Ymke Bruinsma overleden

Ymke Bruinsma

17 reacties op “Ymke Bruinsma”

 1. Dick Visser avatar
  Dick Visser

  Ik wens Damien en overige familie en vrienden veel sterkte toe, om dit te vroege en plotselinge overlijden van Ymke te dragen.

 2. Karin Zijlstra vd Dong avatar
  Karin Zijlstra vd Dong

  Lieve Damiën , Ik heb aan lange tijd samen met je moeder gewerkt bij de KPN. Ik heb haar gekend als een gekke lieve doldwaze vrouw. Ik wens jou heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 3. Anneke Staal avatar
  Anneke Staal

  Ik wens alle nabestaanden van Ymke, maar in het bijzonder Damiën, heel veel sterkte met dit enorme verlies. Ymke en ik waren collega’s bij KPN, ik heb haar daar leren kennen als een vrolijke, collegiale en goedgebekte dame, altijd in voor een geintje. Wat zal ze gemist worden….

 4. Wim hofstede avatar
  Wim hofstede

  Ik wens jullie heel veel sterkte toe met het verlies van jou moeder, ik ken je moeder van de jeugd tijd (waren wij 15 jaar ) was lieve meid en ze is zeker trots op jou hoe jij dit doet.

  Gr Wim

 5. Janny avatar
  Janny

  Ik wens Damiën, familie en vrienden van Ymke heel veel sterkte met dit grote verlies.

 6. Sjoukje avatar
  Sjoukje

  Lieve ymke

  Zal je missen little sis . Wat wij ook hadden het kwam altijd weer goed . Wens Damien hel verl sterkte en kracht toe en heel veel sterkte .

  Afz sjoukje

 7. Thom & Andrea avatar
  Thom & Andrea

  Wij wensen Damiën, familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.

  1. Mariël avatar
   Mariël

   Gecondoleerd met het verlies van Ymke.
   Ik wens Damiën, familie en vrienden heel veel sterkte toe met het verlies.

 8. Sandra van Diggelen avatar
  Sandra van Diggelen

  Lieve Damien,

  Heel veel sterkte, ik heb met je moeder samen gewerkt bij KPN, wat was het een bijzondere, lieve, open, opwekte, zorgzame, bijdehante tante. Een topvrouw, ze gaat gemist worden! Ze was zo trots op jou, sterkte!

 9. Mariska Smid avatar
  Mariska Smid

  Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte toe. Ik was een collega van Ymke, heb haar gekend als een persoon die zei wat ze dacht. En altijd met veel liefde en trots over haar zoon sprak. Nogmaals sterkte allen.

 10. Nathalie avatar
  Nathalie

  Rust zacht meid!
  Heel veel sterkte voor de nabestaanden!

 11. Gosse Meijer avatar
  Gosse Meijer

  Ik wens alle nabestaanden, famile en vrienden, heel veel sterkte toe met het verlies van deze vreselijk lieve en gekke en vooral vrolijke vrouw!
  Ik ken je moeder sinds onze jeugdjaren, ze woonde toen bij Frank en Marga. Sins die tijd altijd contact gehouden.
  Ze vertelde altijd vol trots over haar zoon, Damian.
  Damian, je bent een topper! Wens je heel veel sterkte toe om dit verlies een plek te geven.

  Rust zacht, Ymke!

 12. Karin Kreuze avatar
  Karin Kreuze

  Rust zacht lieve Ymke.
  Ik wens Damien en familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Liefs Karin

 13. Roelie Hoogerbrug-Koerts avatar
  Roelie Hoogerbrug-Koerts

  Rust zacht lieve Ymke.

  Ik wens Damien en familie heel veel sterkte toe. Ik heb met haar samengewerkt en heb fijne herinnering aan haar. Zo had het altijd over jou Damien.

 14. Jan Menzinga avatar
  Jan Menzinga

  Hier nog een ex collega KPN. Ymke en ik zaten met nog een aantal mensen een tijd in een werkgroep voor het verbeteren van systemen en processen. Ymke was hier fanatiek in. Ook in het reguliere werk was zij een topper in mijn ogen. Recht voor haar raap, je wist wat je aan haar had. Ik schrok enorm van het bericht dat ze niet meer onder ons is en dacht meteen aan haar zoon. Heel veel sterkte gewenst, vooral voor Damiën.

  Jan Menzinga

 15. Dudley Pourier avatar
  Dudley Pourier

  Ik wens alle nabestaanden van Ymke in het bijzonder Damien veel kracht en sterkte toe.
  Rust zacht Ymke🙏

 16. Pg.tingen-Oosterwijk avatar
  Pg.tingen-Oosterwijk

  Mis je heel erg sis dit valt me zo zwaar wat we hadden soms we kwamen er altijd wel uit
  Mis je lach en je humor hou super veel van jou
  Heel veel sterkte voor Damian en familie en vrienden je zit voor al tijd in me hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Noach Uitvaartzorg
4.9
Gebaseerd op 59 beoordelingen
powered by Google
ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader