In dit artikel worden de stappen voor het organiseren van een uitvaart in Noordoostpolder besproken. Het bespreekt alles, van het kiezen van een begrafenis of crematie tot de kosten en organisatie van uitvaartzorg in Emmeloord en de rest van Noordoostpolder. Dit artikel is waardevol omdat het u in staat stelt uw gewenste uitvaart te plannen en het belang van persoonlijk contact met een uitvaartverzorger begrijpt.

  1. Wat komt er kijken bij een uitvaart in Noordoostpolder?
  2. Hoe kiest u een uitvaartverzorger in de Noordoostpolder?
  3. Welke uitvaartcentra zijn er in Emmeloord en de Noordoostpolder?
  4. Hoe regelt u het opbaren in de Noordoostpolder?
  5. Hoe geeft u uw wensen door na overlijden?
  6. Cremeren of begraven: wat is de rol van begraafplaatsen en crematoria in Emmeloord en de Noordoostpolder?
  7. Wat zijn de kosten voor uitvaartzorg in de Noordoostpolder?
  8. Zijn onze uitvaartverzorgers dag en nacht bereikbaar?
  9. Hoe organiseert u een condoleance in de lokale regio, Noordoostpolder en Emmeloord?
  10. Wat maakt een uitvaart in de Noordoostpolder persoonlijk?

Wat komt er kijken bij een uitvaart in Noordoostpolder?

Het organiseren van een uitvaart in Noordoostpolder begint met het identificeren van de wensen van de overledene en de nabestaanden. Ons team van uitvaartverzorgers staat klaar om hen bij deze moeilijke taak bij te staan. Of u nu een begrafenis of crematie wilt, een persoonlijke of traditionele dienst, wij helpen u het afscheid van uw dierbare zo te organiseren dat het recht doet aan hun herinneringen.

Hoe kiest u een uitvaartverzorger in de Noordoostpolder?

Er zijn veel factoren om te overwegen bij het kiezen van een uitvaartonderneming in de Noordoostpolder. Belangrijk is dat de uitvaartondernemer respect heeft voor uw wensen en de wensen van de overledene. Plan altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw wensen en budget te bespreken.

Wij hebben ruim 6 jaar ervaring en hebben in de tussentijd 3000 tevreden families mogen helpen. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 9,9 / 10 staan wij garant voor een mooi afscheid.

Welke uitvaartcentra zijn er in Emmeloord en de Noordoostpolder?

Er zijn meerdere uitvaartcentra in en rondom Emmeloord en Noordoostpolder die een verscheidenheid aan diensten en mogelijkheden bieden, van de mogelijkheid tot opbaren tot het verzorgen van complete uitvaarten.

Hoe regelt u het opbaren in de Noordoostpolder?

Het opbaren van de overledene is een belangrijk onderdeel van het afscheid. Er zijn verschillende locaties waar dit kan plaatsvinden, zoals in een uitvaartcentrum of bij u thuis, afhankelijk van uw wens en de wensen van de overledene.

Hoe geeft u uw wensen door na overlijden?

Bij overlijden kunnen uw wensen kenbaar worden gemaakt via een uitvaartverzorger. U kunt ook alvast uw wensen vastleggen voor uw eigen uitvaart. Dit kan veel rust geven aan nabestaanden bij het regelen van de uitvaart.

Cremeren of begraven: wat is de rol van begraafplaatsen en crematoria in Emmeloord en de Noordoostpolder?

Begrafenissen en crematies kunnen overal in de Noordoostpolder plaatsvinden. Er zijn verschillende begraafplaatsen en een crematorium beschikbaar. Uw uitvaartverzorger kan helpen bij het kiezen en organiseren van de beste optie.

Wat zijn de kosten voor uitvaartzorg in de Noordoostpolder?

De kosten voor uitvaartzorg in Noordoostpolder zijn afhankelijk van verschillende factoren. Belangrijk om te weten is dat wij streven naar een transparante kostenstructuur. Voor een volledig kostenoverzicht kunt u contact opnemen met ons uitvaartcentrum.

Zijn onze uitvaartverzorgers dag en nacht bereikbaar?

Onze uitvaartverzorgers zijn dag en nacht bereikbaar voor dringende vragen en ondersteuning. Wij geloven in het belang van beschikbaar zijn wanneer u ons nodig heeft, voor bijvoorbeeld het melden van overlijden of dringende vragen.

Hoe organiseert u een condoleance in de lokale regio, Noordoostpolder en Emmeloord?

