Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven

Wat te doen bij overlijden

Als uw dierbare is overleden, moet er eerst een arts langskomen. Deze stelt officieel vast dat uw dierbare is overleden, en vult daarbij de benodigde documenten in.
Daarna kunt u ons inschakelen op het nummer 06 40952584. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zullen in alle gevallen in overleg met u zo spoedig mogelijk uw kant op komen. Het is goed om te weten dat het niet van belang is of de overledene in een ziekenhuis, verzorgingstehuis, hospice of thuis is op dat moment. Wij zullen namelijk ook het vervoer voor u regelen. Daarin staan uw wensen centraal. Het hele proces van afscheid nemen moet van begin af aan goed voelen. Wellicht zijn er al wensen besproken met uw dierbare vooraf. Mocht dat niet het geval zijn, weet u vaak zelf wat uw dierbare gewenst had. Nogmaals het gevoel tussen de familie, de praktische zaken en uw verloren geliefde moeten kloppen.

Na het overlijden van uw geliefde komt er veel op u af.
Diverse keuzes zullen gemaakt moeten worden. Bepaalde zaken zijn handig om zo spoedig mogelijk te regelen en andere wensen komen later ter sprake. In sommige gevallen is alles vooraf heel goed besproken met de familie en staan keuzes en wensen vast, is dit niet geval dan zullen we begeleiden in dit proces. Denk daarbij aan de mogelijkheden van opbaren, kiest u voor een luxe eikenhouten kist of liever voor een mooie mand of wade met opbaarplank. Komt er een begrafenis of crematie, waar moet deze plaats vinden, hoe uitgebreid moet dit zijn? Uit ervaring blijkt dat dat heel geleidelijk aan en als vanzelf gaat.
Onze visie is vooral, geef aan wat uw wensen zijn. Wenst u onze hulp op de achtergrond en neemt u zelf de touwtjes in handen of nemen wij u bij de hand en gaan we samen aan de slag? Uw eigen gevoel daarin is leidend.

wat-te-doen-bij-overlijden

Chat openen
Een overlijdende melden?
noachuitvaartzorg.nl
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.