Over ons

Onze uitvaartverzorgers werken elke dag met passie in Flevoland

9,6/10 op Google

9,8/10 op Trustoo

10/10 op Facebook

Gratis voorgesprek

Tijdens het gratis voorgesprek kunt u kennis maken met onze uitvaartverzorger, eventuele wensen bespreken en samen uw verzekering doornemen. Geheel kosteloos & vrijblijvend.

Ervaren uitvaartverzorgers

Bij Noach Uitvaartzorg werken uitsluitend ervaren uitvaartverzorgers. U kunt bij ons terecht voor elk type uitvaart, crematie of begrafenis, binnen en buiten Flevoland.

Transparante tarieven

U weet vooraf precies waar u aan toe bent. Geen financiële verrassingen achteraf. Dit geeft u voor-, tijdens en na de uitvaart wat meer gemoedsrust.

Erwin Livestro

Directeur, Uitvaartleider

In 2016 heb ik de eerste stappen gezet in het opbouwen van ons uitvaartbedrijf in Dronten. In slechts zes jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid van een kleine onderneming tot een wat groter en goedlopend familiebedrijf. Ondertussen beschikken wij over ons eigen afscheidshuis, en lopen er binnen onze bedrijven nu een kleine 20 man / vrouw op de werkvloer.

Als uitvaartverzorger ben ik continu bezig om samen met de nabestaanden te zorgen voor een mooi afscheid, het kweken van dierbare herinneringen. In de week voorafgaand heb ik dagelijks contact met jullie en bepalen we samen hoe de uitvaart z’n definitieve vorm zal krijgen. Een afscheid dat past bij de overledene, maar ook bij de nabestaanden.

Uitvaartverzorger Erwin Livestro

Ontmoet onze medewerkers

Onze uitvaartverzorgers kent u wellicht al. Achter de schermen werken er echter nog veel meer mensen, met passie. Wij zijn trots op onze medewerkers.

Uitvaartverzorger Linda van Altena

Linda van Altena

Uitvaartleider

Uitvaartverzorger Ronald Thiemes

Ronald Thiemes

Uitvaartleider

Uitvaartverzorger Erwin Livestro

Erwin Livestro

Uitvaartleider

Wendy Livestro

Wendy Livestro

Verzorging

Mirjam Livestro

Mirjam Livestro

Verzorging

Jurian Niewerth

Jurian Niewerth

Administratie

Sharon Vermaning

Sharon Vermaning

Planning

Hans Hopman

Hans Hopman

Automatisering

Bert Stoffers

Bert Stoffers

Chauffeur

Erwin Livestro

Gratis voorgesprek

Vooraf weten waar u staat is wel zo prettig. Een voorgesprek kost u niets en is geheel vrijblijvend. Maak gerust een afspraak met één van onze uitvaartverzorgers.

Laatste nieuws

Met enige regelmaat hebben wij wat te vertellen, over de uitvaartsector, maar vooral over ons bedrijf. Lees gerust mee, elk nieuwtje wordt hieronder gepubliceerd.

Contact met ons opnemen

Kantoor

Ambachtshof 24, 8251 KV, Dronten

Contact

E-mail: info@noachuitvaartzorg.nl
Telefoon: 0321 – 745 067

Openingstijden

Melden overlijden: 24 uur per dag
Kantoor: Maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 17:00 uur