Een condoleance kan een belangrijk onderdeel zijn van het afscheid en kan plaatsvinden op elke gewenste locatie in de Noordoostpolder of Emmeloord, zoals in een uitvaartcentrum of thuis.

Wat maakt een uitvaart in de Noordoostpolder persoonlijk?

Een uitvaart persoonlijk maken gaat verder dan alleen de keuze voor een crematie of begrafenis. Het gaat om het creëren van een afscheid dat aansluit bij de persoonlijkheid en levenswijze van de overledene. Dit kan bijvoorbeeld door het kiezen van specifieke muziek, het gebruiken van persoonlijke decoraties of het personaliseren van de rituelen.

Belangrijke wetenswaardigheden

• Uw wensen en die van uw dierbare zijn cruciaal bij het organiseren van een uitvaart.
• Een uitvaartverzorger kan u helpen bij de organisatie en zorgen dat alles volgens uw wensen verloopt.
• Er zijn veel mogelijkheden voor locaties voor de uitvaart en het opbaren.
• De kosten van een uitvaart kunnen variëren afhankelijk van uw wensen, het is belangrijk om deze transparant te houden.
• Uitvaartverzorgers zijn dag en nacht beschikbaar voor ondersteuning en hulp.
• Het personaliseren van de uitvaart helpt bij het creëren van een uniek afscheid dat recht doet aan de overledene.

Veelgestelde vragen over het regelen van een uitvaart in de Noordoostpolder

Kan ik bij Noach Uitvaartzorg terecht voor zowel een begrafenis als een crematie?

Ja, bij Noach Uitvaartzorg kunt u terecht voor zowel een begrafenis als een crematie. Wij bieden persoonlijke uitvaartzorg aan en kunnen u ondersteunen bij het organiseren van zowel een begrafenis als een crematie.

Waar bevindt het uitvaartcentrum van Noach Uitvaartzorg zich?

Het uitvaartcentrum van Noach Uitvaartzorg bevindt zich in de gemeente Noordoostpolder. U kunt contact met ons opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Hoe kan ik een kennismakingsgesprek inplannen met een uitvaartverzorger van Noach Uitvaartzorg?

Om een kennismakingsgesprek in te plannen met een uitvaartverzorger van Noach Uitvaartzorg, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Onze uitvaartverzorgers staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Wat is het belang van een persoonlijke uitvaartverzorger?

Een persoonlijke uitvaartverzorger speelt een belangrijke rol bij het regelen van een uitvaart. Deze uitvaartverzorger staat u bij tijdens het hele proces en zorgt ervoor dat de uitvaart wordt afgestemd op uw wensen en die van de overledene. Op deze manier wordt er een passend afscheid gerealiseerd.

Hoe kan ik een begrafenis in Noordoostpolder regelen?

Als u een begrafenis in Noordoostpolder wilt regelen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u begeleiden en adviseren bij het regelen van de begrafenis, het uitzoeken van een kist en het maken van afspraken met het uitvaartcentrum en de begraafplaats.

Kan ik bij Noach Uitvaartzorg afscheid nemen van een dierbare?

Ja, bij Noach Uitvaartzorg is het mogelijk om afscheid te nemen van een dierbare. Wij zorgen voor een waardig afscheid en bieden de mogelijkheid om afscheid te nemen in ons uitvaartcentrum of op een andere locatie naar keuze.

Kan Noach Uitvaartzorg mij informeren over de begraafplaatsen in de gemeente Noordoostpolder?

Ja, Noach Uitvaartzorg kan u informeren over de begraafplaatsen in de gemeente Noordoostpolder. Op onze website kunt u meer informatie vinden over de verschillende begraafplaatsen en de mogelijkheden die zij bieden.

Wat voegt een uitvaartverzekering precies toe?

De waarde van een uitvaartverzekering ligt in het feit dat deze de kosten van een uitvaart kan dekken. Op deze manier hoeven nabestaanden zich geen zorgen te maken over de financiële aspecten van de uitvaart en kunnen zij zich volledig richten op het afscheid nemen van hun dierbare.

Kan ik bij Noach Uitvaartzorg een uitvaart op elk gewenst moment laten plaatsvinden?

Ja, bij Noach Uitvaartzorg is het mogelijk om een uitvaart op elk gewenst moment te laten plaatsvinden. Wij houden rekening met uw wensen en zorgen ervoor dat de uitvaart op het door u gewenste moment kan worden georganiseerd.

