Elke uitvaart zijn eigen rituelen

Engelen bij een Caribische uitvaart

Elke traditie en cultuur heeft zijn eigen gewoonten en tradities die troost bieden en ons helpen om grote veranderingen een plaatsje te geven. Deze zijn prominenter aanwezig in tijden van belangrijke levensmomenten, zoals geboorten, trouwerijen of uitvaarten.

Zo nemen religies en culturen afscheid

uitvaartrituelen bij een islamitische uitvaart
Rouwrituelen verschillen van cultuur tot cultuur, terwijl sommige tijdloos zijn, gaan andere religies of culturen met de tijd mee. We nemen graag de juiste maatregelen om ervoor te zorgen dat deze tradities in stand worden gehouden, ook tijdens de uitvaart. Wie u ook bent of waar u ook vandaan komt, wij helpen bij het organiseren van een persoonlijke uitvaart, inclusief de gebruikelijke culturele of religieuze rituelen.

Elke cultuur en religie gaat anders om met de dood, zo heeft elke cultuur en religie tradities die gepaard gaan met het overlijden van een dierbare. Op deze manier houden zij de herinneringen aan hun overleden dierbare levend en kunnen ze de draad weer oppakken.

  • Islamitische uitvaart
  • Surinaamse uitvaart
  • Joodse uitvaart
  • Hindoeïstische uitvaart
  • Caribische uitvaart
  • Chinese uitvaart

 

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this