Voor de uitvaart

Regelen voor de uitvaart

Nadenken over een uitvaart is niet iets waar iemand op zit te wachten, maar het geeft u wel houvast wanneer u precies weet wat er op u afkomt wanneer u de daadwerkelijke uitvaart dient te regelen. Noach Uitvaartzorg helpt u daar graag mee. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het regelen van een uitvaart.

Cremeren of begraven

Hoewel steeds meer mensen kiezen voor crematie, is het gewoon een prettig idee om een plek te hebben om naar toe te gaan, begraven is in dat geval een goed idee.

Lees meer


Uitvaartverzorging

Na het overlijden van iemand die u dierbaar is, dient u de uitvaart te regelen. Het is essentieel om al deze zaken binnen een kort tijdsbestek te regelen. U staat er gelukkig niet alleen voor. De medewerkers van Noach Uitvaartzorg helpen u graag bij het vormgeven van de uitvaart. Ze nemen al uw wensen met u door zodat u op een stijlvolle en persoonlijke manier afscheid kunt nemen. De uitvaart vind plaats op een locatie naar keuze, waar u in alle rust herinneringen kunt ophalen en nieuwe herinneringen kunt maken. Op die manier kunt u rouwen, terwijl wij alles regelen: geen zorgen.

Lees meer


Uitvaartrituelen

Mensen willen graag houvast, en elke religie of cultuur heeft eigen tradities die daar voor zorgen. Ze bieden troost, waardoor men het verlies een plekje kunnen geven. Deze gebruiken en tradities ziet u vaak op belangrijke momenten zoals een huwelijk, geboorte en bij het overlijden van een dierbare.

Lees meer


Gesprek voor overlijden met de uitvaartverzorger

In veel gevallen is het op voorhand al duidelijk dat er binnen afzienbare tijd iemand zal sterven, vaak bij ziekte of door ouderdom. In dat geval kunt u de wensen vooraf bespreken in een persoonlijk gesprek met één van onze uitvaartverzorgers. Op deze manier kunnen wij de regeldruk net voor de uitvaart verlichten en zorg dragen voor een uitvaart die precies conform wens is.

Lees meer


Een duurzame uitvaart

Duurzaamheid is niet langer een trend, maar een manier van leven. We kunnen u helpen om de herdenkingsdienst zo milieubewust mogelijk te regelen. We zetten ons in om de wereld bewoonbaar te houden voor toekomstige generaties. We doen er alles aan om op alle gebieden milieuwinst te behalen.

Lees meer


Kinderuitvaart

De ergste situatie die een ouder kan overkomen, is het verliezen van een kind. Onze uitvaartverzorgers spelen in deze emotionele tijd een belangrijke rol voor de nabestaanden. Door de zorgen van de ouders op zich te nemen, kunnen de ouders zich concentreren op het overleden kindje en elkaar. De uitvaartverzorgers proberen het afscheid naar wens vorm te geven en zorgen ervoor dat er waardevolle herinneringen worden gemaakt.

Lees meer


Uitvaartwensen vastleggen

Heeft u speciale wensen voor een begrafenis of crematie? Noteer deze gegevens alvast. Tijdens het leven, niet alleen voor uzelf, maar vooral voor uw nabestaanden. Door dit te regelen, zorgt u voor minder zorgen bij de nabestaanden.

Lees meer


Begraven

Mensen kiezen tegenwoordig steeds vaker voor het laten cremeren van hun dierbare. Vaak maakt men echter toch nog de keuze voor het laten begraven van hun geliefde. Op deze manier hebben ze een plek waar ze de overledene kunnen herdenken. Het laten begraven brengt echter wel extra kosten met zich mee, zoals het huren van en graf en het kopen van een grafsteen. Lees meer over begraven.

Lees meer


Cremeren

Tegenwoordig worden steeds meer mensen gecremeerd, vooral bij mensen uit stedelijke gebieden. In de landelijke gebieden kiezen mensen echter vaker voor een begrafenis dan een crematie. Grofweg zeven op de tien mensen kiezen voor crematie. Lees hier meer over cremeren.

Lees meer


Hoe lang duurt een crematie?

Een belangrijk onderdeel van het rouwproces is rust. De nabestaanden moeten in alle rust afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbare. Het merendeel van de mensen kiest tegenwoordig voor het laten cremeren van hun lichaam. Maar hoe lang duurt een crematie en hoe gaat dit in zijn werk? Lees meer over de crematie.

Lees meer


Wanneer is de crematie?

Het overlijden van een dierbare is vaak het begin van een hectische periode voor de nabestaanden. De nabestaanden moeten snel veel dingen regelen voor de uitvaart. Zo mag uw dierbare niet binnen 36 uur na het overlijden worden gecremeerd of worden begraven, maar dient de uitvaart wel plaats te vinden binnen zes werkdagen na overlijden. Lees hier meer over het regelen van de uitvaart.

Lees meer


Hoe condoleer je iemand?

Wat kunt u het beste schrijven op de condoleancekaart, gaat u bij de familie langs of blijft u thuis, is het verstandig iets persoonlijks te zeggen? Kortom, hoe kunt u het beste iemand condoleren.

Lees meer


Ervaringen van klanten

De medewerkers van Noach Uitvaartzorg doen hun uiterste best om de uitvaarten conform wens te laten verlopen. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat de mogelijkheid heeft om te rouwen, ondanks de hectische periode waarin u zich bevind. Dat doen wij graag en met veel plezier. Klanten beoordelen ons daarom ook met een gemiddelde van 9,9/10 of 4,9/5. Daar zijn wij trots op. Lees ervaringen van klanten.

Lees meer

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this