Home / Uitvaartleiders

Onze uitvaartleiders

Tijdens momenten van diep verdriet en verlies zoeken velen naar een steunpilaar, naar iemand die begrijpt wat u doormaakt en die u begeleidt op deze moeilijke reis. Wanneer u onze site bezoekt, zoekt u niet alleen naar informatie, maar ook naar medeleven, begrip en deskundige begeleiding.

Wij zijn trots op onze toegewijde uitvaartleiders – Erwin, Ronald en Linda. Elk van hen is diep toegewijd aan hun roeping en beschouwt het als een eer om families zoals die van u te mogen bijstaan. Hun passie gaat verder dan hun beroep; het is hun levensmissie om ervoor te zorgen dat elk afscheid respectvol, waardig en persoonlijk is.

Weet dat onze uitvaartleiders 24 uur per dag, elke dag, klaarstaan om u bij te staan. Ze brengen niet alleen hun expertise en ervaring mee, maar ook een warm hart en een luisterend oor. Elk van hen begrijpt hoe cruciaal het is om er te zijn, op elk moment dat u hen nodig heeft, om ervoor te zorgen dat u zich gesteund en begrepen voelt.

Onze uitvaartleiders staan dag en nacht voor u klaar. Bel ons gerust, u krijgt altijd één van ons aan de telefoon.

Vrijblijvend & gratis het gesprek aangaan

Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen we hoe belangrijk het is om voorbereid te zijn op het onvermijdelijke. Een moment van afscheid is intiem en persoonlijk. Daarom bieden we u de kans om in alle rust en in uw vertrouwde omgeving uw wensen en ideeën met ons te bespreken.

Erwin Livestro

Ik ben Erwin Livestro, directeur van Noach Uitvaartzorg. Mijn motivatie om nabestaanden te helpen bij het regelen van de uitvaart van hun geliefde is voortgekomen uit een diepe waardering voor het leven en de noodzaak om respect en waardigheid te tonen bij het afscheid. Elk leven is uniek, en elk persoon heeft een eigen verhaal. Het is onze taak om dat verhaal te eren en te weerspiegelen in de uitvaart.

Linda van Altena

Hallo, mijn naam is Linda en ik werk als uitvaartleider bij Noach Uitvaartzorg. In mijn rol help ik families tijdens een van de moeilijkste tijden in hun leven – het verlies van een geliefde. Ik werk nauw samen met de families om ervoor te zorgen dat de uitvaartdienst een ware reflectie is van het leven van de overledene, en een gedenkwaardige gebeurtenis voor allen die erbij aanwezig zijn.

Ronald Tiemes

Het verlenen van ontlastende diensten voelt als een natuurlijk onderdeel van mijn bestaan. Ik beschouw het als uitzonderlijk en eervol om een gezin te begeleiden en in nauwe samenwerking een afscheidsdienst te ontwerpen die niet alleen recht doet aan het leven van de overledene, maar ook troost biedt aan de rouwenden. In deze cruciale periode krijg je maar één kans om het goed te doen.

7

Jaar ervaring

9,8/10

Op basis van 167 reviews

24/7

Bereikbaar

500

Tevreden families