Noach Uitvaartzorg
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
Richard Wagner
Richard Wagner
13:26 24 Mar 22
Supercontact, veel informatie en een uitvaart volledig maar onze wens. Dank voor de samenwerking.
John
John
13:20 23 Feb 22
Bij deze willen we Erwin bedanken voor de uitvaart van m'n vader..ik had voor deze prijs niet veel verwacht maar wat is alles waardig en super verlopen ..dit zijn echt mensen die hart voor hun vak hebben...Erwin en je team super bedankt man je had het niet beter kunnen doen...hulde👍
Anja van Hagen
Anja van Hagen
14:36 08 Feb 22
Marion Vree
Marion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Deborah Rotterdam
Deborah Rotterdam
12:05 15 Oct 21
Wij zijn in de moeilijk tijd zo goed geholpen door Linda super aardige mensen daar nogmaals heel erg bedankt voor alles grtjes deborah Joshua Robbie roubos
Casper Duijzer
Casper Duijzer
20:19 13 Oct 21
Wat hebben jullie er een mooi afscheid van gemaakt en wat een mooie afscheidshuis hebben jullie het voelt er zo warm en fijn
Laila Ziyech
Laila Ziyech
18:10 13 Oct 21
Super fijne ervaring! Super lieve en zorgzame mensen en heel erg huizelijk.
Jan Hofman
Jan Hofman
17:54 13 Oct 21
Nico Schilder
Nico Schilder
11:57 13 Oct 21
Noach Uitvaartzorg heeft mijn dochter perfect begeid tot het einde toe, en de uitvaart perfect uitgevoerd.
Karin Hein
Karin Hein
12:54 04 Oct 21
Noach Uitvaartzorg... Ontzorgt in verdriet van verlies van een dierbare. Op een heel liefdevolle manier. Vooral Linda van Altena, weet rust te creëeren in onwetendheid en chaos van alle emoties die er bij verlies komt kijken. Ook heeft zij alle praktische zaken en laatste wensen, samen met onze dierbare zo vol respect behandeld..... En met grootste zorg ook uitgevoerd. Ik kan alleen maar met groot respect zeggen dat behalve liefde voor het uitvaartvak... Hier met liefde van mensen naar mensen gewerkt wordt.
Djamali Dollison
Djamali Dollison
19:01 03 Oct 21
I lost my son in late June 2021,And the support, attention and service that I and my partner received was beyond words.They came to my home despite the distance and was able to arrange a nice funeral arrangements for my prince in a very affordable budget, especially seeing I didn't have uitvaart verzekeringen , Noach Uitvaart made the transition as professional and smooth as possible.We thank Mrs Linda and her team for everything they have done for us.I would recommend Noach Uitvaart to anyone after the experience we have has.
Hilde Van Den Braak
Hilde Van Den Braak
20:41 29 Sep 21
Hey Linda.Ik had je het al even kort gezegd, maar wilde je nog even laten weten dat ik vind dat je het vandaag super goed gedaan hebt.Ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat dit de mooiste uitvaartdienst ooit is geweest die ik heb mee gemaakt. En dat zijn er een boel geweest.De locatie, het weer, de verhalen, de muziek. Alles viel samen. Esther had het dan misschien zelf geregeld, maar jij hebt het in de juiste banen geleid. Een pittige taak vanuit je rol als professional en als vriendin. Petje af. 😘
Annemarie Langeveld
Annemarie Langeveld
15:37 03 Sep 21
Ik heb nog nooit zulke lieve, betrokken mensen ontmoet. Zeer professioneel, empatisch en persoonlijk. Ondanks het verlies, een prachtig afscheid mogen ervaren. Heel erg bedankt daarvoor!
Ghislaine Diersman
Ghislaine Diersman
18:30 01 Sep 21
Een hele fijne organisatie die rust brengt bij de nabestaanden in een toch al zo'n heftige tijd. Ze denken met je mee en geven de nabestaanden ook de ruimte om er een mooie uitvaart van te maken!
R
R
10:23 25 Aug 21
Als iemand is die je kan helpen bij het verliezen van een geliefde van ben je hier aan het juiste adres. Ik heb alleen maar respect voor hun werk. Echt een top bedrijf. Erwin en zijn vrouw en natuurlijk hun personeel jullie zijn de beste !
simran singh
simran singh
07:10 24 Aug 21
Yvonne K.
Yvonne K.
