Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven

Referenties

Wat wij misschien nog wel belangrijker vinden, zijn de beoordelingen van onze families. Wij scoren een 10 op diverse offerte sites waaronder trustoo.nl . Bovendien bevelen families ons aan in hun eigen netwerk. Een mooiere bevestiging dat wij ons werk goed doen, kunnen we ons niet wensen .Wij komen graag in contact met u om in een gesprek verder toe te lichten wat u van ons kan en mag verwachten.’

Echt een aanrader!

Lucienne B.

Zeer goede ervaring met dit uitvaartbedrijf.
Zeer meelevend met de familie van overledenen !
Een zeer correcte uitvaart verzorging !
En zeker niet op winstbejag!
Personeel ook zeer vriendelijk en meelevend!
Tot in de puntjes goed verzorgt krijgt van mij een 10+
Voor iedereen een aanrader die graag een goede en eerlijke uitvaart wil !

Ruud Walburg – Swifterbant

Denkt mee, doet veel, deelt ervaringen, luistert naar jou wensen, is een serieus bedrijf met ruimte voor een lach en een traan. Ik, wij, gaan zeker (hoop dat het nog heel lang duurt) weer met dit familiebedrijf in zee.

Marcel Kokkelkoren – Emmeloord

Noach was ons aanbevolen en wat een fijn respect en gevoelens die dit team heeft,, meedenkend en voor ons zoveel steun heeft gegeven.

Grietje Vos – Dronten

Hele fijne zorg en je wordt goed geholpen en er wordt met je mee gedacht ❤️

Demi Voorn – Almelo

Hele lieve mensen die ons goed geholpen hebben bij het overlijden van onze moeder, vrouw en oma ❤️🙏 heel erg bedankt voor alles

Anneke Ossendorp – Zwolle

“Wat een toppers bij Noach. Ze hebben ons gesteund en geholpen met alles en van een verdrietige dag, een dag gemaakt die we willen onthouden, met een traan en een lach. Alles in overleg en alles tot in de puntjes verzorgd. Dank je wel Toppers”

Nancy Rompa – Swifterbant

Fijne mensen, die alles tot in de puntjes verzorgen. Een heel prettig contact, en je hoeft nergens aan te denken. Ook fijn dat Erwin en zijn team zo flexibel waren en snel! Dankjewel!

Jolet van Erkel – Utrecht

Zeer vriendelijke mensen hebben ons heel goed en vriendelijk geholpen met de uitvaart van onze moeder en oma bedankt voor alles 😘 mvg Dominique en Samantha en manny

Dominique – Arnhem

Erwin en zijn team hebben de uitvaart van onze moeder verzorgt. vanaf het eerste contact was er een goed gevoel en dat werd alleen maar beter en beter. Erwin denkt mee en neemt de meeste zorgen van je uit handen. Het was een mooie uitvaart, met ruimte voor een lach en een traan. Alles was piekfijn verzorgd. Erwin, en het hele team, reuze bedankt!

Ronald Stuifzand – Amsterdam

Wil je aan een verdrietige gebeurtenis een positief gevoel overhouden dan moet je bij Noach uitvaartzorg zijn.
Erwin, Wendy, Bjorn en Mirjam en degene achter de schermen, bedankt.
De rust, het respect en geduld heeft ons heel goed gedaan. We hadden een zeer persoonlijke crematie en jullie gingen daar in mee en begrepen ook hoe belangrijk dat voor ons was.
Namens de kinderen, aanhang en kleinkinderen heel hartelijk bedankt 👍👍👍

Hanneke Wagemans – Ossenzijl

Voordat mijn vader overleed zijn uitvaart al vastgelegd samen met Erwin. Erwin heeft het vertrouwen van mijn vader gewonnen door wat mijn vader belangrijk vond voorop te stellen.

Toen mijn vader overleed heeft Erwin zijn team, onder begeleiding van Bjorn ons super goed geholpen. Wij hebben als gezin kunnen rouwen en verdriet kunnen hebben. Bjorn heeft een zeer mooie en liefdevolle uitvaart neergezet voor onze geliefde vader.

Noach! Onwijs veel bedankt. Dank voor alles op de voor ons zo moeilijke dag. En dank dat jullie ook het financiële op jullie hebben willen nemen zodat wij goed afscheid konden nemen van papa.

Jurian Stel – Swifterbant

Plotseling overleed hij (mijn oom, ook wel als een vader voor mij) omdat mijn moeder ernstig ziek was werd alles op mij aangewezen. niet wetende waar en hoe te beginnen had ik iets ingevuld dat uitvaart bedrijven mij gingen bellen. na paar telefoontjes van bedrijven raakte ik al in paniek, er was geen uitvaart verzekering en zelf kon ik het me niet veroorloven denkende “kan ik hem nu geen afscheid geven die hij wel verdiend”. toen belde Noach uitvaartzorg, hoop en geloof had ik al aan de kant gegooid en dacht dat het nooit zou lukken. maar de stem die uit de telefoon kwam heeft mij rustig gemaakt en we hebben veel contact gehad en Noach uitvaartzorg heeft mij zo goed geholpen, zoveel rust in die moeilijke tijd gegeven en gekeken naar een oplossing. uiteindelijk heeft mijn oom een hele eerbiedig en mooie afscheid gehad dat ik me had kunnen wensen. wij zijn nu paar maanden veder en ben hun nog steeds heel dankbaar.

