Rouwdrukwerk: niet altijd meer sober

Rouwdrukwerk laten verzorgen

Rouwdrukwerk kan tegenwoordig ook anders, dan alleen maar sober. Door persoonlijke foto’s en kleur te gebruiken, kan ook rouwdrukwerk een prachtige herinnering zijn. Onze uitvaartverzorger kan u voorbeelden laten zien en kan u helpen bij het schrijven van teksten.

Mogelijkheden in rouwdrukwerk

Overlijdensadvertentie

Hoewel de meeste nabestaanden zowel een rouwkaart als advertentie kiezen, hoeft dat niet per se. Een overlijdensadvertentie is een mooie manier om bijvoorbeeld voormalige collega’s, kennissen en vrienden op de hoogte te stellen van het overlijden van iemand.

Rouwkaart

Meestal bevat een rouwkaart de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van de overledene en de namen van de familieleden die de rouwkaart hebben opgesteld. U kunt verschillende persoonlijke accenten aan een rouwkaart toevoegen, zoals foto’s, een songtekst of een gedicht.

Zoekt u inspiratie voor een afscheidstekst? We hebben afscheidsteksten en gedichten voor u op een rijtje gezet.

Bedank- en gedachteniskaarten

Bedankkaart met een bosje bloemen

Bidprentjes en gedachteniskaartjes worden gebruikt tijdens of direct na het afscheidsfeest. De bedankkaart die enkele weken na de uitvaart wordt verstuurd, bevat vaak een foto en een persoonlijke boodschap.

Rouwdrukwerk verzorgen

De uitvaartondernemer helpt u bij het samenstellen van de tekst en het ontwerp van de uitvaartkaart en eventuele advertenties. Voor de uitvaart kunt u met de uitvaartverzorger verschillende mogelijkheden op het gebied van rouwdrukwerk bespreken.

Wij verzorgen uw uitvaart, met of zonder een uitvaartverzekering

Noach Uitvaartzorg kan ook uitvaartdiensten verzorgen als er geen uitvaartverzekering is afgesloten. Bekijk op deze pagina uw mogelijkheden voor het organiseren van een uitvaart zonder verzekering.

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this