Grafsteen

Grafsteen gemaakt door een steenhouwer

Selecteer na de begrafenis een steenhouwer voor het laten maken en installeren van de grafsteen. Er zit meestal enige tijd tussen onze bestelling en het plaatsen van een bestelling, denk daarbij aan enkele maanden. Het formaat en het de gebruikte materialen bepalen hoe duur de grafsteen zal zijn.

Het maken van een grafsteen kan enkele maanden duren. In de tussentijd kan een tijdelijke grafmarkering of een voorloopsteen worden geplaatst. In sommige regio’s kan ook een tijdelijke grafmarkering verplicht zijn. Er kunnen kosten verbonden zijn aan het plaatsen van een voorloopsteen of tijdelijke grafmarkering. Het gebied waarin u woont en de gekozen steenhouwer hebben invloed op deze kosten.

Wat zijn de kosten van een grafsteen?

De prijs voor een grafsteen wordt bepaald door de materialen en afmetingen. Ook kunnen de prijzen verschillen per steenhouwer. De grafsteen kan uit veel soorten materialen worden gemaakt. Een grafsteen kan gemaakt zijn van steen, glas, roestvrij staal of hout.

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this