Uitvaartleider Erwin Livestro

Erwin Livestro

In 2016 heb ik de eerste stappen gezet, in het opbouwen van ons uitvaartbedrijf. In 4 jaar tijd zijn we gegroeid van een kleine zelfstandige uitvaartondernemer, tot inmiddels een mooi, wat groter en goed lopend familie bedrijf, met een eigen afscheidshuis, en vakkundig personeel op de werkvloer.

Als uitvaartverzorger ben ik continu bezig om samen met de nabestaanden een mooi afscheid te creëren, en mooie dierbare herinneringen te maken. In de week voorafgaand aan de uitvaart, heb ik dagelijks contact met jullie,
over hoe de uitvaart er volgens jullie uit moet gaan zien. Tevens werken we samen naar een afscheid dat past bij de overledene, en zoals hij of zij dat graag had gewild.

Je moet sociaal, inlevend en meevoelend zijn om dit vak te kunnen beoefenen. Het is van groot belang dat je een uitvaartverzorger kiest waar je een klik mee hebt. De overledene staat centraal, maar de nabestaanden zijn minstens zo belangrijk.

Contact or

Uitvaart regelen

0321 – 745 067

Wij zijn altijd beschikbaar op dit telefoonnummer. Voor het melden van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 58 beoordelingen
js_loader

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this