Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Uitvaart regelen

Alles over het regelen van een uitvaart

Op deze pagina geven we je alle hulp die je nodig hebt, zodat je precies weet wat je te wachten staat bij het organiseren van een uitvaart. Een duidelijk overzicht brengt je rust. Je bent welkom bij Noach Uitvaartzorg voor elke uitvaart, en ons toegewijde team van uitvaartverzorgers in jouw omgeving staat klaar om de uitvaart helemaal naar jouw wensen in te vullen.

Een uitvaart regelen bij Noach Uitvaartzorg

We zorgen ervoor dat de uitvaart persoonlijk en uniek is. Van het moment dat je het overlijden aan ons doorgeeft tot het helemaal naar wens regelen van de uitvaart, staan we voor je klaar. Het maakt niet uit of je dierbare een uitvaartverzekering had of niet. We geloven namelijk dat elk leven oneindige aandacht verdient.

Checklist voor het organiseren van een uitvaart

Het organiseren van een mooie uitvaart voor je dierbare is een zware taak tijdens een hectische en emotionele periode. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, dankzij onze steun. Met deze checklist vergeet je niets en ben je overal op voorbereid.

Een uitvaart regelen in het buitenland

Een uitvaart regelen wordt ingewikkelder wanneer je dierbare in het buitenland is overleden. Je moet dan ook de lokale wetten en regels in acht nemen. Hier lees je alles wat je moet weten over het organiseren van een uitvaart in het buitenland.

Zelf de uitvaart regelen

Misschien wil je liever zelf de uitvaart van je dierbare organiseren, van begin tot eind. Of misschien een deel ervan, waarbij je bijvoorbeeld het vervoer of de verzorging van je dierbare aan ons overlaat. We helpen je graag te bedenken wat je zelf wilt doen en wat juist niet.

De kosten van een uitvaart

Wat kost een uitvaart? De kosten hangen af van jouw keuzes. Onze uitvaartverzorger geeft je informatie over de kosten van deze keuzes. Als er een uitvaartverzekering is, legt de uitvaartverzorger je uit wat wel en niet gedekt is door de verzekering. Bekijk hier wat de kosten zijn voor een gemiddelde begrafenis of crematie.