Na de uitvaart

Steenhouwer is bezig met het maken van een grafsteen

Tijdens en direct na een uitvaart dienen er beslissingen te worden genomen. Zoals het kiezen van een urn of grafsteen of het betalen van de rekening van de uitvaart.

Wat moet u doen na het overlijden van een dierbare?

De uitvaart is net voorbij en het verdriet is nog vers. Het zal een uitdaging zijn om tijd en aandacht vrij te maken voor dingen die u nog moet afhandelen. Desalniettemin is het het beste om dit zo snel mogelijk te handelen. Waar moet u allemaal aan denken?

Lees meer


Zorg voor nabestaanden

Na de uitvaart breekt vaak de moeilijkste tijd aan voor nabestaanden. Praktische, administratieve, financiële en juridische zaken moeten geregeld worden. Een uitgestoken paar handen is dan altijd welkom.

Lees meer


Asbestemming(en)

Gedurende ons leven delen we veel herinneringen, emoties en gedachten. Herinneringen blijven, ook bij overlijden. We koesteren deze herinneringen. Onze geliefde leeft voort in onze herinneringen.

Lees meer


Kostenafhandeling

Wanneer Noach Uitvaartzorg een uitvaart regelt, nemen wij uw zorgen uit handen. Ook de kosten die verband houden met de uitvaart. U ontvangt van ons één factuur en de leveranciers worden door ons betaald. Op de factuur staan alle kosten duidelijk gespecificeerd.

Lees meer

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this