Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven

Voorgesprek

Wanneer u de mogelijkheid neemt om een voorgesprek te voeren met ons geeft dat veel rust voor uzelf maar ook voor uw nabestaanden. Een voorgesprek is vrijblijvend.
U bespreekt uw wensen met ons en wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Het maakt overigens niet uit welke religie, gebruiken of wensen u heeft, ook is uw woonplaats geen belemmering voor ons om samen met u aan de slag te gaan.
Voor ons is het meest van belang dat u zelf kunt aangeven wat de wensen zijn en hoe een goed afscheid er voor u uitziet. Denk eerst aan de keuze voor een begrafenis of crematie om te beginnen. Ook zijn de keuzes van opbaren, een kist of andere optie, wel of geen bloemen, muziek allemaal zaken om over na te denken. Deze invulling maakt uw uitvaart een persoonlijk afscheid. Dit is voor nabestaanden essentieel om om te kunnen gaan met uw verlies.
Uiteraard is het altijd mogelijk om uw wensen later nog aan te passen. Wij zullen altijd een begroting voor u maken zodat u naderhand thuis rustig eens kan kijken wat er nou allemaal komt kijken bij een uitvaart in de vorm die u het meeste aanspreekt. Het is goed om deze begroting en wensenlijst te bespreken met uw naasten. Mochten zij nog vragen hebben kunnen zij altijd contact opnemen om deze te stellen. Uiteraard zijn uw naasten ook van harte welkom om met u mee te gaan naar dit voorgesprek. Wij hebben diverse ruimtes om met meerdere mensen in gesprek te gaan.

Plan een afspraak met ons in

Via het formulier hieronder kunt u kosteloos een gesprek met ons inplannen. Zodra u het formulier heeft verstuurd, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.
U mag uiteraard ook contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 06-40952584 of per e-mail via info@uwuitvaartverzorger.nl

 

erwin-in-voorgesprek

Neem contact met ons op!

  Ik wil gebeld wordenIk wil antwoord per mail

  Chat openen
  Een overlijdende melden?
  noachuitvaartzorg.nl
  Goedendag,
  Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.