Olandhorst Lelystad

Westerhuis

Welkom bij Uitvaartcentrum Westerhuis, gevestigd in het hart van Emmeloord. Met een traditie van respect en integriteit, begeleiden wij u op uw moeilijkste momenten. We begrijpen de waarde van een waardig afscheid en stellen alles in het werk om uw geliefden de rust, troost en eerbied te bieden die ze verdienen. Bij Uitvaartcentrum Westerhuis is uw rouw onze prioriteit. Het uitvaartcentrum is recentelijk door DELA overgenomen van Yarden. Ook hier mogen wij onze uitvaartdiensten houden.

Natuurpark Lelystad

RK Emmeloord

Gelegen in het hart van Emmeloord, biedt de Rooms Katholieke kerk een oase van vrede in de dynamische stad. Met haar indrukwekkende architectuur en rijke geschiedenis, symboliseert de kerk de duurzame aanwezigheid van geloof in de lokale gemeenschap. Hier ontvangen alle bezoekers een warm welkom, ongeacht hun achtergrond, terwijl ze worden uitgenodigd om te reflecteren, vieren en de spirituele reis van het leven te delen. Het is een belichaming van toewijding en gemeenschapszin.

Boer Kok Lelystad

Grote kerk Emmeloord

De Grote Kerk, een iconisch herkenningspunt in Emmeloord, staat majestueus tegen de skyline en verwelkomt iedereen met open armen. Dit architectonisch juweel, gekenmerkt door zijn historische charme en spirituele relevantie, is een testament van de stadsgeschiedenis en de gemeenschap die het bedient. Een baken van rust en contemplatie, de Grote Kerk biedt zowel inwoners als bezoekers de gelegenheid om zich te herenigen met hun spirituele essentie te midden van het hectische stadsleven.

Meeuwenhoeve Lelystad

Jeruzalem kerk Emmeloord

Geflankeerd in het levendige hart van Emmeloord, schittert de Jeruzalem Kerk als een symbool van geloof en gemeenschap. Deze kerk, met haar unieke en inspirerende architectuur, weerspiegelt zowel de religieuze geschiedenis als de spirituele vitaliteit van de stad. Het is een heilige toevluchtsoord voor bezinning, gebed en viering. In de Jeruzalem Kerk worden alle zoekers van spiritualiteit met open armen ontvangen, waar ze ook vandaan komen of welk pad ze ook bewandelen. De Jeruzalem Kerk in Emmeloord: een thuis voor geloof, hoop en liefde.

Ontmoetingskerk Lelystad

Netl

Verborgen in het schilderachtige landschap van Kraggenburg, vindt u Netl, een unieke bestemming die natuur, avontuur en ontspanning combineert. Dit veelzijdige park, met zijn weelderige groen en uitgestrekte zandvlaktes, biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud. Of u nu wilt ontsnappen aan de dagelijkse drukte, een uitvaartdienst wilt organiseren of simpelweg de rijke biodiversiteit wilt ontdekken, Netl voldoet aan alle verlangens. Netl in Kraggenburg, een paradijselijk toevluchtsoord waar natuur en plezier samenkomen in harmonie.

de Pijler Lelystad

RK Ens

De Rooms Katholieke Gemeente van Ens straalt een aura uit van eeuwenoude traditie en geloofsdevotie. In de kern van dit pittoreske dorp staat de gemeente als een stevig fundament van saamhorigheid en spiritualiteit. Het biedt een serene ruimte waar gelovigen zich kunnen bezinnen, vieren en het leven in al zijn facetten kunnen ervaren. De betrokkenheid en warmte van de gemeenschap maken het tot een thuis voor iedereen die op zoek is naar betekenis en verbinding. De Rooms Katholieke Gemeente in Ens: een ankerpunt van geloof en liefde.

Meeuwenhoeve Lelystad

pg Ens

Genesteld in het charmante dorpje Ens, vormt de Protestantse gemeente een vitaal centrum van geloof en broederschap. Deze kerk, doordrenkt van traditie en toch vooruitstrevend, is een plaats waar iedereen zich welkom voelt in hun zoektocht naar spirituele groei. De warme gemeenschap en de bevlogen leiders dragen bij aan een sfeer van acceptatie en begrip. In de Protestantse gemeente in Ens worden traditie en hedendaags geloof samengebracht, in een omgeving waar respect en liefde centraal staan. Een plaats van ontmoeting en inspiratie.

