt te staan. Bij Noach Uitvaartzorg, gevestigd in het hart van Apeldoorn, begrijpen wij dat geen twee levens, en dus geen twee uitvaarten, gelijk zijn. Onze toegewijde uitvaartverzorgers, Linda, Erwin en Ronald, kennen uit eigen ervaring de betekenis van een passend afscheid. Zij bieden een luisterend oor en persoonlijke betrokkenheid bij het regelen van de uitvaart die uw dierbare verdient.

Begrafenisondernemer Apeldoorn - Erwin Livestro

Kleinschalige budget crematie of begrafenis

In Apeldoorn en omgeving biedt Noach Uitvaartzorg naast traditionele uitvaartdiensten ook kleinschalige, budgetvriendelijke mogelijkheden voor zowel begrafenis als crematie. Wij helpen u graag om op een liefdevolle wijze afscheid te nemen, ongeacht uw uitvaartverzekering. Heeft u meer vragen over het regelen van het afscheid, neem dan contact met ons op: 0321 745 067, of meld uzelf aan voor een gratis en vrijblijvende voorbespreking met een uitvaart leider.

Ronald Tiemes

Direct een uitvaart regelen in Apeldoorn

Als de tijd daar is, staan wij bereikbaar en verzekerd klaar om de uitvaart in Apeldoorn te regelen. Vanuit ons uitvaartcentrum in Apeldoorn verzorgen wij elke stap, van het overbrengen van de overledene tot de afscheidsdienst in het crematorium of op een andere locatie. Ons team ondersteunt u met een overzicht van alle mogelijkheden, rekening houdend met de wens van de overledene en nabestaanden.

Linda van Altena

Uitvaart Apeldoorn: locatie van het crematorium

Gelegen in de rust van Ugchelen, is het crematorium Heidehof een van de locaties waar wij afscheidsdiensten verzorgen. Met keuze uit diverse aula’s, biedt deze locatie een fijne plek voor een persoonlijk afscheid. Voor condoleances en ceremoniën in Apeldoorn diverse opties mogelijk, bijvoorbeeld op Loolaan of in de panden van Monuta in Apeldoorn en het uitvaartcentrum DELA. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen, u kunt echter ook de afscheidsdienst elders laten plaatsvinden door gebruik te maken van een uitvaartcentrum of andere mooie locatie.

Conny Fikse

Vooraf kosteloos uitvaartwensen bespreken

Een uitvaart regelen in Apeldoorn begint vaak met het vastleggen van uitvaartwensen. Dit gesprek, waarin u uw wens kunt delen en laten vastleggen, is bij ons altijd kosteloos en vrijblijvend. We staan u bij met alle mogelijkheden, zodat u verzekerd bent van een afscheid dat recht doet aan de overledene. Wij willen u graag helpen bij het organiseren van het afscheid, bijvoorbeeld op het gebied van de locatie. Uiteraard bieden wij alle hulp aan, zodat uw afscheid precies conform wens is.

Uitvaartzorg: Deze uitvaartverzorgers helpen u in Apeldoorn

Linda, Erwin en Ronald, onze uitvaartverzorgers, staan voor u klaar om de zorg voor het nemen van uw dierbare uit handen te nemen. Met hun eigen verhaal en verlieservaring, bieden zij niet alleen ondersteuning, maar ook een vertrouwd gezicht tijdens deze moeilijke periode. Zij helpen u stap voor stap, van de keuze van muziek en kist tot aan een bijzonder afscheid dat wij maken precies zoals u voor ogen heeft.

Bij Noach Uitvaartzorg bent u verzekerd van een dienstverlening die zich onderscheidt door persoonlijke aandacht en zorg op maat. Geen grote maatschappij, maar een pand met een huiselijke sfeer waar u altijd kunt rekenen op een hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in ons stelt. U kunt ons bereiken op het opgegeven e-mailadres of maak een afspraak in te plannen om onze locatie te bezoeken en kennis te maken met ons team. Samen zorgen we voor een waardig afscheid in Apeldoorn en omgeving.

Team Noach Uitvaartzorg Dronten

Verschil tussen een crematie en begrafenis in Dronten

Of uw dierbare nu kiest voor een begrafenis bij Begraafplaats De Wissel of een crematie, in Dronten verzorgen wij een waardig afscheid dat recht doet aan hun leven. We bespreken graag de vele mogelijkheden en zorgen ervoor dat het afscheid past binnen het beschikbare budget. Cremeren is doorgaans goedkoper dan begraven. Dat heeft onder meer te maken met de grafrechten.

Bij Noach Uitvaartzorg staan wij voor u klaar om iedere uitvaart met waardigheid en respect te verzorgen. Wij begrijpen dat het meer is dan het arrangeren van een dienst; het is het eren van een leven en het ondersteunen van degenen die achterblijven. Neem contact met ons op en vindt in ons een partner die zorgt voor een passend en waardig afscheid.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik doen om een uitvaart te regelen in Ugchelen?

Het regelen van een uitvaart na het overlijden van een dierbare kan overweldigend zijn. Onze begrafenisondernemer kan u hierin volledig ondersteunen. In Ugchelen kunt u terecht bij het Crematorium Heidehof, dat bekendstaat om zijn sereen gelegen uitvaartcentra. We bieden hulp bij elke stap, van het kiezen van een passende begrafenis of crematie tot aan de diensten op de begraafplaats. Onze begeleiding is altijd toegankelijk en wij staan klaar om u bij te staan in deze tijden.

Kan ik zelf een locatie uitkiezen voor de uitvaart op Loolaan?

Zeker, aan de Loolaan bevinden zich prachtige uitvaartlocaties waar u uit kunt kiezen. Wij bieden keuze uit drie uitvaartlocaties, elk met unieke eigenschappen en mogelijkheden. Of u nu zoekt naar een locatie met een traditioneel karakter of een meer moderne setting, we bespreken graag met u de vele opties om een plek te vinden die past bij uw wensen en die van uw overledene.

Wat zijn de opties voor een begrafenis of crematie in de omgeving van Osseveld en Ugchelen?

In de omgeving van Osseveld en Ugchelen zijn er bij begrafenisondernemer Apeldoorn vele mogelijkheden voor zowel begrafenis als crematie. Naast Crematorium Heidehof in Ugchelen kunt u ook terecht in de pittoreske dorpen als Beekbergen en Hoog Soeren, of zelfs in de nabije stad Arnhem. Elk biedt verschillende opties voor een afscheid dat respectvol en gedenkwaardig is. We helpen u graag bij het maken van de keuze die het best bij uw situatie past.

Hoe kan ik een uitvaart verzekering gebruiken voor diensten in uw uitvaartcentra?

Ongeacht bij welke maatschappij u bent verzekerd, begrafenisondernemer Apeldoorn kan u helpen bij het gebruikmaken van uw uitvaartverzekering. Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en bieden een transparante kostenoverzicht, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Kom langs bij een van onze 24-uurskamers of maak een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken, zodat we u kunnen ondersteunen bij elke stap van het regelen van de uitvaart.

Is het mogelijk om elk moment van de dag afscheid te nemen in Crematorium Heidehof in Ugchelen?

Ja, bij Crematorium Heidehof in Ugchelen kunt u op bijna elk gewenst moment van de dag afscheid nemen van uw dierbare. Onze locatie beschikt over faciliteiten die 24/7 toegankelijk zijn, waardoor u de vrijheid heeft om een afscheidsceremonie te plannen die past binnen uw persoonlijke schema en wensen. We bieden verschillende afscheidsruimtes die u kunt bezoeken en reserveren voor een intiem en respectvol afscheid.

ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader