Home / Werkwijze

Werkwijze

Bij Noach Uitvaartzorg staan we klaar om met empathie en aandacht naar uw wensen te luisteren en deze te respecteren. Uw voorkeuren zijn onze leidraad, zowel voor als na een overlijden, zodat de uitvaartplechtigheid een weerspiegeling wordt van uw persoonlijke wensen en die van uw dierbaren. Wij werken discreet op de achtergrond om uw zorgen te verlichten, en zetten onze uitgebreide ervaring in om u en uw familie te ondersteunen tijdens deze belangrijke gebeurtenis.
Een nauwe, persoonlijke band met uw uitvaartverzorger is essentieel. Daarom zorgen wij ervoor dat u altijd door dezelfde persoon wordt begeleid, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart. Deze persoon is altijd bereikbaar voor u, ook ’s avonds en in het weekend. We helpen u om de zaken in de juiste volgorde te regelen, zodat u de ruimte heeft om weloverwogen keuzes te maken. We luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën en denken met u mee, met respect voor alle religies en culturen.
Veel mensen denken dat ze gebonden zijn aan de uitvaartondernemer van hun verzekeraar, maar dat is niet het geval. Bij natura verzekeringen wordt het pakket diensten omgezet in een geldbedrag, terwijl bij kapitaalverzekeringen een bedrag wordt uitgekeerd of de nota kan worden ingediend bij de verzekeraar. Omdat elke uitvaart uniek is door persoonlijke wensen en individuele begeleiding, kunnen de kosten variëren. Wij zorgen ervoor dat u vooraf een duidelijke en gedetailleerde kostenbegroting ontvangt.
Ons werkgebied omvat Flevoland, inclusief plaatsen als Almere, Emmeloord, Dronten, Zeewolde, Zwolle en Apeldoorn. Maar ook buiten deze regio’s staan wij voor u klaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met warme groeten, Linda, Ronald & Erwin

7

Jaar ervaring

9,8/10

Op basis van 167 reviews

24/7

Bereikbaar

500

Tevreden families

Openingstijden

Een overlijden komt nooit gelegen, dat weten we als geen ander. Wij zijn daarom dag en nacht bereikbaar. Geen vraag is te gek. U kunt op onderstaande manieren contact met ons opnemen. U krijgt altijd antwoord van Linda, Erwin of Ronald.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Als u vragen heeft of gewoon even wilt praten, aarzel dan niet om ons te bellen op 0321 745 067. Linda, Erwin of Ronald staat u te woord.

Mocht u behoefte hebben aan een meer gedetailleerd voorgesprek, vul dan alstublieft het onderstaande formulier in. Wij zijn er voor u, klaar om in alle rust en zonder enige verplichting bij u thuis of op ons kantoor samen met u uw wensen en gedachten door te nemen.
Gesprek Aanvragen