Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Rondom de uitvaart

Rondom de uitvaart

Bij het organiseren van een uitvaart komt veel kijken, maar het biedt ook de kans om een persoonlijke en respectvolle herdenking te creëren die past bij de overledene. Bij Noach Uitvaartzorg staan we klaar om je door alle mogelijkheden heen te leiden, van de voorbereidingen tot de uitvaart zelf en alles wat daarbij komt kijken.

Toegankelijkheid

Alle faciliteiten waar wij uitvaarten verzorgen zijn volledig toegankelijk voor mensen met een beperking en slechthorenden. Dit omvat niet alleen fysieke toegankelijkheid, maar ook technische hulpmiddelen zoals ringleidingen in aula’s om het geluid direct naar hoortoestellen te sturen.

Afscheidsbijeenkomst

Het personaliseren van de afscheidsdienst met muziek, teksten, beelden, en persoonlijke inbreng kan de dienst uniek maken en nabestaanden troost bieden. We helpen je graag met het samenstellen van een dienst die echt past bij de overledene.

Livestreaming

Voor diegenen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, bieden we de mogelijkheid om de dienst via livestream te volgen. Dit zorgt ervoor dat iedereen, waar dan ook ter wereld, afscheid kan nemen.

Locaties

De keuze van de locatie is essentieel voor het afscheid. Of je nu een traditionele setting prefereert of iets unieks zoals een museum of café, wij bieden een breed scala aan locaties door heel Nederland.

Opbaren en verzorging

De verzorging en het opbaren van de overledene zijn cruciale onderdelen van het afscheid. Of je nu kiest voor een thuisopbaring of in een uitvaartcentrum, wij zorgen voor een respectvolle behandeling en een waardige omgeving.

Drukwerk

Rouwdrukwerk kan tegenwoordig heel persoonlijk zijn, met de mogelijkheid om kleuren, foto’s en unieke teksten toe te voegen. Wij ondersteunen je bij het creëren van iets dat waardevol en herinnerend is.

Uitvaartkist en grafsteen

Van eenvoudig tot luxe, milieuvriendelijk tot traditioneel, de keuze van de kist en het grafmonument is een belangrijke beslissing. Wij bieden een breed assortiment en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Rouwbloemen en vervoer

Bloemen en het vervoer van de overledene zijn beide aspecten die veel kunnen zeggen over de persoonlijkheid van de overledene. Of je nu kiest voor traditioneel rouwvervoer of iets unieks, en of je nu zelf bloemstukken wilt maken of iets speciaals wilt bestellen, wij staan voor je klaar.

Eten en drinken

Na de dienst biedt een samenzijn met eten en drinken de gelegenheid om herinneringen te delen en steun te vinden bij elkaar. Onze locaties bieden diverse cateringmogelijkheden aan die we graag met je bespreken.

Herinneringen delen

Het delen van herinneringen kan een belangrijk onderdeel zijn van het rouwproces. Onze herinneringspagina biedt een platform waar familie, vrienden en kennissen hun herinneringen, foto’s en verhalen kunnen delen.

Bij Noach Uitvaartzorg begrijpen we dat elke uitvaart uniek is en zijn toegewijd aan het bieden van zorg, ondersteuning en begeleiding bij elke stap. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken en samen een gedenkwaardige uitvaart te plannen die eer doet aan het leven van de overledene.