Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar boven

Notaris

DE NIEUWE NOTARIS

Graag stel ik mijzelf eerst aan u voor. Mijn naam is Fenneke Koster-Joenje en ik ben sinds eind 2004 als zelfstandig notaris met mijn kantoor gevestigd in Lelystad. Bij mijn notariskantoor komen wij geregeld met mensen die hun dierbare zijn verloren in aanraking. Na een overlijden moet er veel geregeld worden zoals de uitvaart, het blokkeren van de bankrekeningen en de belastingaangiften en dergelijke. Als een naaste overlijdt, is het vaak vervelend en lastig om naast het verdriet ook de zakelijke en administratieve zaken de nodige aandacht te geven. Toch is dit heel belangrijk. Door niet de juiste handelingen te verrichten, kan het bijvoorbeeld zijn dat je aansprakelijk wordt voor de schulden van de overledene terwijl dat wellicht te voorkomen was geweest.

Er zijn daarom 2 tips die ik mensen kan meegeven:
zorg dat u altijd een testament (uiterste wil) heeft die ‘up to date’ is;
vraag na overlijden notarieel advies over de te nemen vervolgstappen.

Als u onze referentiecode “Noach Uitvaarzorg Midden Nederland” doorgeeft, bieden wij u een gesprek over een genoemd onderwerp kosteloos aan.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen:
info@denieuwenotaris.nl
www.denieuwenotaris.nl
0320 – 707 475

Chat openen
Een overlijdende melden?
noachuitvaartzorg.nl
Goedendag,
Via Whatsapp kunt u een overlijdende melden.