Een zinvol gesprek

Waarom zou je het over je eigen dood willen hebben, vooral als je momenteel gezond bent? Het is een zeer intiem onderwerp dat gaat over hoe kwetsbaar je bent. Maar het kan ook tot een dieper begrip van elkaar leiden.

Er zijn maar weinig onderwerpen die zo effectief bijdragen aan het verbinden van mensen als dit. Door het te bespreken leer je elkaar op een dieper niveau kennen en verdiept dit de verbinding tussen jou en anderen.

Gratis gesprek uitvaartwensen

Wensen bespreken

U kunt uw uitvaartwensen gratis en zonder verplichtingen door ons op papier laten zetten. Onze uitvaartverzorger zal langs komen voor een vrijblijvend gesprek waarbij we elkaar leren kennen.

Wat geeft betekenis aan uw leven? Met wie deelt u uw leven? Hoe stelt u uw uitvaart voor? Door de juiste vragen te stellen krijgen we een beter begrip van wat voor u belangrijk is.

Bij een tweede afspraak ontvangt u een gedetailleerde samenvatting van uw keuzes op papier, inclusief een begroting van de kosten. Zo heeft u ook financieel inzicht in wat u kunt verwachten.

Door uw wensen voor de uitvaart door te geven, zijn deze bekend wanneer u overlijdt. Dit geeft u rust en houvast aan uw naasten.

“Verdriet toelaten is ook een vorm van sterk zijn”

Wensenboekje

Wat zijn volgens u de belangrijkste dingen bij uw afscheid? Het is fijn als anderen hiervan op de hoogte zijn, zodat ze de juiste keuzes kunnen maken. Vul een wensenboekje in om ze te laten weten wat u belangrijk vindt.

Het is nooit te vroeg om een wensenboekje in te vullen, zelfs wanneer u nog prima gezond bent. Zo kunt u het aanpassen wanneer uw wensen en smaak veranderen door de jaren heen.