Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven

Schoolkind

Geen enkele ouder hoopt ooit dat het te maken krijgt met een kinderuitvaart. Het overlijden van een kind tijdens of na een zwangerschap is het ergste dat een ouder kan overkomen. Tijdens deze moeilijke periode staan we u op verschillende vlakken bij; wij helpen u met praktische zaken als verzekeringen, aangifte van overlijden en het regelen van de uitvaart. Daarnaast vinden wij het heel erg belangrijk om u bij te staan in deze moeilijke tijd bij het verwerken van het verlies van uw zoon of dochter.

Mag ik mijn kind zelf afleggen na het overlijden?

Er is een grote behoefte aan waardig afscheid nemen. Veel meer dan vroeger krijgen de ouders nu de gelegenheid om afscheid te nemen van hun kindje. Ouders mogen hun kindje wassen, aankleden in passende kleding en het liefdevol in een mandje of kistje naar keuze leggen.

Wordt de uitvaart van mijn kind hetzelfde geregeld als bij een volwassen uitvaart?

Het is voor ons ondenkbaar om een kinderuitvaart op eenzelfde wijze te behandelen als een uitvaart van een volwassene. Van een speciale rouwauto een passende omgeving tot het verwerken van dierbare bezittingen tijdens de uitvaart. Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart past bij u en uw kindje en daarmee vertrouwd aanvoelt.

Is er speciale begeleiding voor mijn andere kinderen bij het overlijden van hun broer(tje)/zus(je)?

Ook voor eventuele andere kinderen in het gezin is het overlijden van een broertje of zusje zeer ingrijpend. Gepast afscheid nemen en het betrekken bij de uitvaart zal  helpen in het rouwproces. Bovendien kunnen wij een helpende hand bieden met onze rouwverwerking voor kinderen.

Chat openen
Een overlijdende melden?
noachuitvaartzorg.nl
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.