Ontmoetingskerk Lelystad

het Wapen van Ens

In het schilderachtige dorpje Ens, verwelkomt Het Wapen van Ens zijn gasten met een combinatie van historische charme en moderne gastvrijheid. Dit gerenommeerde etablissement, bekend om zijn gezellige ambiance en voortreffelijke keuken, biedt een unieke eetervaring die zowel inwoners als bezoekers blijft boeien. Hier kunt u genieten van culinaire hoogstandjes, bereid met lokale en verse ingrediënten, terwijl u zich onderdompelt in de warme, huiselijke sfeer. Het Wapen van Ens: een culinair bastion waar traditie en innovatie samenkomen.

de Pijler Lelystad

PG Marknesse

De Protestantse gemeente in Marknesse staat bekend als een bron van spirituele inspiratie en gemeenschapszin. In dit dorp, waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan, biedt de gemeente een veilige haven voor iedereen die op zoek is naar zin en verbinding. Met een actieve en toegewijde gemeenschap, vertegenwoordigt het de diepe geloofsbanden en het gevoel van broederschap die inherent zijn aan Marknesse. De Protestantse gemeente in Marknesse: een thuis waar geloof, hoop en liefde in overvloed aanwezig zijn. Ook hier kunnen wij uw uitvaart verzorgen.

Meeuwenhoeve Lelystad

Grote kerk van Marknesse

De Grote Kerk van Marknesse, een indrukwekkend monument van geloof en geschiedenis, staat fier in het hart van het dorp. Met haar majestueuze silhouet biedt zij een plek van rust en bezinning aan iedereen die haar betreedt. Deze kerk, doordrenkt van traditie en tegelijkertijd gericht op de toekomst, nodigt uit tot reflectie, viering en gemeenschap. In de Grote Kerk van Marknesse komt de unieke spirituele identiteit van het dorp tot uiting. Een inspirerende plek waar de deuren altijd openstaan, en waar geloof, liefde en verbondenheid hand in hand gaan.

Ontmoetingskerk Lelystad

de Voorst Kraggenburg

Verscholen in het betoverende landschap van Kraggenburg ligt De Voorst, een plek waar natuurlijke schoonheid en historische allure samenkomen. Deze voormalige jachtlocatie, nu omgetoverd tot een recreatieve bestemming, biedt bezoekers een unieke ervaring van rust en vermaak. Of u nu wilt genieten van de weelderige groene omgeving, een uitvaart hier wilt laten verzorgen, of deel wilt nemen aan diverse activiteiten, De Voorst biedt het allemaal. De Voorst in Kraggenburg, een harmonieuze samensmelting van natuur, geschiedenis en avontuur.

de Pijler Lelystad

Seidel Vollenhove

In het pittoreske stadje Vollenhove, straalt Seidel een bijzondere mix uit van authentiek vakmanschap en moderne elegantie. Dit gerenommeerde etablissement, met zijn diepgewortelde traditie in het glasblazen, biedt een fascinerend inzicht in de kunst van het glaswerk. Bij Seidel kunt u de ambachtslieden aan het werk zien, unieke stukken bewonderen en zelfs uw eigen creaties vormgeven. Seidel in Vollenhove, waar traditie en innovatie samenkomen in een symfonie van glinsterend glas.

Meeuwenhoeve Lelystad

Poortershuys Creil

In het levendige dorp Creil, nodigt het Poortershuys bezoekers uit voor een onvergetelijke gastronomische ervaring. Dit sfeervolle restaurant, dat bekend staat om zijn verfijnde keuken en warme gastvrijheid, weet een gevoel van huiselijk comfort te combineren met culinaire verwennerij. Hier kunt u genieten van uitmuntende gerechten, bereid met lokale producten en gepresenteerd met flair. Het Poortershuys in Creil: waar culinaire passie en gezelligheid hand in hand gaan, en elke maaltijd een moment van pure verwennerij wordt.

Ontmoetingskerk Lelystad

Voorhuys Emmeloord

In het levendige hart van Emmeloord, heet Het Voorhuys u welkom met een perfecte combinatie van sfeer, comfort en culinaire verrassingen. Dit veelzijdige etablissement, dat zowel een hotel als een restaurant omvat, is een plek waar gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten, ontspannen in stijlvolle kamers en de lokale cultuur van Emmeloord ervaren. Het Voorhuys: waar u wordt uitgenodigd om te ontspannen, te genieten en u thuis te voelen in het hart van de Noordoostpolder.

de Pijler Lelystad

MFC Creil met rouwkamer

Het Multifunctioneel Centrum in Creil, ook wel het kloppende hart van de gemeenschap genoemd, is een plek waar samenkomst, activiteit en verbinding centraal staan. Met diverse faciliteiten onder één dak, biedt het centrum een scala aan mogelijkheden, van sport en cultuur tot educatie, recreatie en uitvaartdiensten. Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud, waar een levendige uitwisseling van ideeën en ervaringen plaatsvindt. Het Multifunctioneel Centrum in Creil: een knooppunt van energie en gemeenschapszin, waar iedereen welkom is.

