Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven

Puber

Die grote meid, die flinke bink, dat guitige bekkie… Ineens is alles anders, komen er donkere wolken boven het geluk dat je ervoer met deze heerlijke tiener. Je wilt nog lang niet nadenken over de uitvaart, maar je moet helaas wel. Dat is de harde realiteit waar je je mee geconfronteerd ziet. Hoe doe je dat? Hoe geef je vorm aan de uitvaart, hoe betrek je de vriendengroep en… wat zijn eigenlijk de mogelijkheden behalve in die harde aula te gaan zitten?

Voorbespreking bij verwacht overlijden

Bij een verwacht overlijden zijn er vaak van te voren al wensen besproken. Soms is een kind al oud genoeg om te weten wat hij of zij wil en kan zelf een aantal dingen (laten) regelen. Noach Uitvaartzorg Midden Nederland biedt de mogelijkheid om vooraf kennis te maken met jullie zoon of dochter en u als ouders. Zo kunnen we vooraf de wensen van uw kind duidelijk krijgen waardoor er na het overlijden minder door u geregeld hoeft te worden. Dit geeft u als ouders en als verdere gezinsleden rust. Het geeft ook rust aan het kind waar het om gaat.

Ieder kind is uniek, het afscheid van uw kind zal uniek zijn. Wij staan open voor alle wensen en ideeën en zullen proberen hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten. De wensen van u en uw kind staan centraal.

Social Media

In een puber leven speelt social media tegenwoordig vaak een grote rol. Ze hebben vaak veel contacten waar de ouders geen weet van hebben. Het nieuws van het overlijden kan u soms dan ook “inhalen”; het gaat sneller over het internet dan dat u het als ouders aan de rest van de familie kunt vertellen. Maar het kan ook een juiste manier van bekendmaking zijn door deze contacten te gebruiken en in te zetten. Wij helpen u hier graag bij.

Chat openen
Een overlijdende melden?
noachuitvaartzorg.nl
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.