Vastleggen van wensen voor een uitvaart

uitvaartwensen vastleggen op papier

Heeft u specifieke voorkeuren voor uw crematie of begrafenis? Noteer deze nu alvast. Noteer de wensen juist tijdens het leven. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw naasten. Hierdoor kunnen zij hun zorgen opzij zetten en wordt het afscheid nog persoonlijker.

Na het overlijden van een dierbare moeten nabestaanden binnen afzienbare tijd keuzes maken om het afscheid zo vorm te geven dat het passend is bij hun overleden dierbare. U kunt uw familieleden door deze moeilijke tijd helpen door nu uw wensen met betrekking tot de begrafenis of crematie kenbaar te maken.

Uw wensen online vastleggen

Met “Mijn digitale wensen” kunt u uw uitvaartwensen overzichtelijk op een rij zetten. Hier kunt u onder andere aangeven of u kiest voor een begrafenis of crematie, de locatie bepalen van de uitvaart, welke muziek u ten gehoren wilt brengen en wat voor staatsiewagens u in wilt zetten.

  • Iedereen kan gebruik maken van het digitale wensboekje van Noach Uitvaartzorg.
  • Nadat u uw wensen heeft ingevoerd, kunt u deze opslaan.
  • Hierna kunt u uw wensen op elk moment wijzigen.

KNOP UITVAARTWENSEN VASTSTELLEN

Een papieren uitvaartwensen boekje aanvragen

Wilt u uw wensen thuis liever op papier vastleggen? Ook dat is mogelijk.

KNOP PAPIEREN UITVAARWENSEN BOEKJE BESTELLEN

Wensen vastleggen in een persoonlijk gesprek

uitvaartwensen vastleggen in een gesprek met de uitvaartverzorger
Wij kunnen u gratis en persoonlijk helpen om uw wensen te bespreken en vast te leggen. Maak een afspraak om uw wensen vast te leggen door te bellen naar 0321 – 745 067.

Een goed ingevulde wensenlijst kan een uitvaart vereenvoudigen. Het is geen juridisch document zoals een codicil of een testament. Het is mogelijk dat uw nabestaanden een andere uitvaart regelen dan u heeft vastgelegd in uw ‘Mijn digitale wensen’. Noach Uitvaartzorg is daarvoor niet aansprakelijk.

Noach Uitvaartzorg zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Lees de privacy statement voor gedetailleerde informatie over het gebruik van uw persoonlijke gegevens.

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this