Via livestreaming de uitvaartdienst bekijken

Uitvaart bekijken via livestreaming

Het kan voorkomen dat u niet bij een afscheid aanwezig kunt zijn. Door middel van live streaming kunt u de uitvaart op afstand meemaken. Dit kan op veel van onze locaties.

De uitvaartdienst vanuit huis bekijken

Nabestaanden kunnen de afscheidsdienst van hun dierbaren online uitzenden. Hierdoor kunnen overige familie, kennissen en vrienden alsnog de afscheidsdienst bijwonen. Gasten kunnen deelnemen aan de dienst via een live-uitzending via het internet. Zelfs wanneer u niet allemaal samen zijn, zijn de thuisblijvers er wel virtueel bij.

Livestreaming

Livestreaming mogelijkheden

  • Het afscheid is live via internet bij te wonen, u kunt zelf familie, kennissen en vrienden uitnodigen.
  • De stream is een is een veilige plek en beveiligde plek, vooral voor genodigden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn.
  • Bij de livesteaming wordt naderhand ook een USB-stick meegeleverd, zodat u de afscheidsdienst thuis opnieuw kunt bekijken of met anderen kunt delen.

Streamen: onze algemene tips

  • Open altijd de link van de streamingdienst in Google Chrome of Firefox, en nooit in Internet Explorer.
  • Zorg ervoor dat u voorafgaand aan de afscheidsdienst verbonden bent met de livestream om er zeker van te zijn dat deze werkt. U klikt op de link en bekijkt of u bewegend beeld op het scherm ziet en geluiden hoort in de wachtruimte.
  • Deel deze link niet op WhatsApp, Facebook of andere sociale netwerken. Het is een mogelijkheid voor de genodigden van de familie om afscheid te nemen.

Noach Uitvaartzorg raadt ten zeerste af om de link naar de dienst op de rouwkaart te zetten. Dit is om de volgende redenen:

  • Het is mogelijk dat er nog geen link naar de livestream is gemaakt op het moment dat de rouwkaart is verzonden.
  • U ontvangt de e-mailuitnodiging via de familielid(nen), waarin wordt uitgelegd hoe u de livestream kunt bekijken.
  • Door op de gepersonaliseerde link te klikken, komt u bij de live uitvaartdienst.

Heeft u nog vragen over streamen? Bekijk dan de veelgestelde vragen op onze site of neem telefonisch contact met ons op via 0321 – 745 067.

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this