20:46 23 Aug 21
Renske Evertsen
Renske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Bjorn Livestro
Bjorn Livestro
12:44 23 Aug 21
Deze mensen werkt met hun ziel en hart geweldig om met jullie mogen samen te werken.
Linda Enting
Linda Enting
12:37 23 Aug 21
Fijn, eerlijk en transparant uitvaartbedrijf
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
Marion Liewes
Marion Liewes
11:34 19 Jul 21
Uitstekende uitvaartzorg! Linda is warm, meelevend, geduldig, meedenkend, en biedt alle hulp en ondersteuning die je nodig hebt. Fijn dat er nog mensen bestaan die vanuit hun hart hun beroep gemaakt hebben. Juist in een uiterst verdrietige periode voelt dit als een warm bad.
Bren Francois
Bren Francois
05:59 19 Jul 21
Mieke den Oude
Mieke den Oude
10:22 15 Jul 21
Wij hebben deze uitvaartzorg als persoonlijk en zorgvuldig ervaren. Alles is gegaan zoals wij het wilden en is afgesproken. Een steun in een moeilijke tijd.
Rudie
Rudie
23:25 13 Jul 21
Petra
Petra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
K.J. van Altena
K.J. van Altena
15:16 13 Jul 21
Mirjam Dekker
Mirjam Dekker
10:34 13 Jul 21
Julio Lijfrock
Julio Lijfrock
10:31 13 Jul 21
rhedsi
rhedsi
10:16 13 Jul 21
Zeer liefdevolle en betaalbare uitvaart verzorger.Heeft begrip voor de situatie en wensen van de familie.Een echt familie bedrijf.
Dalma Toth
Dalma Toth
10:09 13 Jul 21
Met mijn moeijlijke situatie heb ik van Noach Uitvaartzorg zo veel hulp,vrindlijkheid,familie,en zo goed geregeld alles,zijn werken niet voor geld zijn werken voor jouw helpen van hart❤❤❤,niet naardenken gewoon bellen zijn ist de beste ,nog mals bedankt alles😘😘😘
Marijke Sambler
Marijke Sambler
10:06 13 Jul 21
Hele fijne mensen die heel goed luisteren en alles tot in de kleine puntjes regelen wij als familie hebben in korte tijd 3 maal hun hulp maar ook vooral hun liefde mogen meemaken na het overlijden van onze dierbaren.
Ruud Walburg
Ruud Walburg
10:01 13 Jul 21
Zeer goede ervaring met dit uitvaartbedrijfZeer meelevend met de familie van overledenen !Een zeer correcte uitvaart verzorging !En zeker niet op winstbejag!Personeel ook zeer vriendelijk en meelevend!Tot in puntjes goed verzorgt krijgt van mij een 10+Voor iedereen een aanrader die graag een goede en eerlijke uitvaart wil !
John Eriksson
John Eriksson
12:34 01 Jul 21
Wat een perfect geregelde bijeenkomst voor mijn zoon Sven!Hartelijk bedankt Linda!
Soraya Lahr
Soraya Lahr
10:45 26 May 21
Het was een prettige samenwerking, er wordt goed naar je geluisterd. Het was anders gelopen dan in eerste instantie gepland was en de veranderingen zijn door Erwin en het team heel goed opgepakt.Niets anders dan een dikke pluim.
Kyra Huisman
Kyra Huisman
07:45 17 May 21
Hele vriendelijke mensen, de uitvaart werd tot in de puntjes goed geregeld, weinig waar we ons zorgen over hoefde te maken. Aanpassingen op het laatste moment waren geen enkel probleem, alles werd uitgelegd en heel veel duidelijke keuze's. Al met al zijn wij ontzettend blij met het team van Noach Uitvaartzorg!
Joel Crosby
Joel Crosby
15:24 30 Apr 21
De uitvaart van mijn zwager was prachtig geregeld, heel erg bedankt.
Klaske Kuipers
Klaske Kuipers
19:38 04 Mar 21
Heleen Beumer
Heleen Beumer
09:38 18 Feb 21
Door de goede reviews op internet zijn we voor de begrafenis van mijn moeder terechtgekomen bij Noach Uitvaartzorg. Dat wij in het westen van het land wonen, vormde voor Noach geen belemmering om ons te ondersteunen.Het eerste telefonische contact met Erwin was prettig. De contacten daarna ook. Erwin straalde vertrouwen, deskundigheid maar vooral ook menselijkheid uit. Erwin heeft de uitvaart en alles daarom heen zorgvuldig en respectvol geregeld waarbij hij met ons mee dacht en zich verplaatste in onze wensen en behoeften als nabestaanden.Niets dan lof. Ik zou Noach Uitvaartzorg aan iedereen aanraden.
Tati girl
Tati girl
12:35 17 Feb 21
In een moeilijke tijd heb je veel aan Gods leiding. Met een begrafenisondernemer zoals Erwin erbij hebben wij ons extra gesteund gevoeld. Erwin was makkelijk te bereiken en dacht goed met ons mee. Ook wanneer de priester door extreem winterweer te laat was op de begrafenis, kon Erwin bijspringen en uit zijn hart het woord van God verkondigen. Je hebt ons uit de brand geholpen Erwin. Bedankt.
Bjorn en Linda hebben de uitvaart van onze moeder recent geregeld. Ze luisteren goed naar de wensen van de nabestaanden en proberen ook een goed beeld te krijgen wie de overleden persoon was. Ze denken met je mee, zoals de rouwkaart, tot aan de bloemen, het vervoer, en de uitvaart zelf, ook regelen zij de muziek alles tot in de puntjes verzorgd. Het is een klein familie bedrijf wat ons erg aantrok, was hun persoonlijke benadering. Ik zou hun zeker aanbevelen.
Adrian Boot
Adrian Boot
15:04 15 Feb 21
Erik Tenbos
Erik Tenbos
23:15 05 Feb 21
Perfecte uitvaartverzorging,namens mij en de familie een grote pluim voor jullie allemaal....
Manita Pronk
Manita Pronk
18:53 19 Oct 20
Fantastische uitvaart verzorgd. Mooi netjes en persoonlijk. Top geregeld.
albert eertink
albert eertink
15:40 19 Oct 20
Erwin heeft de begrafenis van me oma en van me vader recent geregeld.. Ik kan me geen betere uitvaartverzorger bedenken. Er word tot in de puntjes mee gedacht. Erwin en de rest van het team heel erg bedankt daar voor. Jullie verdienen 5 ster
Johan Greiving
Johan Greiving
14:59 10 Oct 20
Erwin & Wendy & bjorn & mirjamhartstikke bedankt veur deze complete uitvaart het was op en top verzorgdNamens de fam martens
Marcel Kokkelkoren
Marcel Kokkelkoren
09:17 14 Sep 20
Denkt mee, doet veel, deelt ervaringen, luistert naar jou wensen, is een serieus bedrijf met ruimte voor een lach en een traan. Ik, wij, gaan zeker (hoop dat het nog heel lang duurt) weer met dit familie bedrijf in zee.
Marja Stel
Marja Stel
16:06 24 Aug 20
Dit zijn ongelofelijke vriendelijke zorgzame mensen die de uitvaart van mijn man en vader en opa voortreffelijk gedaan hebben ze staan je bij met raad en daad en denken met je mee uitvaartzorg Noach dank je wel jullie zijn toppers
hanneke wagemans
hanneke wagemans
18:45 18 Aug 20
Wil je aan een verdrietige gebeurtenis een positief gevoel overhouden dan moet je bij Noach uitvaartzorg zijn.Erwin, Wendy, Bjorn en Mirjam en degene achter de schermen, bedankt.De rust, het respect en geduld heeft ons heel goed gedaan. We hadden een zeer persoonlijke crematie en jullie gingen daar in mee en begrepen ook hoe belangrijk dat voor ons was.Namens de kinderen, aanhang en kleinkinderen heel hartelijk bedankt 👍👍👍Hanneke
Nancy Rompa
Nancy Rompa
19:09 15 Aug 20
Wat een toppers bij Noach.Ze hebben ons gesteund en geholpen met alles en van een verdrietige dag, een dag gemaakt die we willen onthouden, met een traan en een lach.Alles in overleg en alles tot in de puntjes verzorgd.Dank je wel Toppers
Frank Goelst
Frank Goelst
15:21 15 Aug 20
Jurian Stel
Jurian Stel
09:05 15 Aug 20
Noach Uitvaartzorg heeft de Uitvaart van mijn vader geheel naar de wens van mijn vader geregeld. Wij als familie hebben heel veel steun gehad aan Noach Uitvaartzorg.
Bjorn Livestro
Bjorn Livestro
08:57 15 Aug 20
Mirjam Boender
Mirjam Boender
07:21 15 Aug 20
js_loader

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this