Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Herinneringspagina

Herinneringen delen en verzamelen

Herinneringen aan een dierbare die je mist, zijn goud waard. Ze bieden troost en zijn een kostbaar aandenken. Er wordt vaak gezegd: “Herinneringen blijven voor altijd.” Met een Noach Uitvaartzorg Herinneringspagina maak je dat nog tastbaarder. Op deze pagina kunnen vrienden, familie en kennissen hun verhalen, foto’s en video’s delen met de nabestaanden. Ze kunnen er ook een bericht van medeleven achterlaten of virtueel een kaarsje branden.

Vraag je herinneringspagina aan via je uitvaartverzorger.

Voordelen van een herinneringspagina

  • Een verzameling van persoonlijke verhalen, foto’s en video’s.
  • Alle herinneringen en condoleances handig bij elkaar.
  • Eenvoudige manier om informatie over de uitvaart te delen.
  • Nabestaanden hoeven hier zelf niets voor te doen.
  • Een fysiek herinneringsboek is ook een optie.

Een Herinneringspagina in drie eenvoudige stappen

  1. Een Herinneringspagina aanvragen Via je uitvaartverzorger vraag je eenvoudig een Noach Uitvaartzorg Herinneringspagina aan. Zodra je aanvraag binnen is, staat je pagina direct online. De link naar de pagina kun je vermelden in de rouwbrief of advertentie, maar ook zelf verspreiden via e-mail, WhatsApp, sociale media of op het bedankkaartje.
  2. Herinneringen delen Iedereen die de overledene kende – of het nu familie is, vrienden, kennissen, sportvrienden of (voormalige) collega’s – kan persoonlijke herinneringen delen op de openbare Herinneringspagina. Ook kunnen nabestaanden op deze pagina details over de uitvaart delen. Alles wat wordt ingestuurd, is exclusief zichtbaar voor directe nabestaanden op een afgeschermde pagina.
  3. Herinneringen voor altijd bewaren Ongeveer twee maanden na de uitvaart sluiten we, in overleg met de nabestaanden, de Herinneringspagina. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om herinneringen te delen. Als de nabestaanden dat wensen, bundelen we alle bijdragen in een prachtig herinneringsboek met een harde kaft, zodat ze een blijvende herinnering hebben.