Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Uitvaartverzorging

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen we de uitdagingen en emotionele belasting die komen kijken bij het verlies van een dierbare. In deze moeilijke tijd is het ons doel om jou te ondersteunen met zorg, begrip, en professionaliteit, zodat je een uitvaart kunt regelen die recht doet aan het leven van de overledene.

Wat Is uitvaartverzorging?

Vanaf het eerste contactmoment zijn wij er voor jou. Onze lokale uitvaartverzorgers, met diepe wortels in jouw gemeenschap, komen bij je langs om alles rondom de uitvaart te regelen. Ons team biedt niet alleen organisatorische ondersteuning maar ook emotionele steun, meedenkend vermogen, en inspiratie voor een afscheid dat past bij jou en je dierbare.

Waarom kiezen voor Noach Uitvaartzorg?

 • Ervaring: Met meer dan 7 jaar ervaring in de uitvaartbranche bieden we praktische hulp en unieke nazorg voor nabestaanden, inclusief emotionele, praktische, en financiële bijstand na de uitvaart.
 • Waardering: Onze dienstverlening wordt hoog gewaardeerd door nabestaanden, getuige de gemiddelde beoordeling van 9,8.
 • Toegankelijkheid: Onze diensten staan open voor iedereen, met of zonder uitvaartverzekering, en we zorgen voor een transparante en scherpe kostenopgave vooraf.
 • Persoonlijke uitvaartplanner: Samen met de uitvaartverzorger bereid je de uitvaart voor in een beveiligde, persoonlijke omgeving.
 • Groot netwerk: We werken samen met een netwerk van sfeervolle uitvaartlocaties en crematoria door 40 regio’s in Nederland en werken samen met lokale partijen om overal ondersteuning te kunnen bieden.

  Onze betrokken teams

  Onze uitvaartverzorgers nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen en die van je dierbare te bespreken. Door persoonlijke gesprekken en met oog voor detail helpen zij bij het maken van keuzes die het afscheid uniek en gedenkwaardig maken.

   Luisterend oor en maatwerk

   Elke uitvaart is uniek, net als elk verhaal. Of het nu gaat om een bescheiden afscheid of een grootschalige herdenking, wij staan klaar om je wensen te realiseren. Ons team biedt specialistische kennis op vele gebieden, van rituelen en catering tot kinderuitvaarten.

    Doorleven na het afscheid

    Naast de zorg voor en tijdens de uitvaart, bieden we ook ondersteuning na het afscheid. Onze professionals helpen je met de noodzakelijke praktische, financiële en administratieve zaken, zodat jij je kunt richten op het rouwproces.

    Bij Noach Uitvaartzorg ben je verzekerd van een respectvol, persoonlijk en waardig afscheid, met aandacht voor elk detail. Neem contact met ons op voor meer informatie of ondersteuning.