Wanneer het leven een onvermijdelijke wending neemt en u afscheid moet nemen van een dierbare, staan wij van Noach Uitvaartzorg voor u klaar. In deze onmiskenbaar zware periode vormt onze betrokkenheid en professionele uitvaartverzorging in Almere een baken van rust en houvast. Wij begrijpen uit eigen ervaring hoe de pijn van verlies allesomvattend kan zijn, en hoe belangrijk een respectvolle, liefdevolle ceremonie is voor zowel de overledene als voor u als nabestaanden.

Begrafenisondernemer Almere - Erwin Livestro

Onze uitvaartverzorgers en begrafenisondernemer in Almere helpen

Linda, Erwin en Ronald zijn onze uitvaartverzorgers die vanuit hun persoonlijke ervaringen met verlies, iedere uitvaart in Almere Haven en Almere Stad vormgeven met empathie en aandacht. Zij staan naast u, luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat het afscheid niet alleen een moment van verdriet, maar ook een liefdevolle herinnering wordt. Wanneer een dierbare overlijdt, is het belangrijk om afscheid te nemen op de manier zoals de overledene had gewild. Daar zorgen wij voor, onder andere bij begraafplaats Almere.

Ronald Tiemes

Uitvaart bij crematorium, begraafplaats of uitvaartcentrum in Almere

Of u nu kiest voor een begrafenis of crematie in Almere, onze locaties, waaronder aan de Kruidenweg (Yarden / DELA), zijn ontworpen om u een intieme en waardige sfeer te bieden. Wij beschikken over verschillende faciliteiten voor het opbaren van uw overleden dierbare, condoleance, en een ceremonie die u kunt vormgeven naar uw persoonlijke wensen en die van de overledene.

Linda van Altena

Kosten van een uitvaart en uitvaartzorg in Flevoland

De kosten van een uitvaart kunnen variëren, maar wij van Noach Uitvaartzorg streven ernaar om u een helder overzicht te bieden. Wij zorgen voor een waardige afscheidsdienst die aansluit bij uw budget. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende schatting van de kosten, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid nemen en wij de rest voor onze rekening nemen.

Elk afscheid is uniek en elk verhaal verdient het om verteld te worden. In Almere en Flevoland zijn wij uw vertrouwde aanspreekpunt en partner in het verzorgen van een uitvaart die recht doet aan de nagedachtenis van uw dierbare, daarom kiest u voor Begrafenisondernemer Almere. Met Noach Uitvaartzorg bent u verzekerd van een persoonlijk en respectvol afscheid, omringd door goede zorgen en professionele begeleiding.

Conny Fikse

Overlijden melden: 24/7 bereikbaar

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bij het overlijden van een dierbare in Almere Buiten, Almere Stad, of waar dan ook in Flevoland, zijn wij slechts een telefoontje verwijderd om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Voel u gesteund met onze medewerkers, zij nemen alle mogelijkheden met u door. Daarom staan wij dag en nacht klaar voor uitvaartverzorging Almere. Bel ons gerust op 0321 745 067 of ga het gesprek aan met een uitvaartleider, dat kan tijdens een gratis en vrijblijvende voorbespreking.

Team Noach Uitvaartzorg Dronten

Veelgestelde vragen

Wat moet ik allemaal regelen bij het overlijden van een dierbare?

Het regelen van een uitvaart na het overlijden van een dierbare kan overweldigend zijn, vooral omdat er in korte tijd veel beslissingen genomen moeten worden. U moet denken aan de keuze voor een begrafenis of crematie, het soort kist, de locatie voor de opbaring, en de invulling van de afscheidsdienst. Bij Noach Uitvaartzorg Almere staan wij klaar om u te begeleiden door dit proces, van de eerste voorbereidingen tot aan de plechtigheid en het rouwbezoek.

Is het mogelijk om voorafgaand aan de uitvaart al wensen te bespreken?

Ja, het is zeer gebruikelijk om voorafgaand aan de uitvaart uitvaartwensen te bespreken. U kunt bij ons een aanvraag indienen om uw wensen of die van uw dierbare vast te leggen. Dit kan persoonlijk, maar ook via e-mail of telefonisch. Onze uitvaartleiders in Almere nemen deze wensen als uitgangspunt voor het organiseren van een liefdevol en mooi afscheid.

Kunnen jullie ons helpen bij een uitvaart buiten Almere, bijvoorbeeld in het Gooi?

Onze dienstverlening strekt zich uit tot buiten Almere. Ook in het Gooi kunnen wij de uitvaart van uw dierbare verzorgen. Wij staan voor u klaar om elke uitvaart persoonlijk en respectvol te regelen, ongeacht de locatie.

Wat is de rol van een uitvaartleider tijdens het regelen van de uitvaart?

De uitvaartleider speelt een centrale rol in het regelen van een uitvaart. Hij of zij is uw vaste aanspreekpunt en zal u bijstaan in alle aspecten van de uitvaartzorg, van de opbaring tot de plechtigheid. Onze uitvaartleiders in Almere begeleiden u en uw familie en vrienden hartelijk en professioneel door deze moeilijke periode, en zorgen ervoor dat de ceremonie plaatsvindt in overeenstemming met uw wensen.

Hoe kan ik contact opnemen met Noach Uitvaartzorg Almere voor een overlijden of uitvaartverzoek?

U kunt Begrafenisondernemer Almere 24/7 bereiken voor het melden van een overlijden of voor een uitvaartverzoek. Neem dan gerust contact op via ons e-mailadres of telefonisch. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u praktisch te ondersteunen. U kunt ook het formulier gebruiken, deze kunt u online ingevuld aan ons doorsturen.

Biedt Noach Uitvaartzorg ook cateringopties aan tijdens de uitvaartdienst?

Ja, wij bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van catering aan, zodat u in een passende sfeer afscheid kunt nemen van uw dierbare. Dit kan variëren van eenvoudige koffie en thee tot uitgebreidere opties, allemaal naar uw wensen en voorkeuren.

Kan ik bij jullie terecht voor zowel begraven als cremeren?

Absoluut, bij Noach Uitvaartzorg Almere kunt u terecht voor zowel een begrafenis als een crematieplechtigheid. Wij helpen u graag met u mee om een keuze te maken die past bij uw wensen en die van uw dierbare, en dit alles op een locatie naar keuze, of dat nu een begraafplaats in Almere is of elders.

Wat gebeurt er als ik nog niet alle informatie heb voor een volledige uitvaart aanvraag?

Geen zorgen, u kunt altijd contact opnemen om de situatie te bespreken, zelfs als u nog niet alle details heeft. Onze uitvaartverzorgers zijn er om u te ondersteunen en kunnen met u meedenken over wat er mogelijk is. We bieden een hartelijke dienstverlening, waarbij we samen met u in kleine kring of in een groter gezelschap een persoonlijke uitvaart vormgeven.

ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader