Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Uitvaartwensen doorgeven

Vastleggen van je uitvaartwensen

Het vastleggen van je uitvaartwensen kan een geruststellend gevoel geven, zowel voor jou als voor je naasten. Bij Noach Uitvaartzorg moedigen we iedereen aan om over hun laatste wensen na te denken en deze te documenteren. Dit maakt het afscheid niet alleen persoonlijker, maar helpt je familie ook in een tijd waarin belangrijke beslissingen genomen moeten worden.

Uitvaartwensen online opslaan

Met onze online tool ‘Mijn Uitvaartwensen’ kun je gemakkelijk en overzichtelijk jouw voorkeuren vastleggen. Of je nu een voorkeur hebt voor een begrafenis of crematie, specifieke ideeën hebt over de locatie, het vervoer, of de muziek; alles kan worden genoteerd.

 • Toegankelijk voor Iedereen: Deze service is beschikbaar voor iedereen, ongeacht of je verzekerd bent bij ons.
 • Flexibiliteit: Na het vastleggen van je wensen, kun je deze op elk moment bekijken en wijzigen.
 • Delen met Naasten: Na het invullen kun je een PDF van je wensenboek maken en delen met familie of de persoon die de uitvaart uiteindelijk zal regelen.

Papieren wensenboekje aanvragen

Voor wie de voorkeur geeft aan een fysieke kopie, bieden we ook een papieren wensenboek aan. Dit kun je opvragen en thuis, bij je belangrijke documenten, bewaren. Zo zorg je ervoor dat je wensen duidelijk en toegankelijk zijn voor degenen die de uitvaart gaan regelen.

  Persoonlijk gesprek over uitvaartwensen

  Wil je liever persoonlijk advies en hulp bij het vastleggen van je wensen? Wij bieden kosteloze ondersteuning bij het doornemen en invullen van je uitvaartwensen tijdens een persoonlijk gesprek. Maak een afspraak via ons telefoonnummer om een moment te plannen dat voor jou uitkomt.

   Belangrijk om te weten

   Hoewel een ingevulde wensenlijst een waardevol hulpmiddel is voor je uitvaart, vervangt het geen wettelijke documenten zoals een codicil of testament. Het is mogelijk dat je nabestaanden uiteindelijk een andere uitvaart regelen dan wat je had vastgelegd. Voor de zorgvuldige omgang met je persoonsgegevens verwijzen we je naar ons privacy statement.

   Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen we het belang van een respectvol afscheid dat aansluit bij de persoonlijke wensen. Daarom staan we klaar om je te ondersteunen bij het vastleggen van deze wensen, zodat je met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken.