Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Ervaringen van klanten

Ervaringen

Op deze pagina vind je de verhalen van families die we mochten bijstaan bij het regelen van een uitvaart. Hun ervaringen en emoties inspireren en motiveren ons elke dag weer.

We snappen dat het kiezen van een uitvaartverzorger heel persoonlijk is. We hopen dat deze recensies je een beeld geven van onze betrokkenheid en professionaliteit bij elke uitvaart.

Jouw vertrouwen betekent alles voor ons. We zetten ons volledig in om elke familie de steun en het respect te geven dat ze nodig hebben op zo’n belangrijk moment.

Roger Klaver
Roger Klaver
2024-03-28
Door de bank genomen, prima geregeld. Paar kleine dingetjes die niet helemaal conform wens verliepen
Louise Verdult
Louise Verdult
2024-03-08
Wat een fijn,warm en Liefdevol contact hebben wij gehad met Erwin, voor én na het overlijden van mijn vader. Ook de uitvaart is met veel liefde verzorgd, mede dankzij Marian. Precies zoals bedoeld!!
Catharina De Vos
Catharina De Vos
2024-02-20
Beste Erwin, Ik wil je nog even bedanken voor de begeleiding die jij ons hebt gegeven in deze moeilijke en zware tijd was er ook een klein lichtpuntje dat jij ons op een manier toch de rust kon laten voelen. M.v.g. Rina Wals
Dita Komduur
Dita Komduur
2024-02-18
Vol dankbaarheid kijken wij terug op de dagen rondom het overlijden van onze vader. Wij zijn als familie heel erg blij met Erwin en zijn team. Wat een lieve mensen! Erwin heeft zich vol liefde en toewijding ingezet om alles te regelen en mee te denken. Je merkt dat hij een oprecht hart heeft voor de mensen en hun verdriet. Dankzij Erwin hebben we een mooi en waardig afscheid gehad van onze vader en man. Ineke en Dita en onze moeder Wolly
judet spek
judet spek
2024-02-14
Het afscheid van mijn moeder had ik al tijdje voor haar overlijden met Erwin besproken en ook met mijn moeder. Ondanks dat mijn moeder 90 jaar was wilde zij geen traditionele uitvaart. Een warm afscheid vanuit huis met haar kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, neven en nichten was veel meer haar stijl. Aan het eind van een prachtig leven uitgezwaaid worden door haar familie waar ze heel veel van houdt en die heel veel van haar houden. Geen probleem voor Erwin! Ik regel het komt goed zei hij. Wat een prachtig afscheid! Helemaal zoals besproken. Met wat een liefde en aandacht heeft Erwin en zijn collega’s deze dag onvergetelijk gemaakt. Nogmaals super bedankt Erwin♥️
Jacintha Obers
Jacintha Obers
2024-02-13
Gewoon heel prettig, heel duidelijk, denken fijn mee. Kortom precies wat je nodig hebt in dit soort tijden. Bedankt mannen.
L W
L W
2024-01-04
Geweldige organisatie ; zij hebben de uitvaart van mijn vader uitermate respectvol en ordentelijk verzorgd - G.H. van Gent
Rosalia Akkerman
Rosalia Akkerman
2023-11-21
Wat een topper onze Linda! Na het overlijden van mijn vader, had ik wel duizend vragen hoe nu verder. Vragen die niet allemaal direct beantwoordt konden worden. Best lastig voor iemand die van een strakke planning en overzicht houdt. Op de dag van het rouwbezoek, kregen wij Linda die ons begeleidde. Zij gaf aan dat zij alleen het bezoek deed, maar niet onze uitvaartleidster zou worden. Ze wist nog niet wie dan wel, maar zij had zelf al heel wat dagen gewerkt en zou na vandaag eindelijk even vrij zijn. Ze zou voor ons gaan informeren wie dan wel de uitvaart zou gaan leiden, toen mijn moeder (meerdere keren) luidkeels riep dat zij Linda echt, echt, ECHT bij de uitvaart wou hebben. Diezelfde avond kreeg ik een berichtje van Linda dat zij toch de uitvaart zou gaan doen voor ons. Zij heeft haar vrije dagen volledig opgeofferd, want sindsdien is ze constant over en weer aan het regelen geweest met mij voor de uitvaart. Ik heb haar tot in de late uurtjes nog ge-bericht als mij weer eens iets te binnen schoot. Linda bleef altijd beleefd en kwam zelf ook met ideeën, suggesties en verrassingen voor en op de uitvaart zelf. Ik heb meerdere uitvaarten meegemaakt, maar nog nooit iemand mogen meemaken die zo meelevend, lief, warm, vriendelijk, gek en tegelijkertijd ook professioneel is. Dat is toch wat je wilt tijdens één van de moeilijkste periodes in je leven. Alle voorgaande uitvaartleiders kan ik me niet eens meer heugen, maar Linda en hoe zij alles opgepakt heeft, zelfs nog weken NA het afscheid, dat zal me voor altijd bijblijven. Lieve Linda, bedankt voor alles!
christina van rijn
christina van rijn
2023-08-19
Zeer begaan en bekwame mensen