Meeuwenhoeve Lelystad

PG Tollebeek

In het hart van Tollebeek staat de Protestantse gemeente als een baken van geloof, hoop en liefde. Deze levendige gemeenschap, diepgeworteld in haar tradities, biedt een warme en inclusieve ruimte voor alle gelovigen. Het is een plek van reflectie en verbinding, waar de Bijbelverhalen en hedendaagse levensvragen hand in hand gaan. In de Protestantse gemeente Tollebeek ervaart men de kracht van gezamenlijke eredienst en het belang van saamhorigheid. Een thuis voor iedereen die op zoek is naar spiritualiteit en gemeenschap.

Ontmoetingskerk Lelystad

de Bantsiliek Bant

In het sfeervolle dorp Bant, rijst de Bantsiliek op als een architectonisch hoogtepunt en een symbool van gemeenschapszin. Deze karakteristieke kerk, met haar opvallende ontwerp en warme ambiance, is een plek voor bezinning, viering en ontmoeting. De Bantsiliek vormt het spirituele hart van Bant, waar mensen samenkomen om te delen in geloof, hoop en liefde. Het is een plek waar traditie en toekomst elkaar ontmoeten, en waar iedereen welkom is. De Bantsiliek in Bant: een monument van geloof en gemeenschap in het hart van de polder.

de Pijler Lelystad

pg Nagele

De Protestantse Gemeente in Nagele staat als een fakkel van geloof en gemeenschap in het modernistische dorp. Deze actieve gemeente, geworteld in de traditie, biedt een plaats voor reflectie, bezinning en spirituele groei. Het is een plek waar de bijbelse leer hand in hand gaat met hedendaagse kwesties en waar eenieder welkom is, ongeacht hun levenspad. De Protestantse Gemeente in Nagele: een bron van inspiratie, saamhorigheid en spirituele verbinding in een steeds veranderende wereld.