Chantal Schuman – Lelystad

Dank aan Erwin en Wendy voor het verzorgen van een passende herdenkingsbijeenkomst voor ons kindje. Deze mensen hebben met liefde, zorg en aandacht voor ons en ons kindje de afgelopen dagen een beetje draaglijk gemaakt.’

Een hartelijke groet,

Thomas en Marijke – Laren GLD

We hebben de uitvaart ervaren als een troostrijke gebeurtenis: een waardig afscheid is echt belangrijk voor het verwerkingsproces. Ik merk dat nu al wel aan mijn vader en de manier waarop hij er op terugkijkt.

Dank dus voor deze vlekkeloze organisatie op een echt mooie locatie.

Anoniem

Noach Midden Nederland is een fantastisch bedrijf.
Deze mensen hebben de uitvaart van mijn vader begeleid.
Dit hebben ze zo fantastisch gedaan. Deze mensen draag ik een warm hart toe.
Een aanrader!!!!

Jacqueline Faure – Nijkerk

Het heeft niet zo mogen zijn, helaas zijn wij onze zoon verloren na een zwangerschap van 24 weken. Het was een opluchting om tussen de uitvaartondernemers, die zich alleen richten op senioren, de website van Erwin te vinden. Eindelijk een website die eigentijds is en ook toegespitst op het afscheid nemen van kinderen.

In het ziekenhuis belde wij met Erwin, het eerste telefonisch contact was meteen prettig. Wij wilde onze zoon graag mee naar huis nemen om afscheid te nemen. Erwin heeft uitgelegd dat hij het mooiste bleef met behulp van de wateropbaring methode. Deze methode maakte het toegankelijker om onze zoon aan het bezoek te laten zien. Wij hebben hem een week bij ons kunnen houden. Op de dag van de uitvaart zag hij er nog mooi uit. Erwin nam echt de tijd, kwam meerdere keren terug. Hij liet ons vrij in het maken van keuzes en begeleidde ons daar uitstekend in. Hij liet ons praten en op basis van onze wensen wist hij iemand in zijn netwerk die daarin kon helpen. Hierdoor werd het een mooie dag, met veel te mooi weer, maar compleet hoe wij het voor ons zagen, in kleine kring gingen wij vanuit huis naar de begraafplaats.

Wij willen Erwin en zijn team zeer bedanken voor hun hulp. Hoe zwaar de week ook was, het is mede door jullie inzet een mooie periode geworden. Wij hadden geen zorgen over zaken die geregeld moesten worden. Terugkijkend is het een zeer waardevol afscheid geworden.

Hartelijke groet,

Robin & Daniëlle – Hillegom

Begin augustus 2018 ontvingen wij als familie signalen van het verpleeghuis waar onze (schoon)moeder lag, dat een overlijden nabij kwam. Op ruim 92 jarige leeftijd is dit een mededeling waar je niet meer van schrikt. Wel ga je dan nadenken over hoe willen wij het afscheid organiseren.
Via het internet een algemene informatie vraag gesteld waarop Erwin Livestro als enige telefonisch eerst vragen heeftt gesteld over de omstandigheden. Je toonde eerst betrokkenheid en daarna kwam pas de zakelijke kant aan bod.
Zo hadden we op zaterdagmiddag telefonisch contact over mogelijkheden en spraken we nog over weekend kosten. Ik maakte nog de opmerking dat ik moeilijk kon vragen even te wachten tot na het weekend. Ik noem deze opmerking omdat dit de ontspannen sfeer weergeeft waarin onze contacten zijn verlopen. Nauwelijks een uur later moest ik je bellen met de mededeling dat moeders overleden was.
Om 19.30 troffen we elkaar in het verpleeghuis en rond 22.00 uur was alles geregeld.
Je had tijd en aandacht voor ons als familie en onderwijl hebben twee dames de totale verzorging op  de slaapkamer geregeld. Op deze wijze kon een waardig afscheid een aanvang nemen.
Iedere dag ben je even wezen kijken of alles nog in orde was, de koeling werkte etc.
Op een gegeven moment moest je adviseren om de kist te sluiten. Deze mededeling werd met tact gebracht.
Op de dag van de uitvaart was alles correct voorbereid. Geheel volgens onze wens en in lijn met de levenswijze van moeder hebben wij op Christelijke wijze afscheid kunnen nemen.
Waarschijnlijk is respect een aangeboren eigenschap of je selecteert medewerkers hierop; dit is ons het meest bijgebleven over de wijze waarop jij en jouw collega’s de uitvaart van moeder hebben verzorgd. Dank hiervoor.
Dat jouw persoonlijk levensovertuiging mede bijdraagt aan de invulling van een afscheid hebben wij als een plezierige bijkomstigheid ervaren. Anders gezegd je verloochent je overtuiging niet, maar dringt deze ook niet op aan anderen. Deze draagt wel bij aan de sfeer van respect.

Vriendelijke groet

Auke Visser – Deurningen (Deventer)

Chat openen
Een overlijdende melden?
noachuitvaartzorg.nl
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.