Willem de Pender - overleden 20 februari 2023.

Op Gods tijd is thuisgehaald mijn lieve man,
onze vader, schoonvader, trotse opa en opi

Willem de Pender

19-2-1945

20-2-2023

13 reacties op “Willem de Pender”

 1. Maureen van os avatar
  Maureen van os

  Beste familie de Pender,

  Ik wens jullie ontzettend veel sterkte toe de aankomende periode.
  We denken aan jullie.

  Groeten Maureen (collega van Francien)

 2. BRAM DE PENDER avatar
  BRAM DE PENDER

  wij wensen de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd
  wij zijn in gedachten bij julie bram en jannie de pender

 3. ANDRIES en Jacco van Sloten avatar
  ANDRIES en Jacco van Sloten

  We wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van Willem voor nu en ook de komende tijd.
  Andries en Jacco

 4. Niek en Ina v.d. Vlis avatar
  Niek en Ina v.d. Vlis

  Beste familie,

  Gecondoleerd met het overlijden van uw man, jullie vader en opa.
  We wensen jullie voor morgen heel veel kracht toe met het definitieve afscheid en veel sterkte voor de komende tijd.

  Een warme groet van Niek en Ina v.d. Vlis

 5. Johan en Mathilde avatar
  Johan en Mathilde

  Lieve familie,

  Gecondoleerd met het verlies van Willem, heel veel sterkte gewenst!

  Groeten,

  Johan en Mathilde van Sloten

 6. Erik van Sloten avatar
  Erik van Sloten

  Lieve Familie, we leven erg met jullie mee en delen in jullie verlies.
  Veel sterkte opnieuw dag en in de komende zwaar tijd.

  Liefs Erik, Anca Jacob & Thomas van Sloten

 7. Erik avatar
  Erik

  lieve familie.

  Heel veel sterkte gewenst voor dit moeilijke afscheid.
  We leven heel erg met jullie mee en delen in jullie verdriet.
  Rust zacht ome Willem.

  Liefs Erik & Anca , Jacob & Thomas

 8. Gerda van der stoep de pender avatar
  Gerda van der stoep de pender

  Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst van joost van der Stoep Gerda van der Stoep de Pender
  Melissa en Bart
  Priscilla
  Youri
  dochter van Abraham Adriaan de Pender en Jannie De Pender Bras

 9. Andries Bos avatar
  Andries Bos

  Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa.
  We wensen jullie Gods kracht toe de komende periode.

  Andries en Henriette

 10. jannie de pender bras avatar
  jannie de pender bras

  hele mooie kerkdienst

 11. Jan en Simone Hazendonk (Verbeek) avatar
  Jan en Simone Hazendonk (Verbeek)

  Heel veel Sterkte en Kracht toegewenst.
  Jan, Simone,Arjan en Jesse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Noach Uitvaartzorg
4.9
Gebaseerd op 59 beoordelingen
powered by Google
ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader