Een uitvaartverzorger spreken voor het overlijden

praten met een uitvaartverzorger

Het leven kan anders lopen dan verwacht. Misschien bent u terminaal ziek of is het overlijden van uw vader of moeder nabij. Het regelen van een uitvaart is een moeilijk onderwerp om ter sprake te brengen. Wel is het nuttig om de wensen persoonlijk te bespreken. Onze uitvaartverzorgers komen graag bij u op bezoek. Wij kunnen de uitvaart verzorgen, of u nou een uitvaartverzekering hebt of niet.

Samen de vragen en wensen doornemen

Een uitvaartondernemer vertelt u tijdens uw tijdens het voorgesprek over de mogelijkheden. U kunt een uitvaartkist uitzoeken, bloemen selecteren, rouwdrukwerk alvast laten ontwerpen of uw muziekkeuze’s kenbaar maken. De gehele uitvaart kan van A tot Z met u worden doorgenomen. Voor het maken van een afspraak voor een voorgesprek kunt u bellen met onderstaand nummer of een e-mail sturen naar info@uwuitvaartverzorger.nl.

Familie

familie overlegt met de uitvaartverzorger

Veel mensen kiezen er voor om ook familielieden bij het voorgesprek te betrekken. Op deze manier weet de familie direct wat uw wensen zijn. Ook kunnen zij vragen of zorgen hebben over de uitvaart, vragen stellen staat geheel vrij. We proberen bij de daadwerkelijke uitvaart altijd dezelfde uitvaartverzorger in te zetten die ook het voorgesprek met u heeft gevoerd.

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this