Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Locaties

Een uitvaartlocatie kiezen

Het kiezen van de juiste uitvaartlocatie is een belangrijke stap in het planningsproces van een uitvaart. De locatie draagt significant bij aan de sfeer van het afscheid en kan de herinnering aan de dag voor de nabestaanden vormen. Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen we dit en bieden daarom een breed scala aan mogelijkheden voor uitvaartlocaties, van traditioneel tot uniek en persoonlijk.

Een sfeervolle omgeving

De uitvaartcentra en crematoria waarmee wij samenwerken zijn ingericht om een warme, huiselijke sfeer te bieden, waarbij comfort en een gevoel van welkom centraal staan. De gebruikte kleuren en meubels dragen bij aan een intieme en respectvolle setting voor het afscheid.

24-uurskamers

Voor diegenen die op elk gewenst moment bij hun dierbare willen zijn, bieden veel van de locaties de optie van een 24-uurskamer. Met een eigen sleutel kun je op elk moment van de dag of nacht terecht in de rouwkamer, waardoor je in alle privacy en rust afscheid kunt nemen.

Locaties in 40 regio's

Noach Uitvaartzorg werkt samen met diverse uitvaartlocaties in 40 regio’s, elk met zijn eigen karakter en faciliteiten. Of je nu een locatie zoekt in de stad of juist in een meer landelijke omgeving, we kunnen je ondersteunen bij het vinden van een passende plek voor het afscheid.

Buitengewone locaties

Steeds meer mensen kiezen voor een uitvaart op een locatie die persoonlijk betekenisvol was voor de overledene, zoals een eigen tuin, een favoriet café of zelfs een museum. Dit maakt het afscheid niet alleen persoonlijker, maar ook uniek en gedenkwaardig. We staan open voor je wensen en ideeën en kunnen samen kijken naar de mogelijkheden om het afscheid op een dergelijke speciale locatie te organiseren.

Cateringmogelijkheden

Bij het afscheid is het samenzijn met familie en vrienden een belangrijk moment. Onze locaties bieden diverse cateringopties aan om dit samenzijn te ondersteunen, van koffie en thee tot volledige maaltijden, afgestemd op je wensen.

Kom gerust langs

Je bent altijd welkom om een van onze locaties te bezoeken en zelf de sfeer te ervaren. Een rondleiding kan inzicht geven in de mogelijkheden en helpen bij het maken van de juiste keuze voor de uitvaartlocatie.

Het kiezen van de uitvaartlocatie is een persoonlijke beslissing die we graag samen met jou zorgvuldig en respectvol maken. Noach Uitvaartzorg staat klaar om te adviseren en te begeleiden bij elke stap van dit proces, zodat het afscheid een mooie herinnering wordt die recht doet aan het leven van de overledene.