Uitvaartverzorging

Eén van onze uitvaartverzorgers bij een uitvaart in Flevoland

Als iemand van wie u houdt komt te overlijden en u de uitvaart dient te regelen, komt er veel op u af. Er moeten binnen een kort tijdsbestek veel dingen worden geregeld. U staat er echter niet alleen voor. Gelukkig staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar om samen met u de uitvaart vorm te geven. Bij het vormgeven van de uitvaart wordt er door onze uitvaartverzorgers goed naar uw wensen geluisterd, zodat u op een stijlvolle en persoonlijke manier afscheid kunt nemen. Dat alles doen wij in een mooie omgeving, waar u en andere nabestaanden in alle rust herinneringen kunnen ophalen en nieuwe herinneringen kunnen maken. Zo zorgen we voor gemoedsrust voor, rondom en na de uitvaart.

Uitvaartverzorging, wat is dat?

Uitvaartverzorger helpt de nabestaanden
Zodra u contact met ons opneemt, staan we voor u klaar. Onze ervaren uitvaartverzorgers komen doorgaans uit uw eigen regio of stad. Ze komen bij uw op bezoek en regelen alles wat er geregeld moet worden. We luisteren, brainstormen en bieden u advies zodat u afscheid kunt nemen die bij de nabestaanden en bij uw dierbare past.

Waarom kiest u voor de diensten van Noach Uitvaartzorg?

  • Ervaring: Noach Uitvaartzorg heeft de afgelopen 8 jaar al 500+ uitvaarten mogen verzorgen.
  • Waardering: Nabestaanden beoordelen Noach Uitvaartzorg met een 4,9/5 of een 9,9/10 bij Trustoo, Google mijn Bedrijf en Facebook. Bekijk de ervaringen van eerdere klanten.
  • Eigen uitvaartverzorger: Uw eigen uitvaartverzorger die samen met u de uitvaart tot in de puntjes voorbereid.
  • Voor iedereen: Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen, zowel met een uitvaartverzekering als zonder.
  • Scherpe tarieven: Noach Uitvaartzorg regelt jaarlijks 100+ uitvaarten en verzorgt alles zelf. Daardoor kunt u tot € 4000 besparen ten opzichte van Dela en Monuta.
  • Veel mogelijk: Wij houden rekening met de wensen van de overledene en nabestaanden.
  • Uniek familiebedrijf: Onze familie zorgt overal voor. Van het rijden van de staatsiewagens, verzorgen van uw dierbare tot het ontwerpen van rouwkaarten.
  • In bezit van Keurmerk Uitvaartzorg.

DOWNLOAD BROCHURE

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this