Home / Voorbespreking

Vrijblijvende voorbespreking

We begrijpen dat het zoeken naar informatie over een onderwerp zo belangrijk en persoonlijk als een uitvaart overweldigend kan zijn. Daarom kiezen we ervoor om niet zomaar een algemene brochure te sturen. In onze ervaring is een persoonlijk gesprek de effectiefste manier om u snel en grondig te informeren. Wij zijn er voor u, klaar om bij u thuis of op ons kantoor, geheel kosteloos en zonder enige verplichting, uw wensen en vragen te bespreken.
Tijdens dit gesprek nemen we samen alle aspecten van de uitvaart door, waarbij we al uw voorkeuren vastleggen – van de rouwkaarten tot de catering, en van het rouwvervoer tot uw muziekkeuzes. Dit heeft als groot voordeel dat het een last wegneemt bij uw nabestaanden. Doordat u zelf uw wensen kenbaar maakt, worden zij ontzien van het moeten nemen van deze moeilijke beslissingen. Dit biedt zowel voor u als voor uw dierbaren gemoedsrust. Bovendien kan het voor uw nabestaanden een grote troost zijn te weten dat zij uw laatste wensen respectvol hebben kunnen vervullen.

7

Jaar ervaring

9,8/10

Op basis van 167 reviews

24/7

Bereikbaar

500

Tevreden families

Openingstijden

Een overlijden komt nooit gelegen, dat weten we als geen ander. Wij zijn daarom dag en nacht bereikbaar. Geen vraag is te gek. U kunt op onderstaande manieren contact met ons opnemen. U krijgt altijd antwoord van Linda, Erwin of Ronald.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Als u vragen heeft of gewoon even wilt praten, aarzel dan niet om ons te bellen op 0321 745 067. Linda, Erwin of Ronald staat u te woord.

Mocht u behoefte hebben aan een meer gedetailleerd voorgesprek, vul dan alstublieft het onderstaande formulier in. Wij zijn er voor u, klaar om in alle rust en zonder enige verplichting bij u thuis of op ons kantoor samen met u uw wensen en gedachten door te nemen.
Gesprek Aanvragen