Noach Uitvaartzorg
4.9
Gebaseerd op 59 beoordelingen
powered by Google
ria waijerinkria waijerink
12:24 01 Jun 23
Mijn schoonmoeder is op 30 april overleden en in eerste instantie hadden we voor een andere uitvaartonderneming gekozen. Na een dag kwamen wij erachter dat deze onderneming niet kon voldoen aan bepaalde datum wensen en derhalve hebben we contact gezocht met Erwin of Noach hierin iets voor ons kon betekenen. Probleemloos is de uitvaartvoorbereiding overgegaan naar Noach (hulde ook voor de samenwerking tussen deze 2 uitvaartbedrijven) en zijn wij toevertrouwd aan de goede zorg van uitvaartbegeleider Ronald.Hij heeft op zijn eigen rustige manier, soms met heerlijke humor (wat we in die moeilijke tijd goed konden gebruiken), maar altijd erg respectvol, ons door het hele proces gevoerd van beslissingen nemen, keuzes maken, je verdrietig laten zijn, maar zeker de mooie momenten laten onthouden. Elk van ons werd betrokken in de voorbereiding, we voelden ons als in een warm bad.De uitvaart was prachtig en is vlekkeloos verlopen. Wij, als familie, hebben op onze eigen manier afscheid kunnen nemen van mama, maar hadden dit zonder Ronald niet zo mooi kunnen doen.We zijn erg blij dat Erwin de uitvaart wilde overnemen zodat we op de door ons gewenste dag mama konden begraven en we zijn Ronald heel erg dankbaar voor de voorteffelijke en menselijke manier waarop hij alles in goede banen heeft geleid.Chapeau!
Fam. LontFam. Lont
14:36 02 Jan 23
Terecht dat deze uitvaartondernemer hoog in de ranking staat.In mei overleed mijn vader. Na een tijd bij een grote onderneming in de wacht te hebben gestaan (er zijn nog ... wachtenden voor u), heb ik contact gezocht met Noach. Erwin nam direct op.Als je het hebt over "ontzorgen" in een moeilijke tijd, dan kan hij (en zijn team) dat. Duidelijke keuzes werden ons voorgelegd en hij had heel snel door met wat voor mensen hij aan tafel zat.Kortom: wij hebben ons erg gesteund gevoeld in de achtbaan waar je niet in wil zitten.We kunnen deze uitvaartondernemer absoluut aanbevelen!
Marion VreeMarion Vree
15:39 09 Jan 22
Mijn moeder is 28 december 2021 in de vroege ochtend overleden; ons eerste contact met Erwin van Noach Uitvaartzorg was op 27 december aan het eind van de middag. Wij hadden dus geen tijd om de offerte te bespreken. Dat was geen enkel probleem, er was vanaf het eerste contact meteen veel medeleven, meedenken en vooral ontzorgen. De organisatie van de uitvaart, de begeleiding van mijn vader bij de uitvaart door Erwin, onze contacten met Erwin en alle medewerkers van Noach, het maken van de kaart, het regelen van de bloemen, alles was meer dan uitstekend. Ook de bewoners van het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde werden op een mooie manier bij het afscheid betrokken. Vanuit het verzorgingshuis werd hiervoor veel waardering uitgesproken.Noach Uitvaartzorg verdient van ons 5 dikke sterren.Onze welgemeende dank aan allemaal.
Renske EvertsenRenske Evertsen
18:21 23 Aug 21
Helaas is ons zoontje Sem veelste vroeg heen gegaan en wisten wij dat dit zal gebeuren...Meteen bij het eerste contact met Erwin hadden wij een warm gevoel. Alle tijd is er voor ons genomen en alles mocht en kon besproken worden. Tot in de kleinste detail heeft Noach uitvaartzorg ons geholpen. We zijn dankbaar voor onze ontmoeting en alle steun die wij gekregen hebben.We hebben Erwin, Wendy en Linda in ons hart gesloten.
Mijn man is op jonge leeftijd overleden en vanwege ziekte was hij niet verzekerd. Ik ben bij deze fantastische lieve familie terecht gekomen die mij, het gezin maar vooral mijn man op zeer respectvolle wijze hebben begeleid naar zijn laatste rustplaats. Ik kan niet benadrukken wat deze mensen voor mij en de kinderen hebben betekend. Zo lief, warm, respectvol! Zij hebben een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Erwin en Wendy , bedankt voor jullie warmte en steun.
PetraPetra
20:47 13 Jul 21
PetDe uitvaart was prachtig Linda.Mooi, waardig en informeel. Super blij mee. Aan alle wensen zijn gedacht en zijn verwezenlijkt.Ik zag op tegen het spreken, maar wilde dit zeker doen. Ik wilde mijn vader nogmaals vertellen hoe trots ik op hem ben en hoeveel we van hem houden.Ik heb kunnen zeggen wat ik wilde en daar ben ik erg blij mee. Jij hebt mij hierover nog gerust kunnen stellen en dat vond ik heel prettig.De communicatie met de diverse personeelsleden van jullie mooie bedrijf, was heel persoonlijk, open en informeel. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren in een moeilijke periode.De rouwauto, de kist, hoe mijn vader erbij lag, de locatie..... alles was goed en mooi.Erwin was ook super. Hij dacht echt met ons mee en kwam ook met ideeën die de uitvaart nog persoonlijker maakte en dat was mooi en heel fijn.Bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. Het was zoals hij zou willen. Ben blij dat er een open kist kon zijn.... jullie hebben echt jullie best gedaan! Nogmaals enorm bedankt! Je merk aan alles dat het je roeping is om dit werk te doen.Ben ik trots op... echt respect! Ondanks de heftige ervaring die je zelf gehad hebt, dat je dit zo kunt doen.... fantastisch!Jij bent voor ons een enorme steun en hulp geweest!Jou Engel zou trots op je zijn❤️Ik zou het een eer vinden om je een keer te ontmoeten, maar dat komt vast goed. Ik kom naar jullie toe om een sieraad uit te zoeken als de tijd daar is. Dan wil ik je graag persoonlijk bedanken.Linda, Erwin, Björn, de verzorgers en de rest binnen jullie mooie en warme bedrijf.... ENORM BEDANKT voor de steun, de prachtige uitvaart, het maken van de persoonlijke kaart, het meedenken, de persoonlijke aandacht, het uitvoeren van de wensen, de perfecte begeleiding, voor het warme gevoel wat jullie achter hebben gelaten.Bedankt voor de perfecte uitvaart en dat we op deze prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen van onze vader/ opa/ vriend/ liefdevolle man.Jullie zijn goud waard!
js_loader