Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Grafsteen

Grafsteen

Het kiezen van een grafsteen is een persoonlijke beslissing die zorg en aandacht verdient. Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen we hoe belangrijk het is om een gedenkteken te hebben dat past bij de herinneringen die je koestert aan je dierbare. Met een breed scala aan mogelijkheden in materialen, ontwerpen, en personalisatieopties, staan we klaar om je te helpen een grafsteen te kiezen die een waardig en liefdevol eerbetoon biedt.

Soorten grafmonumenten

Of het nu gaat om een traditionele grafsteen, een urnenmonument, of een persoonlijk ontworpen gedenkteken, de keuze is ruim. Elk type monument kan een uniek verhaal vertellen en een blijvende herinnering vormen aan de overledene.

Grafsteen kopen

De zoektocht naar het juiste monument kan overweldigend zijn. Onze ervaren adviseurs staan klaar om je door het proces te leiden, van het kiezen van het type monument tot aan de uiteindelijke plaatsing. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om een brede selectie aan stijlen en materialen te bieden.

Tijdelijk grafmonument

In de periode tussen het overlijden en het plaatsen van het definitieve monument bieden we de mogelijkheid voor een tijdelijk gedenkteken. Dit zorgt ervoor dat het graf er verzorgd uitziet en geeft nabestaanden een plek om naartoe te gaan in de dagen en weken na het verlies.

Grafsteen ontwerpen

Voor wie een uniek en persoonlijk monument wil, bieden we de mogelijkheid om samen met een ontwerper of beeldhouwer een grafsteen te ontwerpen. Dit proces maakt het mogelijk om een monument te creëren dat echt weerspiegelt wie de overledene was en wat hij of zij voor anderen betekende.

Materialen

Van traditioneel natuursteen tot moderne materialen als glas en roestvrij staal, de keuze in materialen voor grafmonumenten is divers. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling, waardoor je het monument kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Regels en kosten

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale regels en voorschriften die gelden voor grafmonumenten. We adviseren je graag over wat er mogelijk is op de begraafplaats van jouw keuze. Ook bieden we transparantie in de kosten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die past bij je budget.

Bij Noach Uitvaartzorg staat jouw wens centraal. We zijn er om je te ondersteunen bij elke stap, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing van het grafmonument. Samen zorgen we ervoor dat het een gedenkwaardig en persoonlijk eerbetoon wordt aan je dierbare.