Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Gesprek voor overlijden

Uitvaartwensen bespreken

Het bespreken van een toekomstige uitvaart kan een delicaat onderwerp zijn, maar het is een belangrijke stap voor velen die geconfronteerd worden met het onvermijdelijke afscheid van zichzelf of een naaste. Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen we hoe waardevol en troostend het kan zijn om vooraf de wensen voor de uitvaart te bespreken. Het biedt niet alleen een kans om persoonlijke voorkeuren vast te leggen, maar ook om de familie te betrekken en zekerheid te geven over de laatste wensen.

Het gesprek aangaan

Onze uitvaartverzorgers zijn er om je te ondersteunen bij het vooruit plannen van de uitvaart, ongeacht of je wel of niet verzekerd bent bij één van onze partners. Tijdens een persoonlijk gesprek helpen we bij het doornemen van alle wensen en vragen. Van de keuze voor een uitvaartkist en bloemen tot aan muziek en het drukwerk, elk aspect van de uitvaart kan besproken worden. Dit zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt, en dat het draaiboek voor de afscheidsbijeenkomst volledig naar jouw voorkeuren wordt opgesteld.

Familie betrekken

We moedigen aan om familieleden deel te laten nemen aan deze gesprekken. Dit zorgt ervoor dat zij op de hoogte zijn van de wensen en kunnen zij eventueel hun eigen ideeën of vragen inbrengen. Het is onze intentie om, waar mogelijk, dezelfde uitvaartverzorger beschikbaar te stellen voor zowel de voorbespreking als de uitvoering van de uitvaart. Dit biedt continuïteit en persoonlijke aandacht die van grote waarde kan zijn in deze emotionele tijd.

  Een afspraak maken

  Voor het plannen van een gesprek over een voorregeling van de uitvaart, kun je contact opnemen met ons. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Wij staan klaar om je bij te staan met advies, ondersteuning, en het beantwoorden van al je vragen.

  Contactgegevens:

  • Telefoon: 0321 745 067
  • E-mail: info@noachuitvaartzorg.nl

  Bij Noach Uitvaartzorg is elk leven uniek en verdient elk afscheid dezelfde aandacht en zorg. We zijn hier om je te ondersteunen bij het maken van deze belangrijke voorbereidingen, zodat je met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken, wetende dat alles volgens jouw wensen geregeld zal zijn.